145

Боби

преди 8 години

До Анонимен 226не ги мисли. И заем могат да вземат при 16% външен дълг от БВП всеки и САЩ дори ще им отпуснат пари. Освен това не са 85% от износа сори бяха преди няколко години вярно.Имат 80 милярда в Хамерикански ценни книжа. Да не говорим че са втория производител и пръв купувач на злато в света - това какво ти говори? Че съвсем скоро Рублата ще се сдобие с 100% златно покритие и край на Йо-Йото с курса и.

144

сова

преди 8 години

До сега враговете на Русия колкото пъти са е нападали, толкова пъти са се прибирали с клепнали уши. И до сега не са си извлекли поука че руснака знае как да брани родината си.

143

Анонимен

преди 8 години

До БобиЗа Москва Подстригване от ЧистоГола Фризьорка 70Еви много ли се кефят каскетите? Също както ония на Кьолнската гара? Като не могат да свършат някоя работа поне да пипнат, а :)

142

Дженъри

преди 8 години

До ЧИБУРАШКА <212>Ако Германия продължава да слага търговския си интерес пред ОБЩИЯ, Съюэът няма да удържи!!!

141

Анонимен

преди 8 години

Биргит - немка, эмигрировавшая из Америки. Я думала, что хотя бы здесь найду покой. С белой Америкой скоро будет покончено, - их ожидает гражданская война между черными и белыми. А теперь я живу в арабской и африканской Германии. Моя пенсия 500 евро меньше TOVA E MNENIE NA GERMANKA

140

Анонимен

преди 8 години

Кви хора бе - убихте всичко детско в Боби :)Сега сигурно плаче на терасата.

139

Боби

преди 8 години

До $hop 220Да ти кажа как се постига този рейтинг нещо което знам от първа Ръкамъжко подстригване САЩ 60$ ЕС(по-точно Австрия) 40ЕвБългария (Кварталния салон за красота) 5лвЗа Русия не знам но едва ли ще е повече от 100 рубли За Москва Подстригване от ЧистоГола Фризьорка 70Ев

138

Анонимен

преди 8 години

До БобиОт 2017 започва дребно серийно производствоте дотогава ще са измерели от глад бе младеж :)

137

Анонимен

преди 8 години

До БобиИли казано по друг начин все повече добавена стойност остава в Русия.ква добавена стойност бе младеж? 85% от износа им са газ и нефт, а от вчера нефта падна под 30$. Бюджета им е при цена 50$. Ти имаш ли представа какво ги чака? Шишарките ще са деликатес на трапезата им. Гладните солдати с арматите като се изсипят на Червения площад кво праим?

136

Боби

преди 8 години

До Анонимен 216Читат надо както казват РашкитеПак-ФА завърши пълния курс на ПРОТОТИПНИТЕ ИЗПИТАНИЯ - сега трябва да се произведе НУЛЕВА СЕРИЯ и да се направят ДЪРЖАВНИ ИЗПИТАНИЯ - планират ги за 2016. От 2017 започва дребно серийно производство за Обучаващите центрове(10-20 бройки) 2018 Производство за ВКСАрмата - един полк се предава за войскови изпитания тази година до две години трябва да са минали и Държавните изпитанияУралец - Също като АрматаБумеранг - изпитание на прототипи за 2016

135

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПиленца, чакайте да видите като пораснат зъбите на мечока какво става, тогава ще виете на умряло.що не си свалиш каскета, че нещо май много те стяга? Любимия ти мечок скоро ще го гледаш само в цирка да разсмива децата.

134

Боби

преди 8 години

До Анонимен 213Не бе Умнико Преди изнасяха примерно обогатена Руда сега изнасят метални заготовки, Преди изнасяха дървесина а сега Хартия готова за направа на книги или опаковки. Преди изнасяха каменни въглища с сега ***(тоест обработени въглища) Или казано по друг начин все повече добавена стойност остава в Русия. Капитализъм Майна

133

Анонимен

преди 8 години

ало другари разликата от САЩ и Русия е от земята до небето като започнеш от заплати пенсия храна и облекло пьтища градове села не напразно другарката Бокова пазарува жилища в САЩ а не Русия

132

Анонимен

преди 8 години

До БобиРусия си е там и почнаха да я уважават след като почнаха да се страхуват от нея.кой се страхува от получовеците? От арматата ли се страхуват или от ПАК ФА, дето го има само на хартия :)Направо сте жалки близачи на руски подметки.

131

Анонимен

преди 8 години

Те зъбките на Русия още са малки и не са пораснали - щото 90те всички зъби и бяха избити на мечката - а Запада надава такъв вой и е напълнил гащите от "агресивната стратегия" на Русия. Пиленца, чакайте да видите като пораснат зъбите на мечока какво става, тогава ще виете на умряло.

130

Боби

преди 8 години

До Анонимен 2109 11 ФАКТИ(Физика майна не можеш да я излъжеш)1. НЯМА ДРУГ НЕБОСТЪРГАЧ В СВЕТА ДА Е ПАДНАЛ от КАТАСТРОФА на самолет или ПОЖАР или ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ2. Кулите падат със скоростта на СВОБОДНО ПАДАНЕ и то ВЕРТИКАЛНО НАДОЛУ - това може да стане само при КОНТРОЛИРАНО СЪБАРЯНЕ3. ОЩЕ 2 ПО-МАЛКИ КУЛИ ПАДАТ ОТ САМО СЕБЕ СИ ВЕРТИКАЛНО без да са УДАРЕНИ от САМОЛЕТИ4. "САМОЛЕТА" ударил Пентагона се е движил на МАЛКА ВИСОЧИНА с 800км/ч по официални данни КОЕТО ФИЗИЧЕСКИ Е НЕВЪЗМОЖНО !!!

129

Анонимен

преди 8 години

До БобиПреминава от износ на суровини към износ на полуфабрикати а скоро и на цялостна продукцияда бе - чух, че щели да изнасят сладко от шишарки :)

128

Анонимен

преди 8 години

До ДженъриТрудни времена се очертават!!! Эа Европейския съюэ идват преломни години и вероятен РАЭПАД!!!Божееее, тая чебурашка дори не знае, че в българския език няма е-оборотное, ама се кръстила Дженъри :) Това съкращение на Серьога ли е?

127

Боби

преди 8 години

До Анонимен 200Русия преди две години с ПОЛОЖИТЕЛЕН растеж на населението единствената страна в ЕвропаЗа последните две години при санкции 15% спад на БВП и то основно заради курс на рубла и курс на петрол и над 10% увеличаване на промишлено производство.16% от смаления БВП външни дълговенад 5 милиона Легални Гастербартери и много малка безработицаПреминава от износ на суровини към износ на полуфабрикати а скоро и на цялостна продукция - Върви по стъпките на Китай Едно към Едно

126

Анонимен

преди 8 години

До Боби9 11 какво е? Е те си събориха кулите и избиха толкова невинни хорама ти си бил мноо умно момче бе! Тва по руските тв ли го видя или така ти го написаха от руската амбасада?