174

през това време

преди 8 години

Долар - 76 рубли,барел -32 $Честито другарю Путин.

173

haha

преди 8 години

До 223Ами за това ще се изгражда северен поток 2. Украйна да си внася от Германия... Яко... Ама ще се размине с 2 000 000 000 които получаваше годишно за преноса на газ. Още по яко. И ся кой печели тия с таксите или тия дето не им плащат такси вече...

172

Анонимен

преди 8 години

Украйна отказа цена $212 за руски газ с аргумента, че получава от Европа на цена $200. Има още много хляб да ручаме, докато ги стигнем Украинците тъй като в момента получаваме на цена $385

171

Анонимен

преди 8 години

Не Украйна, а Яйцеглавия отказа. Ще минат само няколко месеца и ще рамиреше на полоци из цялата тая страна, която ЕС и САЩ се постараха да обърнат с краката нагоре

170

Анонимен

преди 8 години

222Това зависи само от *** които сключват договори! По точно ние сме си виновни. Така че водата е най прясна, студена и евтина когато си по близо до извора. А " големите икономисти" които се сбъркаха да лъжат хората, зад решетките.

169

П.Петров

преди 8 години

Ако не минава през Крим по шелфа, проектът би бил безсмислено скъп. Първоначалния проект да минава на дълбочина 2000 метра( десет пъти по-дълбоко, отколкото Северен поток) би оскъпило газът недопустимо и ние нищо няма да спечелим от цялата работа!

168

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 222Интересното е, че Русия предложи на украйна цена от 250$ за 1000 кубика и Украйна отказа. Купува си го от Германия руският газ на цена около 200$. Яко !

167

Анонимен

преди 8 години

Едва ли има по глупава нация от тази която заявява че е по изгодно да купуваш руски газ от Германия например, от колкото от Русия. Аааа, има, още един умник, Яйцеглавия украинец заяви същото преди няколко дни! *** народ, слаба държава не си струва да се коментира. Маймуните в цирка са по умни!

166

Стар набор

преди 8 години

А САЩ ще одобрят ли действията на бат Бойко ?

165

Анонимен

преди 8 години

До 210А кога е била под американско партньорство ?

164

*/*

преди 8 години

Статутът на проекта за газопровод Южен поток остава без промяна. Той е спрян. Това заяви говорител на руското министерство на енергетиката пред ТАСС. Статутът му остава без промяна, проектът е спрян, заяви представителят на министерството.ТОЧКА.И стига с простотиите за ботуши,***.Путин и т.н.

163

Реалист

преди 8 години

Ама разбира се че ще се опитат да въстановят Южен поток. Тези 800км. тръби трябват да ги заврат на някого. А познайте на кого?

162

Анонимен

преди 8 години

Какво каза кой??? Важно е да усетиш навреме кога кораба потъва! А това става с ЕС, потъва...

161

Анонимен

преди 8 години

Русия връща южен поток само в главата на Бойко Борисов. Русия няма нужда нито от Турски, нито от Южен поток сега когато има Северен поток 2 и баба Меркел моли Путин за руска газ.

160

Анонимен

преди 8 години

България ВИНАГИ е била зле когато е била под американско партьорство и винаги е била ДОБРЕ когато е била с Русия. Исторически факт.

159

Питам

преди 8 години

А какво казва ЕС по въпроса? Рустаците свалиха ли гащите , или НЕ?

158

Анонимен

преди 8 години

Маккейн пак ще трябва да идва да ни заплашва

157

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 182Веднъж да прочета хубава новина! Дано да стане!и кое е хубавото в новината? Че ще се увеличи още повече заивисмостта ни от получовеците ли?

156

Русская

преди 8 години

До АнонименТова е за теб държавният департамент на сащ съобщи? Това е САЩ спят и вижда катастрофа и глад в Русия. Глупа е да вярват и да повтарят това. Русия сега е трудно, но това е било не един път - линии, да оцелеят всички и още по-силни ще бъдем. Но сега да видим кой е приятел и кой враг ни.

155

Анонимен

преди 8 години

Без значение дали харесваме или не Русия,от Южен Поток страната ни може само да спечели!Това са доста постояни работни места,инвестиций,директно ще получаваме газ от Русия,без да сме зависими от Украйна,транзитни такси,екологично безопасен проект!Има само плюсове от целия проект!