94

Gogo

преди 8 години

Ами ако пък случано съм учил за нещо повече от шивачка и искам да имам по-добър стандарт на живот каква алтернатива имам освен да напусна страната ?! В Търговище не съм чъвал да има фирми с развойна дейност или нещо подобно. Жалко, но факт...

93

макаренко хитров

преди 8 години

ай стига сте лъгали, в момента БГ е най-доброто и спокойно място за живот от цяла Европа. Не бягайте хора, просто се образовайте и си живейте живота в родината

92

Чудесно...

преди 8 години

Ако нямат основно образование!

91

171,128 е един и същ

преди 8 години

До програмистПриключих с теб !

90

128

преди 8 години

До 197До програмистБлагодаря ! Точно казано ! Но няма кой от онази страна да разбере .....Поздравления !

89

Анонимен

преди 8 години

Това племе разба, че го крадат нагло и пусна по теснолинейката крадците. Крадците сега плачат. Нека си плачат. Сълзите им няма да трогнат никой, защото всичко можещо се изнесе!

88

171

преди 8 години

До Анонимен 184)) Човече, какво ще стане след 100 години не е ясно. Светът къде отива или не, не е отговорност на програмистите. Нито на шивачите. Отговорност е на хората.- - - - -Какви 100 г. бе човек ??? Дори 10 г. са много !!! Но ..... защо ли ти обяснявам .......Но иначе те подкрепям ! Това е живота ! Просто исках да кажа на ония "програмиста" че е много далече от този живот, и че съвсем скоро ще е излишен за него .....

87

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕЗЛЮДИ, ЗА ДА СЕ НАСТАНЯТ БЕЖАНЦИТЕ

86

128

преди 8 години

До МислещИзхабил си много текст за нищо ! Има си поговорка за тази работа, и тя е - Всяка жаба трябва да си знае гьола !!! Защото - Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крака ?

85

128

преди 8 години

До АнонименКакво задание бе ц.ървул ??? Ти ли написа това ???Имаме класация за най опасните неща на света.Първото от тях е клиент с идея.Второто - програмист с отверка :)КЛИЕНТ С ИДЕЯ ?????? При теб само *** ли идват ? Хора които незнаят какво искат ?Казах ти спирам с теб !!! Много, много, много ниска топка си за мен !!!

84

Мислещ

преди 8 години

Всеки трябва да получава достойно възнаграждение за труда си. Иначе продукта на труда му ще е лош. Я плюнка в кафето, я скъсан шев на дънките и т.н.Винаги ще има разлика в заплащането между професиите, според това коя професия е по-ценна за обществото. За щастие програмирането се плаща добре, за това и продукта е добър, за това и чуждите фирми идват в България и ни наемат. Индийците вземат по-евтино но качеството на кода им е отвратително. Цена-качество програмирането в БГ от първите в света.

83

Георги

преди 8 години

До програмистДобре, благодаря за мнението ти. Имаш ли някакви други съвети за човек който би искал да започне да учи за програмист?

82

171

преди 8 години

До До 171Човече ???? Провери заплатите на телефонистите от началото на века до сега и сам ще разбереш ...... Но и това няма да е вярно .... света отива в друго посока, за която нашите пишман "програмисти" дори не са и чували ........ За какво си говорим ?

81

128

преди 8 години

До АнонименПознах ! Знаех си ! А пък и щом си от Варна ..... няма смисъл ! Отказвам се ! До болка сте ми познати ...... Вулканизиран ц.ървул ! И запомни - РАЗЛИКАТА М/У НАС СОФИЯНЦИ И ВАС ВАРНЕНЕЦИ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА, КОЛКОТО СА КИЛОМЕТРИТЕ ОТ ВАРНА ДО СОФИЯ !!!!Спирам с теб ! От гагаузин човек не става, камо ли "програмист" ???

80

Браво на народа

преди 8 години

ТОЧНАТА ЦИФРА Е ОКОЛО 100 000 ДУШИ!БРАВО.ТАКИВА НОВИНИ МЕ КЕФЯТ.

79

бг

преди 8 години

Ще останат умиращи пенсионери,неграмотни,чалгаджии,роми,турци,***,кучета,котки......и бат Боко!Нема такава държава!

78

128

преди 8 години

До Анонимен 165:))))))) не мога да схвана гледната точка :)))) наистина. - - - - -Само това ми стига да разбера че от теб програмист не става !!! Как можеш да си програмист без логическо мислене ????? Как ?Казах ти - ц.ървул си !

77

128

преди 8 години

До Анонимен 168Кажи им го и ти, че като им го казах аз, не ми вярват , че скоро ще са безработни ! Програмисти ???

76

128

преди 8 години

До АнонименОстави ме мене, аз съм възрастен човек, но това не значи че не съм в час с нещата !!! И понеже вече те питах но ти не ми отговори пак ще те питам - ОТ КОЯ ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ СИ ???

75

gost

преди 8 години

Така ами докато се ползват определени хора така е имам един на 44 интересното е че тои ползва а кога не може плюе що ли за давървят подигравките му интересно ми е едно докога щее това тои да прави това което си иска господ няма ли да кара приятелите си да злобеят по кадърни хора и да лае искам да попитам приятелю докогаи докога другите ще са нелоялни към тия които трябва