61

Анонимен

преди 8 години

I RAKOVSKI E KATO SEGASHNITE--IZNESAL SE E OT BALGARIA DA SI GIVEE PO-LEK GIVOT.

60

Анонимен

преди 8 години

UKRITE SEGA SHTE UMRAT OT GLAD.

59

Анонимен

преди 8 години

брей, тия украинци все повече ми заприличват на македонците, само че по прости!

58

мдааа

преди 8 години

украинците съвсем изтрещяха

57

kem

преди 8 години

До АнонименУкраинците които работеха в Русия бяха в пъти повече от работещите на запад, даже не живееха в Русия а пътуваха всеки ден или на седмица през границата, сега ще ги видим на запад какво ще работят.

56

Иван

преди 8 години

Украинците закъсват от ден на ден все повече и повече. Не са наясно горките, че бъдещето им е свързано с Русия много повече отколкото с ЕС. Като пострадат малко ще им дойде акъла в главата.

55

veskatodorova52

преди 8 години

До НЕ РАЗБИРАМ:ХОДИМ,ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ПОНЯТИЕТО(ДУМАТА) "РАБОТОДАТЕЛ" НЯМА ТОВА ЗНАЧЕНИЕ,КОЕТО ИМА В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ.ДАЛИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ,АКО НЕ СИ РАБОТИЛ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 26 ГОДИНИ И ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ,НЕ ЗНАМ....ТРУДНО Е ЗА ОБЯСНЕНИЕ,АКО НЕ СИ ГО ПРЕЖИВЯЛ...

54

Анонимен

преди 8 години

До НЕ РАЗБИРАМ: 103 "Ами, що не ходите в Русия, бе". Защото Русия не ВИ покани, скъпи приятели!

53

Анонимен

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа...така наречените "американски" двигатели всъщност са германски! когато германците са изобретявали разните му технологии, в сащ масово са изтребвали коренното население заради земята им! дори космическите им технологии са откраднали от хитлеристка германиа, а първия шеф на наса е бил германския фашист ото фон браун!

52

Един нежен въпрос:

преди 8 години

Пшеницата в Русия-----ВЕЧЕ, НЕ Е ЛИ ВНОС ОТ КАНАДА .....СЪС РУСКО ЗЛАТО..ХА,ХА,ХАААААААА....КОЙ , Я ПРОИЗВЕЖДА......."ЧАСТНИТЕ КОЛХОЗИ " ли...??!!

51

номер2

преди 8 години

Умираща Русия още се ребчи! Скоро ще ядат суров петрол! Дайте им там "Тройный" и всичко ще им е наред! На първо място по самоубийства, наркомания...Свобода за Волжка България!

50

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен105А руските стоки са доста по-качествени от европейските.............................................Кои стоки, шегаджия ? Петрол, пшеница,желязна руда ...?

49

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

РУСКИТЕ КАМИОНИ "КАМАЗ"---са с "немски прототипи" на двигателите ---ЗАКУПЕНИ ОТ ЗАВОДИТЕ НА р.КАМА, от БИВШАТА ГФР!УСПЕХ НА РУСНАЦИТЕ -----С "НЕМСКИТЕ ДВИГАТЕЛИ" НА---"КАМАЗ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!РУСКИ ДВИГАТЕЛИ ...ИМАЛИ ИЗОБЩО ---ЩОТО НЕ СЪМ ЧУВАЛ...??!!!!/...ЗИС, ЗИЛ и пр.---са с американски двигатели../

48

Ха,ха,хааааа...105

преди 8 години

...ОТДАВНА СЪМ ИЗХВЪРЛИЛ ВСИЧКО РУСКО ОТ ДОМА СИ!!Ти умнико , ...ходи с подводницата си "Ясень"...НА МОРЕ---и си сложи двигател АЛ41Ф1--НА "ЖИГУЛАТА" ..ХА,ХА,ХАААААА....

47

Анонимен

преди 8 години

"От 10 януари влиза в сила ембарго върху руски продукти..." Още един "вероломен удър в гърба" на Путин от браЦка Украйна !

46

НЕ РАЗБИРАМ:

преди 8 години

В РУСИЯ ---БЕЗРАБОТИЦАТА БИЛА 6%...В БЪЛГАРИЯ ----БЕЗРАБОТИЦАТА .била --20%....ха,ха,хаааааааааа....АМИ , ЩО НЕ ХОДИТЕ В РУСИЯ ,БЕ-------А ХОДИТЕ В ГЕРМАНИЯ И АНГЛИЯ НА РАБОТА...??!!!

45

Иван Маклейнов

преди 8 години

Търся работа като Анонимен. Имам всички данни да бъда одобрен.

44

е да де

преди 8 години

Май на това му се вика на гол г&з чифте пищови.

43

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 76Аре бегай бе, *** ***, това го пускаш за стотен път, ходи да се кланяш на твоите братя от Саудитска Арабия където християнството се наказва с обезглавяване и правят публични екзекуции и режат глави по площадите.

42

русоф

преди 8 години

Малейй горките руснаци след шест месеца няма да има какво да ядат и аз като русофил от утре започвам да им събирам помощи от Америка за България