84

ДА ГО ДУХАТЕ БОКО

преди 8 години

21 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате докато сте живи и ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали,за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай, а вие ще се трепете по дупките им и винетки по 150 лв. ще плащате.... и тока ще ви вдигна с 30%.А съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да *** малко преди да се пенсионирате! Здравето ще остане само в пожеланията ви за Коледа, която ще обложа с "данък сланина", проклети българи!НЕ МОЕ МЕ БАРНИТЕ МЕСТАН Е ЗАД МЕН

83

Анонимен

преди 8 години

Бойко наистина води балансирана политика и така и трябва да бъде ...ами ако на негово място беше Станишев и Местан ... или не дай боже Сидеровстраната ни отдавна да е продадена в една или друга посока ...

82

ISTINATA

преди 8 години

КРАДЛИВИ ГЕРБЕРЧЕТА АКО БЯХТЕ ОСТАВИЛИ ОРЕШАРСКИ ДА ТЕГЛИ САМО ЕДИН МИЛИАРД ЗАЕМ КТБ НЯМАШЕ ДА ФАЛИРА,НО И ОРЕШАРСКИ НЯМАШЕ ДА ПАДНЕ.ЗА ДА ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТА ЕБАХТЕ МАМАТА НА БЪЛГАРИЯ И НИ ВКАРВАТЕ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА.21МИЛИАРДА ЗА ЕДНА ГОДИНА

81

БЪЛГАРИН

преди 8 години

МЕСТАН --Е НЕОСПОРИМ ЕВРОАТЛАНТИК И ЗАЩИТНИК НА ЕС!!!!!!!!!!!!!АКО НЕ ВЕРВАТЕ----ПИТАЙТЕ БСП И СЪРгея , когото МЕСТАН СВАЛИ ОТ ВЛАСТ!АКО НАПРАВИ ПАРТИЯ ----ЦЕЛА ЕТНИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГО!ТОВА---Е ГОЛЕМИЯ СТРАХ НА ДОГАН И ....МЕДИИТЕ НА ДПС и ПЕЕВСКИ!!/...И С ПЪЛНО ПРАВО...ха,ха,хаааааааааааааа..../

80

stoian79

преди 8 години

KRALIA TODOR JIVKOV E MARTAV,DA JIVEE KRALIA BOIKO BORISOV-TODOR JIVKOV 2

79

fakt

преди 8 години

Ислямистка Турция еднозначно застава зад Лютви Местан и освен логистично помага сериозно и финансово, за да държи в напрежение цели области от България, пише столичен седмичник. Първата цел на турските ислямисти е създаването на автономен вилает Кърджали, който да се отцепи от България, допълва изданието.ВСИЧКИ КРАДЛИВИ РЕШЕНИЯ БОКО ГИ ПРЕКАРВА С МЕСТАН А ТОЙ ТУРСКИ ШПИОНИН,Е ТОГАВА БОКО КЪВ Е??????дали това се е случвало без знанието на Боко ???ЕДВА ЛИ

78

Анонимен

преди 8 години

Червения *** вече се е напушил и не знае какво пише нито къде се намира . С тази омраза само Пирогов те очаква , а иначе твойто мнение е без значение . Всички ти се подиграват колко си *** .

77

Анонимен

преди 8 години

Шоуменът Борисов......набързо оправи геополитиката и накрая не пропусна да обвини Орешарски за всички злини по света,пълна пародия на премиер,но с оглед качеството на матряла в БГ това е напълно нормално.

76

Анонимен

преди 8 години

Хаха...днес.бг трият плюсовете на коментарите стрщи бойко и доган и им набиват минуси.Елементарно.

75

Анонимен

преди 8 години

Затвор за агент Буда за спрените три изключително изгодни за България проекти признати от самия Буда , за поробването на народа с 25 милиарда заеми, за това че неговите спонсори Братя Галеви излязаха свободно от България, докато на Сидеров му не дават и в братска Русия да отиде, за това че бизнеса с наркотици процъфтява закрилян от полицаи и прокурори, за това че народа е подложен на чудовищен геноцид, за това че крадците от банка КТБ са на свобода и не са известни . Затвор за предателите!!!

74

герберче..

преди 8 години

Да благодарим на "големия политик"-Доган и Бялата Златка ----ЗА ЛИШАВАНЕТО НА ГЕРБ ОТ ОПОЗИЦИОННИ ПРОТИВНИЦИ.... И ОПОНЕНТИ ЗА ВЛАСТТА.ГЕРБ---ЕДИНСТВЕНИ И НЕОСПОРИМИ В БЪЛГАРИЯ!

73

До 110

преди 8 години

Хаха...слагай тениската с лика на Путин и отивай да протестираш пред Американското посолство и пред турското. Как са посмели...и изобщо са помислили да свалят руски миротворен бомбандировач...атакуващ опозицията на Асад. Че и покрай нея юалко от турското население в покрайнините. Баси и промитите ***. Борж и картофи само за вас...и руски маршове...без право на гласуване...до живот.

72

Пешко

преди 8 години

Погледнете следната статия - "МЕСТАН, ДОГАН, ЕРДОГАН, ЧАВУШОГЛУ ОРИЕНТ ЕКСПРЕС " в сайта на Евроком

71

Паметлив

преди 8 години

До Василевдо 102 Пак си прав!Наистина диверсификацията на газовите доставки минава през Анадола!Само че не е задължително там да има турци,с кюрдите също можем да се разберем.

70

Глупости на куб..

преди 8 години

БОРИСОВ --НИЩО НЕ Е КАЗВАЛ ЗА ЗА ТУРЦИЯ!ДАЖЕ БЛАГОДАРИ , ЧЕ НЕ Е УЧАСТВАЛ ПОСЛАННИКА НА ТУРЦИЯ ВЪВ ВЪТРЕШНО ПАРТИЙНИТЕ СПОРОВЕ НА ДПС!!ТОВА Е МЕДИЙНО --НАГНЕТЯВАНЕ НА ОБСТАНОВКАТА ОКОЛО ЧЕНГЕТО ДОГАН!!ДА СЕ АЛАРМИРА "СЕМ"----ЗА ЛЪЖИТЕ ПО МЕДИИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

69

Паметлив

преди 8 години

До Василевдо 103 По принцип е вярно!Сащ подтикнаха Турция да се скара с Русия и да стане война!Идеята е Америка да получи легитимно основание да нападне Русия.Същия план като с Украйна,нищо ново.Само че пак резултатът ще е същия-неуспех.Войната с Турция няма да се проточи колкото е необходимо на САЩ,а ще приключи бързо и то с унищожаването и.Русия няма какво да пази там,освен Константинопол,но за целта си има неутронни бомби-историческите паметници остават,само *** ги няма.

68

До 106

преди 8 години

Хаха...ти наистина ли си вярваш, че бойко е против комунистите и не играе с Доган на страната на Русия?Ако ти е платено да пишеш подобни глупости, добре, но ако наистина го мислиш..лошо за теб.

67

Анонимен

преди 8 години

Тоя път шапка ти свалям Бойко

66

Анонимен

преди 8 години

Колко смешни и колко жалки са няколко и особено един от червените ***. Опорната точка да се плюе денонощно Борисов вече не става за нищо. Просто народа видя , че той е истинския Българин , който реално работи за народа. Хайде червени каскети плюйте какво чакате , но на изборите пак народа ще избере ГЕРБ и Борисов, а БСП изтече в мръсния канал. Пуснете водата в тоалетната за да не мирише .

65

Анонимен

преди 8 години

Хаха...очаквано, боко зае позицията на Доган.Елементарен си, Бойко. Много, при това.