11

до 5

преди 8 години

Ти знаеш ли колко милиони българи искат да се върне социализЪма?! И ако беше жив бая ти Тошо щеха да си го изберат. Верно!

10

Анонимен

преди 8 години

Доволни са хората, в Украйна щяха да са още по-големи мизерници и те го знаят.

9

Анонимен

преди 8 години

Общаците пак започнаха да обясняват в Украйна какво било, ама вие знаете ли в България какво е, ама в Тимбукту също, а? А? Знаете ли? Спрете да говорите празни приказки. Вместо това отидете на една почивка до Крим - нали е прекрасно, евтино и "братско" - идеялно ще ви се отрази, а и ще видите какъв рай е всъщност

8

???

преди 8 години

До смяхНе е стъпвал ли????

7

Анонимен

преди 8 години

Европейският съюз може да се разпадне през 2016 г., защото, вместо да защитава европейците, той се превърна в заплаха за континента, посочва в анализ британският в. Дейли телеграф.

6

Анонимен

преди 8 години

"Но само на няколко крачки по-нататък улиците са потънали в мрак, тъй като осветлението е изключено заради недостиг на електричество"... което беше спряно едностранно от Украйна, но ще бъде възстановено, не берете грижа.

5

Анонимен

преди 8 години

До ЧекистUKRAYNA e aneksirana ot rusia a krim uj osvobodena ot rusnacite

4

а пък

преди 8 години

До Анонименв украйна всичко цъфти- заплатите скочиха в пъти, изчезна корупцията и престъпността , обновиха цялата инфраструктура а бе въобще приказка....дори има опашка от западняци по границата чакащи за визи за да емигрират в украйна

3

Чекист

преди 8 години

Може ли да видим видео по случая. Нека се направи сравнение например, колко е кофти в Крим и колко е добре в Киев. Как хората се веселят и всеки ден се молят за здравето на Порошенко.В туба е пълно с видеа, любителски където хората казват, че след референдума е доста по-добре от преди, но явно журналистите на медията имат свой пратеник там и са решили да ни запознаят с истината.

2

тя

преди 8 години

Хубавите неща не стават лесно!

1

1

преди 8 години

И при нас е така - цял живот трудно, но всяка Нова година капчица надежда за по-добър живот. Трае горе долу до средата на Януари, след това всичко по старо му.