11

Анонимен

преди 8 години

Не знам какъв е Доган и какво ще стане с МестанЗнам само че го заби на Бойко и то дълбоко

10

бг турчин

преди 8 години

Много ми е интересно какво възпитание има тоя************************* (звездичките са от мен сайта да не се зори да ги слага).Майка му е татарка, баща му е "индиец". През 1990 г. на първите митинги на ДпС приличаше точно на "индиец" сега след клато открадна милиарди и е заприличал малко на човек. Може и пластични операции да си е правил за избелване и пр. Ама възпитанието с пари не се купва "другарю" ДОНОСНИК на ДС.

9

Turchin

преди 8 години

Abe stiga s toq Dogan.....Pomislete za gladnite i pensionerite po praznicite!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Много важно, какъв е бил дръндарския колибар. Доносник,затворник,философ, хидроинджинер и крадец. Това е агент сава. И на Коледа,пак с дскомунистическите бо клуци занимават хората. Само лустрация за тези разпищолили се диви овластени селяги.

7

Анонимен

преди 8 години

Още малко и светец ще го изкарате тоя ***...

6

Ангел

преди 8 години

Абе по- българин от мен не е....Но и турчин хич те е.Майка му е татарка,биологичният му баща е ром......Няма лошо.Иначе и аз съм виждал турци които обичат България от сърце.Бил съм свидетел как нашенци гастербайтери на Запад се застъпват и милеят за Родината и казват "Мен България ме наорави човек."

5

бг турчин

преди 8 години

В последните два дена българските медии се надпреварват да хвалят агент Сава. То не бяха халби от Карбовски, то не бяха статии от платени драскачи. Никой не се сети да попита тоя *** дали не се срамува от агентурното си минало.

4

Анонимен

преди 8 години

Трябва спешно да се забрани отоплението на дърваДПС държи дървената мафия сече и ни продава и успешно с герб прокарват увеличението на тока

3

Анонимен

преди 8 години

Да жениха го на стадионаКак не ни увряха главите че заради партията му и фирмите стандарта ни е нисъкОтделен е въпроса че Бокото е овладял мафията и грабят за последно420 лв минимална -210 евро....наистина си правят майтап с нас

2

бг турчин

преди 8 години

Много стеснителен. Но не се е стеснявал да предава едно време хора на извергите от ДС.Аре пак филми.Тоя е за затвора. Като всички комуниости и агенти на ДС.

1

Анонимен

преди 8 години

А хидроинжинера