76

Анонимен

преди 8 години

Неправомерно насилие от страна на полицая, жената с нищо не го е предизвикала и нищо не налага нейното просване на земята. Този ще бъде осъден и отстранен от работа.

75

цък

преди 8 години

Първо:по-добре съборена от полицай отколкото от ... автобус, например.Второполицаят, явно се вживява в ролята си на "хамерикански полицай"Третобърза и адекватна намеса на министъра на вътрешните работи.ИзводМоже само да се надяваме, че всички участници в екшъна са си взели поука от случилото се!-)))

74

Джо

преди 8 години

МАЛКО И Е! Няма значение какви са полицаите - неможе да се съпротивляваш и да ги удряш. Каза и като човек да се спре 100 пъти. Ще се научи, че възрастта и пола не я оправдават - има си закон. Ако не се правеше на беззащитна, безобидна бабичка, която на никой не е длъжна и трябва да получи само уважение от всички, щеше да се размине с един акт и да си стигне вкъщи на време за сериала. Нека я видят сега внуците й и да си вземат поука. Малко и е...

73

BEKS1

преди 8 години

сигурно не знае какво е майка за това е така,или е израснал на улицата.

72

Анонимен

преди 8 години

До Сп??нсНа тоя пък пионерчета му се привиждат... ей масква... ходи си пий хаповете и си тегли ножа да не се мъчиш. Пионерчета само в най-мокрите ти сънища ще видиш пак.

71

Анонимен

преди 8 години

И като пресича на червено да я проснем и да и сложим белезници - публик енеми... тези хора съвсем са се побъркали. Полицаите от бившите соц страни започват да се изживяват като супер герои които пазят реда и закона... .бият нашите родители...

70

Сп??нс

преди 8 години

още си спомням как по централните кръстовища във Варна имаше пионерчета , и свиреха подир всеки решил да премине както му хрумне - и никой не отиваше да им бие шамари , а сега и на полицайте налитат за добър ден на мястото

69

senseipetz

преди 8 години

всички си е по реда на нещата.. хруштенето не идва от рамото и, щото иначе щеше да пищи като заклана.. и тя също се е съпротивлявала доколкото се вижда.. ако ще почваме за това да правим отстъпки и галим с перце какво да правим за по тешки престъпления.. всички на днешно време си знаят правата, но никoй не си знае задълженията... аман от селяни...

68

Анонимен

преди 8 години

Хора, вие луди ли сте? "не се подчинява на полицейска заповед" - в свободна страна това не е престъпление. Никъде по света не се смята за криминална проява само по себеси. Извинение винаги: бабата пресекла начервено и се държала троснато. После полицаят забие 2 плесника на някой, щото му се правил на интересен или го гледал накриво. Каква е разликата между полицай и мутра тогава. Никой няма право да упражнява физическо насилие освен като мярка да се предодврати престъпление.

67

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 86Не знам в коя развита държава по света изброените нарушения и престъпления да не са такива?!Ако имаш психични проблеми то знаеш къде е психодиспансера!!!

66

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТака бе *** прав си... едно е да се правиш на мъж на 66 годишна жена.. друго е да се правиш на мъж на надрусана мутра, всички знаем за мишите сърца които бият в гърдите на полицаите. Колко са смели и сърцати, как пазят закона и го прилагат в цялата му сила срещу 45 килограмови момичета и 66 годишни жени. Когато обаче трябва да арестуват някой наистина опасен се крият по дупките и спат по пейките.. не стига всичко това ами и накрая по 20 заплатки да им дадем ..

65

Анонимен

преди 8 години

До ауслендър 88На какви хапове си?Розови или червени?Кога те изпуснаха от онова заведение с белите халати които се връзват отзад?

64

Woof

преди 8 години

До 86Ми тогава премини на червено пред някой ТИР и ни отърви от простотията си.

63

ауслендър

преди 8 години

Всички полицаи от бившите соц страни са сви?ни!!! не е това начина да демонстрират сила срещу възрастните хора! Да ходят да спират нашествениците от "Сирия"!!!

62

Спокоен

преди 8 години

*** комплексиран. Такива са навсякъде с много малко изключения. Тази женица му е виновна, че е стигнал върха на живота си - да стане полицай.

61

Анонимен

преди 8 години

Коментарите са ИЗЛИШНИ.Нарушила е ЗАКОНА като минава на червено.Нарушила е ЗАКОНА като не изпълнява полицейско разпореждане.Нарушила е закона като оказва съпротива на полицай.Вие какво искате??Да и падне на колене и да я моли ли??И...... клипа е ЗАПИСАН ОТ ПОЛИЦАЯ!!!

60

Анонимен

преди 8 години

Като е на 66 години да не е с индулгенция от Папата и за нея законите да не важат?Ако някой я блъсне когато пресича на червено ще опищят света "Ох горката женица" и т.н.а "прегрешилият" ще искат да го РАЗПНАТ.Това ли е правова държава??На много неудачници демокрацията им дойде в повече.Решиха че всичко им е позволено.

59

BG

преди 8 години

Иначе и на мен ми се е случвало като шофьор - дърти пенсии, глухи и слепи пресичат като луди пред колата ! Не дай си боже да ги блъснеш - "стари били, немощни били ... " Хубава, стари са, немощни са трябва да се уважават, ама аз не мога да карам с 5 км/ч щото не дай си боже от някой храст да се стрелне един такъв пред колата, щото бил стар и немощен та незнае къде е пешеходната пътека и не вижда светофара !Като са такива - имат си деца, внуци, социални - да ходят да им пазаруват вместо тях !

58

Анонимен

преди 8 години

Много културно постъпиха. Има закон че трябва да се индентифицираш на полицията когато ти поискат документи. Тая какво се дърпа.

57

баш

преди 8 години

Тоя полицай си е направо за награда. Абе къде е тръгнала тая пенсия, та си не стои вкъщи да гледа сапунки. Само така. Сега белезници, по-нататък - ритници! А ако ви заплащат малко за тая трудна работа, стачкувайте! Поучете се от нашите храбри полицаи.