237

Анонимен

преди 8 години

Разни Меркели, Обами и Камеръни са навряни в ъгъла. В Сирия /както и в света/ думата има Путин.

236

от Сащ

преди 8 години

Добро утро русофилски свинари. Как е ситуацията днес , има ли за второ парче пица ?

235

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен380ти свинар, може да провериш с Милошевич или Садам Хюсеин на които Масква обеща твърда ръка да ги защити от международния съд , но така е с ръцете , който е по Добър на канадската борба печели , ако си мислите че от москва не са гарантирал и на Асад, Милошевич и Садам Хюсеин че всичко ще им е наред ? А так ли е ?

234

Анонимен

преди 8 години

До ognyanzРуския военен бомбандировач от военно космическите въздушни сили на Русия се пробва да влезе в Турция а твоето е само мнение, от мен фактите тъпариш тавариш

233

Анонимен

преди 8 години

До анонимен384 путин бил казал че ще има избори в сирия ? Но кой ще гладува на тях ? 4те хиляди руски военнослужещи ли ? Щото в сирия освен руснаците от ИДИЛ никой не остана, сирийците се издавиха в морето към ЕС

232

анонимен

преди 8 години

Няма нужда Янките да се правят на голяма работа и да нареждат какво да се прави. Путин беше казал че ще има избори в Сирия.

231

ognyanz

преди 8 години

До 382: Русия сега не е това, което беше по времето на пияницата Елцин и американците, колкото да се ерчат, знаят разликата. Нека сега в Сирия влезе един турски военен самолет, и да видим дали ще се върне.

230

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо 375 ако не вярваш на изборите има и други избори които дори и вие не можете да кажете че са фалшифицирани, въпреки че фалшифицирането данс доказа че е дошло от москва, другите избори които гласува българския народ са че след падането на желязната завеса 2,4 милиона млади и работливи българи предпочетоха западните държави пред русия въпреки езиковата бариера и 4тия град по на се в България се озова в Чикаго а не в Санкт Петербург или москва, или.и това е цирк и.фалшифицирано ?

229

Анонимен

преди 8 години

ОТ КОГА ТРИПОЛОВИТЕ КРАВАРИ ИМАТ ТВЪРДИ МЕРКИ????!!!!! ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА!!! ТОЯ МЕ СПУКА ОТ СМЕХ!!!!! САМО НЕЗНАМ ЗАЩО РУСНАЦИТЕ ГИ БАВЯТ И НЕ ИМ ВКАРАТ ПО ЕДИН ТВЪРД НА МЕКИТЕ КИТКИ???

228

Анонимен

преди 8 години

До ognyanz376 русия има в сирия не военна база а единствената военна база на руснаците в целия свят, след влизането на Черна гора в нато няма.да имат и на Адриатическо море, и никъде другаде няма будали да си дават земята за руски бази след като руснаците превърнаха от куба източник на чистачки и мия чи на чинии за САЩ, както и от социалистическата южна Америка, рускосирийската дружба е урок за всички за какво води побратимяване с руснаците, както и бивша Югославия, Ирак, Либия, С.Корея и т.н.

227

ognyanz

преди 8 години

Това, което интересува САЩ в Сирия е , че Русия има там военноморска база - единствената в Средиземно море. Около това се върти всичко. САЩ подкрепя своите хора (т.н. "умерена" опозиция), макар че се знае, че оръжията, които им изпраща, накрая се оказват в бойците на Ислямска държава. Затварят си и очите за това, че Турция купува евтин нефт от Ислямска държава и така ги финансира. Това е борбата за демокрация в Сирия по американски образец.

226

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен373 а Асад кога трябва да падне от власт за да е демократично според вашите руски разбирания? Когато сирия заприлича на лунен пейзаж с кратери и когато жив човек не остане там ? Или 300 хиляди убити сирийци и десетки хиляди деца убити от бомбардировките и с химическо оръжие не са достатъчна причина един президент който е загубил над 75% от страната си да си отиде по мирен път така ли ? Ясно, Сталин не си бе подал оставката и след милиони убити а Асад само с няколко стотин хиляди ли?

225

Анонимен

преди 8 години

"Американският държавен секретар изрази увереност, че "Русия разбира, а Иран започва да разбира", че президентът Башар Асад не може да остане на власт" Казано с думи прости най-демократичната страна в света иска да свали от власт законно избраното правителство на Сирия, като с цялата си наглост твърди, че очаква подкрепа от Русия и Иран. От това по-голяма наглост няма. След като оплетоха конците в близкия изток страда единствено Европа от тази американска политическа немощ.

224

Анонимен

преди 8 години

Айде бе свинари, краварите завзеха за няколко дни гитантската професионална армия на ирак ( да не забравяме че ирак победи иран в ирак иранската война ) въоръжена до зъби с руско ПВО и руско тренирани генерали а свинарите в сирия се мотаете 2 месеца ежеднвно по 300, 400 унищожи обекта на ИДИЛ с помощта на сирийската армия и така до кога ? Време американците да поизчистят тази *** пълна с руснаци и сирийци, четохте ли че израел с помощта на гърците са тествали как да заблудят С400 тази година

223

Анонимен

преди 8 години

Ще им пръ***ш на па***а на Русия с твоите твъди мерки.

222

Анонимен

преди 8 години

Как работи хибридната война у нас за която говори президента? Ами следете по фактите и по лъжите и активността на троловете. Факт руските партии у нас едва събират 3,4,5 процента въпреки манипулациите от москва но дежурните *** 24/7 имитират обратното в интернет пространството. Когато турците след третото нарушаване на територията си свалиха след 10 предупреждения руския СУ троловете имаха за задача да докажат колко непобедимио е руското оръжие и може за изпепели всеки в радиоактивна пепел

221

Анонимен

преди 8 години

Свинарите пак ровят в собствените си лаiна, *** целта на русия е за държи петрола скъп но няма спиране падането на петрола и фалирването на русия, вече е под 40$ за барел въпреки всичките проблеми от близкия изток, а колко би бил петрола ако всичко е мирно в близкия изток? Великия ссср се разпадна при 10$ за барел. За това ИД се появи от ирак от агентите на Садам Хюсеин а всички знаем че те са тренирани от КГБ иракчаните, а сирийците в ЕС Асад ги пусна след като ЕС въведе санкции срещу Русия

220

Божидар

преди 8 години

Кери що не върви да се прескача. Всичките жалки кравари да си се прибират обратно зад океана, и да оставят Русия, Иран и Сирия да се погрижат за отрочето им.

219

Анонимен

преди 8 години

До 362, Е то това много лесно може да бъде променено, стига ЕС да спре да прави евала на турчилята!Да бъде наложен качествен граничен контрол и да не се допускат така безразборно емигранти в Европа! Пък то какво става- гласуваха на Турция помощ от 3 милиарда! Ама какво да се прави- така иска задокеанския началник! Нужно ли е да споменаваме колко се нагушиха турилята от тази война в Сирия! Само Русия май действа адекватно в случая и независимо от когото и да било!

218

да бе

преди 8 години

"Джон Кери твърд" не бе той отдавна е мек ,но краварите си мислят ,че нещо още зависи само от тях просто времето им свърши и няма кой да им се връзва на приказките.