76

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА не, те тези хиляди тирове климатици пренасят от Сирия за Турция.

75

Боби

преди 8 години

До Анонимен 106Доказателства? Или ще са същите като предишните АСАД има ЗАРИН(защото от филми и медиите Американците болезнено реагират на Зарин). Е Асад нямаше Зарин имаше ВХ газове които са десетки да не кажа стотина пъти по-отровни и по-опасни. Ако беше ползвал ВХ газове от въпросните места щяха да извличат десетки хиляди трупове а не няколко десетки.и да довършим ИД продължава да ползва хим оръжие след като Асад предаде своето на Американците и Руснаците.

74

Боби

преди 8 години

До Анонимен 103При "Лягане" на боен курс и хоризонтално бомбардиране по точка с известни координати което и Су-24 правят в Сирия се прави следното:1. въвежда се точка на прицел2. извършва се донастройка на ГПС/ГЛОНАС или местоположението3. Включва се радара за да се получи а)реална скорост и б) въздушна скорост4. Компютъра изчислява всичко това и на автопилот стреля по наземната цел като последната може да е невидима оптически(зад облаци)5. Автопилота кара няма как да отскочи до Турция

73

Върха на нахалството

преди 8 години

Бас ловя че русофилчетата ще се скапят от кеф ако Русия започне да бомбандира хилядите тирове, включително и турски, които преминават по нашите пътища !?Даже гаранция давам ! До такава степен са зомбирани че, дори не знаят къде се намират !?

72

Анонимен

преди 8 години

Хо-хо-хоНа материала ясно се виждат цистерни, пълни с петрол, влизащи в Турция. Там разбирасе Ердоган ги посреща и синът му. Всичко това ясно се вжида на видеото :))))))))))))Голям смях с тези доказателства :)))))))

71

Анонимен

преди 8 години

ако не беше петрола, жалките ислямистчета щяха да мечтая да имат стандарта на живот на Сомалия

70

Анонимен

преди 8 години

До otgovorПлаши ме коментара ти. Ако сериозно ги мислиш тези неща обърни се към специализирана помощ моля те.

69

Боби

преди 8 години

До Върха на нахалството 92Да връх на нахалството е полицията на всяка държава да те глобява за превишена скорост или че си затрил дете като караш като луд...За лошо или за добро Асад е легитимната власт в Сирия.

68

Анонимен

преди 8 години

Боби,Няма ама има. И картите го потвърждават! Къде са руските данни да ги видим, да ни покажат къде е летял точно, така както го направиха турците! Що москва се прави на разсеяна госпожица. Много добре знаят, че са нарушили гранциите на Турция и затова си и прибират труповете.

67

Анонимен

преди 8 години

Това ли са доказателствата на Русия? :DЕгатии пародията :)

66

Боби

преди 8 години

До Анонимен 85 871. Доказателство е ГОЛЯМА ЕКСПЛОЗИЯ но наистина ГОЛЯМА след като обстрелят конвоя с касетъчна бомба.2. Щурмана на Су-24 е спечелил тяхното военно първенство по ориентиране Аеродартс. Като Аеродартс се провежда над най-трудния възможен терен безкрайната тундра в Русия. Планина 30*75 км този щурман я знае като петте си пръста след като 2 месеца е летял над района по поне два полета дневно. Няма начин след като има заповед да е нарушил своеволно турското въздушно поле дори за сек

65

АЗ

преди 8 години

Като гледам това не е нищо по различно от "събрали се 200 - 300 тираджии и седнали да си направят турнир по шах" и то не къде и да е на спокойствие в Сирия :)))))))Как може да има толкова прости хора. Ето сега и на снимки не вярват!!! Ами стягайте багажа и ходете лично да се уверите!!! Или не ви стиска???? А защо???? Там се грижат за мира и спокойствието, може и да седнете шах да поиграете, ще ви поканят да се уверите!!!!

64

ХХХ

преди 8 години

Русия да ги подпре от югоизток ....и ние ако бяхме с нашите 2200 танка от север и 250 самолета + 150 в резерва .....ракетите СС-23 и "скъд" ............... (само с ракетите СС-23 можешме да сринем Истанбул)

63

Върха на нахалството

преди 8 години

До otgovorТи надрусан ли си ????

62

Анонимен

преди 8 години

ХАХАХАХАХАХА :)))))))))Това ако е доказателство :)))))))))По-смехотворно видео нямахте ли за доказателство бре :))))))))

61

Анонимен

преди 8 години

чакане оставка

60

Анонимен

преди 8 години

Вярвам на Русия! Западната пропаганда вече десетилетия промива мозъците на целия свят.

59

Върха на нахалството

преди 8 години

Кога Сирия обяви война на някого, камо ли пък на Русия та Русия бомбандира сирийските граждани в собствената им страна ??? С какво право ??? С правото на Асад ли ??? Асад ли е сирийския народ ???

58

otgovor

преди 8 години

До Върха на нахалствотоТова е все едно заради болния мерак на Бойко да е вечния премиер у нас утре да поръча на някой да дойде да ни бомбандира ???? Вие как ще се почувствате тогава ?????**********************************************************************************Като вземеш автомата и започнеш да тероризираш населението да ти плаща даньци, като почнеш да режеш глави на заложници, като започнеш да ядеш вьтрешните органи на твоите противници като зомби, защо да не те бомбардират а???

57

До 87

преди 8 години

А бе *** ....дори да е навлязъл какво бе ? Турските самолети всеки ден влизат в българско и гръцко пространство бе ибрик ! До сега Турция трябваше да реве ако и бяха сваляли самолетчетата !