81

до 128

преди 8 години

Днес рано сте се "надрусал".

80

(-_-)

преди 8 години

Ще отричат разбира се, защото иначе идва въпросът защо са позволили на ИД да се разрастне до такава степен, че чак търговия да правят.. Иначе две години уж се борят с нея.. Така значи, а?

79

БГ

преди 8 години

Не врат ами шия, ИД го кара до границата, продава го на посредник, който го вкарва и го предава на сина на Ердоган. Но реално не ИД, ами посредника вкарва петрола. Този петрол, на ИД говорим.

78

до 138

преди 8 години

Брей. Много сте войнствен бе другарю. Каква "добавка" си сложихте в сутрешното кафе?.

77

Анонимен

преди 8 години

Точно така! Това са посредници, които ги знаят поименно. Ама турските власти сега тепърва чуват, че имало такива километрични колони, които всеки ден влизат в страната. Те ако знаеха, досега малкия Ердоган да е обеднял, завалийката!

76

кой

преди 8 години

Да, де, Билялчо Ердоганов взема петрола от джахидистите и го продава го на американски фирми.Нали всички войни в региона са за петрола... Какво стана с Иракския и Либийския петрол? Прелапаха го американци, англичани и французи.Целия свят седи като препариран и чака братята от САЩ да спрат агресиите си по света... ха дано ама надали...

75

(-_-)

преди 8 години

Не, с тоя петрол Турция няма нищо общо! Това са някакви посредници. Много трудно могат да се засекат някакви си цистерни, които влизат от 3 места в Турция. Инвеститори редовно ползват маршрутите през ИД поради ниските данъци и такси :-)

74

халив Багдади

преди 8 години

всъщност петрола го продаваме на Китай но за това не се пише Кълна се в най любимата си камила Алах да я благослови

73

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен133 Само не разбрах на тулция или на иран в задния двор ще го слагаш този кюрдистан щото и на двете меса ги има много

72

Анонимен

преди 8 години

Абе един Кюрдистан ще им дойде много добре в задния двор!!! Без възелинче

71

Анонимен

преди 8 години

СаЩ вият като настъпани кучета, значи работата им не е чиста. И какви са тези посредници, които още не са санкционирани, че хранят терористите???? Ами, посредници под крилото на САЩ.

70

Анонимен

преди 8 години

САЩ измислиха тази лъжа за да защитят турция, защото онзи маангал Ердоган обеща да подаде оставка, ако Русия докаже, че турция купува петрол от ИД ! Е, Русия показа, и трябваше тъъпия турчин да подаде оставка, ама на САЩ не им отърва без Ердоган!САЩ са лъжци и скапаняци....

69

бг турчин

преди 8 години

Заради обвиненеия в корупция км сина на Ердоган имаше политическа криза в Турция преди известно време. И ми звучи несериозно колона от цистерни постоянно да влиза в Турция и турското правителство да не знае. Айде холан, тя Турция се оказа разграден двор. Само да ви кажа, че Турция от 35 г. е в състояние на постоянна война с ПКК и границата се контролира много строго. Как така изведнъж колона от цистерни си минава в Турция и то перманентно? Ясно е, че някой лъже и то много.

68

Държавен департамент

преди 8 години

За истинско доказателство за контрабанда признаваме само оригинален пътен лист подписан лично от Еродоган и подпечатан с държавния печат на Турция. Ксерокопия приемаме само след заверка от Ердоган и текст "Вярно с оригинала". Всичко останало са долни руски инсинуации.

67

Анонимен

преди 8 години

По американски твърдения излиза, че турските власти, ама хич, не знаят за хилядите цистерни на ден контрабанда, а за СУ-24 пък дебнат да го бутнат... Странно, не виждат ли, че изглеждат, меко говоря, глупаво.

66

грубиян

преди 8 години

Тия псакита в инкубатор ли ги отглеждат, нямат свършване. Ха дано и този да го забременят, че да ни лиши от простотиите си. Много елементарно лъжат, чак обидно. Ако това е елита на Америка, какво ли останалото...

65

Анонимен

преди 8 години

Големи двуличници и *** са САЩ, е затова ги мразя! Объркаха целият свят, и сега го играят доброто ченге!

64

до 121 лицемерно е

преди 8 години

До Анонимен..121...Нещо четеш както дявола евангелието бе шороше..Петрола се добива в Сирия от заграбените кладенци от ИД.След това ДОРИ и да има посредници(според твойта логика)тази нефт отива в Турция.И не ми обяснявай,че Асад продава тази нефт--защото ако беше така-щеше да я продава офицялно--на тройно по-голяма цена.Така че,руснаците са прави в случая--Турция купува нефт от ИД-което е реално спонсориране на терористите.А те после с тези пари идват в Европа и режат кратунделки като твоята..

63

Сандо

преди 8 години

на снимката има 390 цистерни които влизат в Турция ама там никои нищо не знае за тях. да очакваме и следващият материал от територията на Турция къде точно отиват те ...

62

иван

преди 8 години

колко полезни неща се случиха , след свалянето на едно Су...