140

Анонимен

преди 8 години

Генерал без армия-*** от запаса!

139

Анонимен

преди 8 години

Точно заради такива генерали-атлантици нямаме армия.

138

Анонимен

преди 8 години

Едно е ясно че тези ракети не са за борба с "основния враг"ислямска държава.

137

ko40 von selo

преди 8 години

сигурен съм, че турските пл ъхове летят всеки ден над бг, нали са ни нато дружки. ама сега лаем срещу русия

136

А

преди 8 години

Амнезия ли е получил генерал-майор Съби Събев, председател на Съюза на офицерите от резерва "Атлантик"? Или си гледа подаденият от други интерес?

135

Анонимен

преди 8 години

Чочко, ти нали не си останал с впечатление, че С 400 (такава скъпа система) не се придружава от няколко папцера С1.

134

Парушев

преди 8 години

До АнонименДа де ама не е челастрел ИДИЛ,а е челастрел кюрдските милиции,които са най-големия враг на ПКК ,която пък е най-големия враг на Турция.На всичкото си нахалство тези самолети няколко пъти влизат в Турска територия,за което посланика на Русия в Турция беше викан няколко пъти и му бе връчван протест.Това,че Русия си мисли Турция за несериозен противник,не е проблем на Турция.Аз също не искам Турция да ми е съсед,но не мога да се правя,че я няма на границата ни.

133

Василев

преди 8 години

Селяни, усещате ле студеният дъх на смъртоносната анаконда, как затяга смъртоносна примка с бежанците,заемите,унищожената индустрия и пазари,с унищожената армия???Селяни, влизаме в нова геополитическа историческа ситуация, където двете свръх сили ще мерят сили на живот и смърт!Селяни, гответе се за сътресения и неочакваното!Агент Мориал Данкастър!ЦРУ!!!

132

Ген. Атлантичкин

преди 8 години

Изразявам възмущение, заради напразно хвърлените средства от BG за обучението и издигане в звание на такива елементи. Изказалия се генерал без армия, трябва да възстанови средствата, похарчени от държавата, защото служи на чужди интереси."Глупостите, изречни от горния в крайна сметка ще приключат с потупване по рамото от поръчителите".Достигаме до висини, след политици на конци, вече имаме и военни такива.Срам за Българската армия !

131

Градския

преди 8 години

Генерал Събев , да вземете заедно с генерал Борисов да си нахлюпите по един фес ?Ще Ви отива да знаеш , особено на тъпите Ви коментари!

130

Анонимен

преди 8 години

Турците се преебаха .. сега няма да доближът собственната си гланица със самолетпонеже постоянно облитат извън турция ----- и се чудя дали руснаците случайно няма да защитят гръцкото въздушно пространство от турски военни самолети понеже от началото на годината са го нарушавали над 1300 пъти

129

Спартак

преди 8 години

Само като прочетох клуб Атлантик и ми стана ясно че офицерът от запаса е със сгрешено име. Пропусната е буквата Р. Вместо Съби Събев да се чете Сърби Гъзев Сърбев. Голям сърбеж, голяма дупедавщина, другарю Атлантик.

128

каква е ИСТИНАТА

преди 8 години

Браво Съби! Добре им го каза на праволинейните и задръстените, които не мислят с главата, а се подават на манипулации!Има хора, които и да са извършили нередност НИКОГА няма да го признаят.Дори ще принудят потърпевшия да се извинява за неща, за които не е виновен.Вчера и ген.Михов посъветва да не прибързваме със заключенията и вземаме страна в конфликта докато не се разбере ИСТИНАТА!

127

onz

преди 8 години

всичките оръжейни системи , даже и " москва " са там, за продан. в случай че асад остане, а и да не остане, новата сирийска армия ще иска нови пушки. не си мислете че асад не си плаща за цялата тая "помощ". с какво, ще покаже времето.

126

Елемаг

преди 8 години

Тоя генерал е от ония, с които беше пълна армията едно време.Лентовам патроните (халостни) за ПК-то той подскочи и избяга и вика"Защо лентоваш тия патрони пред мене,то е опасно".Тогава първи комунисти,сега евроатлантически туркофили!!Дайте ми адрес лично да му строша главата!!

125

майорски

преди 8 години

ама този верно ли е Генерал ......леле добре че нямаме армия че голяма беля може да стане с такива генерали !

124

Анонимен

преди 8 години

До тролгеносен до 165 тия факти от къде ги разбра?

123

Анонимен

преди 8 години

Няма по-долно нещо от бг туркофил! Такъв един заслужава само уважение по турски!

122

майорски

преди 8 години

До чукчапрайлно го казваш .....снощи чета по форимите - Турция била зашлевила шамар на Русия ...смях като гледам какво става ....турците спряха полетите ....Йердоганчо зе да върти мили очи налево надесно и да се извинява ...опозицията в Турция взе да си вдига врява ...на Ердоган не му остава много 1

121

Чочко

преди 8 години

До ПитамПитанчо!А мога ли аз да те попитам каква е разликата дали ще лижеш Американски ботуши или като теб Руски?Тези ракетни комплекси не са за тази работа!Те са създадени за борба с междуконтинентални ракети и са прекалено скъпи за да се използват срещу турски самолети.Сложната им навигация се управлява от спътници и са там повече да плашат отколкото да се използват.Срещу близки цели са почти безполезни,а самите установки могат да бъдат унищожени само с по един залп от две реактивни установки