43

Анонимен

преди 8 години

Ето я видимата разлика между цивилизованите хора (в случая турците!) и юдейо-християнските диваци - в случая гърчолята и с коментарите си - полутрезвите дзурлатоидни булгароиди! Откога му казвам на Ердоан да транспортира всичките 3 милиона бежанци до гръцката и българската граница, но ...

42

Анонимен

преди 8 години

тази безобразна история трябва да се приключи. ситуацията с "бежанците" помага на всички замесени страни да покажат най-животинското у себе си пред целия свят и да им го натресат като нещо нормално, със съответната аргументация. трябва да се търсят прости и ефикасни решения: 1) прекратяване на войните; 2) затваряне на границите и гарантиране на обществения ред в незасегнатите страни; 3) обсъждане на проблемите в момента на появата им, а не класическо политиканстване. свинщината е пълна!

41

7

преди 8 години

Къде точно се вижда, че им пробиват лодката?Какво прави там турчуляшкия кораб, ескорт ли им е ?

40

Анонимен

преди 8 години

Провокация на мръсните турци. Тея в лодката са спасителни жилетки. От къде ги взехи и как знаеха, че ще им спукат лодката за да ги носят?

39

Atina

преди 8 години

Iskali sa da gi zapoznaqt s grackata mitologia po -tochno za Hades i Poseidon. Hahah.

38

опит за убийство на

преди 8 години

60 човека = дживотна присъда за маляката

37

Анонимен

преди 8 години

според мен гърците са много гостоприемни , но при затваряне на границите на север от Гърция няма да е така . Турция е държавата която праща мюсулманите и това не са имигранти ,а нашественици . Ние не сме длъжни да ги приемаме камо ли да ги спасяваме за да може после да ни убиват . Оставете ги оттатък босфора и природата ще регулира популацията им .

36

Анонимен

преди 8 години

Очаквам следващия ви материал озаглавен...."Шокиращо видео с гавра на граничар с/у бежанци" и видео показващо мечета и "welcome refugees"

35

gio

преди 8 години

чиста пропаганда, но блажени са верющите, както се казва.

34

Ranzi

преди 8 години

Bg mafiotski ofshorni medii - gnusni laji.

33

Анонимен

преди 8 години

Къде в клипа се вижда че "пробива" лодката? Къде се вижда че охраната се "отдалечава" от "пробитата" лодка?А случайно да видяхте как гръцката охрана пече на бавен огън сирийски деца?

32

Джак

преди 8 години

Това не е гавра а защита на суверенитета на Европа и Гърция от нашественици, да им се даде орден "Стара Планина".

31

Анонимен

преди 8 години

"Добра премия е заработил от някоя НПО Хюман Райтс организация този,който е писал статията,защото доста от фактите са различни в гръцката преса."Индипендънт" и "Ройтерс" се превърнаха,за да могат да оцелеят в "медийната конкуренция" в нещо като британския и американския жълт "Шок" или "Уикенд"."

30

Анонимен

преди 8 години

Много удобно. Баш тогава да ги заснемат? Нещо намирисва на провокация. Гърците са прекалено хитри за да се изложат нака.

29

Анонимен

преди 8 години

ДНЕС, мамите!

28

Анонимен

преди 8 години

Що пък гавра??? Килим за добре дошли ли да им постави?!?

27

КОЛЕВ

преди 8 години

На видеото ясно се вижда как лодката е м/у двата катера и е екскортирана до там от турския. Съвсем правилно гърците пукат лодката за да принудят *** да си ги приберат.

26

БЪЛГАРИЯ ПЛАЩА

преди 8 години

на ТУРЦИЯ да си държат там бежанците, а не да ги организират и прехвърлят ТУК. Освен това ГЛАВОРЕЗИТЕ в СИРИЯ са платени от ЕРДОГАН . Така че да си поеме негативите от войната, която причини заедно със САЩ, СА и КАТАР

25

ТУРЦИТЕ ГЛЕДАТ

преди 8 години

и снимат , а ОЧЕВИДНО те са пратили лодката с хора, оборудвали са ги със жилетки. Редно е да си ги приберат след като номера с абордажа не мина

24

Валентин

преди 8 години

Ето поредната "новина", която ще влезе в докладите на *** та да заработят следващия залък. Нищо, че е медийна димка.