63

Анонимен

преди 8 години

По последна информация казаха БТВ-ту нямало бомба ,ми личните карти на терористите у линейката с тях ко стана?Нищо бомба мож да няма важно е хаос да правим ,хората да са в стрес и лека полека да свикват защото сега сериозно ЩЕ ЗАСИЛЯТ ВОЙНАТА И ЩЕ ЗАПОЧНАТ НАИСТИНА ДА ИЗБИВАТ НЕВИННИ ХОРА.Свалете си правителствата мили европейци,запазете децата си живи,не са арабите ,вашите лидери са

62

<><>

преди 8 години

Могъщия ЕС ...голямата работа ....САЩ нареждат санкции на Русия и ЕС нали е могъщ съюз и давай санкциите на тая Русия ......и сега какво ? Молите се Путин да ги изтреби ! Големите гъзари !

61

ново двайсет

преди 8 години

Не е потвърдено, да са намирани експлозиви пък сега!

60

spica

преди 8 години

It was also found no explosives. Gossip explosives had been deposited in an ambulance, were "so far not confirmed".

59

КуКлуКла

преди 8 години

Като се задържат тия които са свързани по някакъв начин с терористи и същите се освобождават .....няма да я бъде ! Един по един трябва да се затриват ....хващаш хасан , хасане кво е тва в джоба ти бе ? Копче за детонатор ? Айде на въжето ! Така само могат да се затрият ...иначе файда няма ! Каквото те на нас такова и ние на тях !

58

Анонимен

преди 8 години

От цялата ситуация страда само Плевнелиев,рев,рев ,рев до обезводняване

57

Базикилийкс

преди 8 години

Във линейката са намерени три забравени лични карти на терористите Мохамед ибн ал сафер,абдул ал ката он гюбег и на жестокия 15 годишен Ал сафри ибн нусра

56

ХХХ

преди 8 години

Меркел какво ще каже ? Още ли сме им длъжни ? Скапан ЕС !

55

Анонимен

преди 8 години

Таман щях да слагам немското знаме у фейса и ядец,нищо те утре в дрезден няма да намерят линейката,пък във петък да знаете слагаме английските флагове.Неделя се заливаме с вода ,във пониделник сме пак във Франция

54

Анонимен

преди 8 години

Няма линейка, вижте немските медии.Стига сте всявали паника.

53

Янков

преди 8 години

Министърът се казва де Мезиер, бе *** ! :)))

52

Анонимен

преди 8 години

След парижките циркове и немците решиха да се правят на интересни да да всяват стрес във хората.Хора нали не си мислите ,че във Германия експлоазиви се продават по пазарите и разни араби ги копуват и ги тъпчат в линейки във които после си забравят личните карти ? Отново имаме базикилийкс,това най много да обезводни Росен Плевнелиев от рев щот май вече никой не се вързва.Сменете тактиката бе хора,ние не сме толкова глупави

51

ha ha

преди 8 години

"канцлерът на Германия Ангел Меркел"Ама вярно e от третия пол тази :||||| ВИВА ПЕГИДА!ВИВА ПЕГИДА!ВИВА ПЕГИДА!(Патриотични европейци против ислямизацията на Запада (PEGIDA))

50

Boncho

преди 8 години

Язък ! Бех го играл за единица.

49

Анонимен

преди 8 години

Най-големите експерти по гео-политика са събрани в българските форуми...

48

Анонимен

преди 8 години

Абе требе да се фанат Меркел, Оланд, Камерън, Плевнелиев и всички лидери на ЕС, да се фанат за ръце и да направят един поход на мира в Париж както при предишния атентат, и да заявят категорично, че тероризмът няма да ни уплаши!

47

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 8 години

ВИЖТЕ ВЪВ МОМЕНТА по РТР ПЛАНЕТА сензационният филм разследване- ,,АРИТМЕТИКА НА ТЕРОРА'' и после пак пишете!

46

Анонимен

преди 8 години

Меркел, ти си виновна за всичко!!!! Продължавай да не правиш връзка между бежанци и терористи! Продължавай! Скапаните ви интереси погубват (вече) цяла Европа!!!!

45

111111

преди 8 години

До Анонимен 67-А ти где така Мустафа...- Ами аз и Ибрахим търсим нещо да....взривим!

44

прокто лог

преди 8 години

Германската полиция е получила един много разводнен сигнал от холандската полиция и от страх, че може да се случи нещо, Де Мезиер заповядва мачът да не се състои. На пресконференцията Де Мезиер се държа много неуверено и явно лъжеше журналистите.