143

Анонимен

преди 8 години

Ако имаше атентат и разрушения нали Кристалина щеше да има селфи от Париж бе ,мислетее

142

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПак си на губещата страна. Руската агентура си развяваше 26 години коня в България, именно защото американците нито имаха интерес, нито възможност нито желание да се бъркат тук.Висчките ни служби са ръководени от руски агенти, всичката ни мафия е с руски връзки, половината ни вестници са купени от един дебел човек с руски пари. За първи път обаче попрекалиха и американците обърнаха внимание. Тежки години чакат "русофилите".

141

Анонимен

преди 8 години

Мерна единица за лудост- 1 сидер

140

Анонимен

преди 8 години

С.оропитеци, скоро в Белене до един и вие и цялата евроатлантическа, проционистка продажна , безродна мафия, която съсипва България вече 26 години. Малко ви остава, много малко и ще усетите народната любов на тези 80% от българите, които не, са гласували през последните години. Именно те ще ви пометат един път завинаги.

139

nina

преди 8 години

#213 Ранените са по болниците,убитите са в моргите...Гледай CNN И Evronews,има интервюта с очевидци .Колкото до жертвите в Батаклан-близо 100 човека са разстреляни там,това малко ли ти се вижда?Че Волен се прави на луд..ама има хора,дето му вярват!За кулите в NY не оспорвам,но да се отрича това,което слечи в Париж е просто малоумно.

138

kazah

преди 8 години

vtreshte ni sa samo platenite draskachi nishto che me cenzurirat

137

Бг самосъзнание

преди 8 години

Да линчуваме този, който се бори за... нас. Глупавият народ е мъртъв народ! Васил Левски също е предаден от българи... сега си кичат стените с лика му. Този народ не те заслужава Василе... Волен (като всеки човек) може да има недостатъци, но не той загроби България.

136

Анонимен

преди 8 години

Вече е трудно да се каже на тоя, къде му е мястото - в затвора ли, в лудницата ли.

135

Анонимен

преди 8 години

Не се ли научихте да проверявате информацията в статиите? Много често в последно време резюметата нямат нищо общо с изказванията на хората или са интерпретирани по странен начин и откровено манипулират. Полуистините и полулъжите винаги оформят лъжа! А ще се лъже все повече, защото по време на война първо убиват истината!

134

Матов

преди 8 години

Волен си е Куку,дайте му да води някое шоу в затвора.

133

Анонимен

преди 8 години

Пак е успял да избяга от лудницата.

132

Анонимен

преди 8 години

Човека пред НАТФИЗ така е центрирал руския чорап,че го е докарал до тотално изтрещяване.

131

Анонимен

преди 8 години

Перхидролената леля тотално изтрещя.

130

Анонимен

преди 8 години

toya da si vzema hapchetata.... nai redovno

129

Лили

преди 8 години

Тази глупост Волен не трябваше да казва. Защото в този ужас и шок никой не прави очна справка заради такива мисли. И Себастиан, който почина и заради други млади хора не се казват такива неща. А ако той беше в Париж и му се беше случило? Или ако в бъдеще е неговия син? Може да отиде да види сълзите в очите на близките? Путин е силен политик, но подкрепа в този стил не е добра. Светлина на душите на убитите и дано другите се възстановят.

128

Анонимен

преди 8 години

Как къде са снимките - при снимките на наркотиците, дето се продават в клек бара, и при снимките на дрогираните студенти по улицата.Някой сега да не вземе да спори - най-големият специалист по скалъпване на сценарии каза какво мисли по въпроса!

127

nina

преди 8 години

Прочетох тук много добро предложение-Воленчо е наистина за Биг Брадър-шоуто ще е с гаранция 24/7,тъкмо ще блесне в цялата си светлина.Ама ако може заедно с Азис,Златки И други интелектуални народни любимци.. :)

126

nina

преди 8 години

Ами освен Воленчо И екип на АлфаТВ да отидат заедно със специалните части следващия път като се прави "storming"...Ама да си вземат И някоя маса :)

125

Атака - победа!

преди 8 години

Волен президент! Президентските избори са догодина, така че Волен ще ги спечели съвсем скоро. Той е стигал дори на балотаж с Георги Първанов, но този път ще спечели първото място.

124

Опа

преди 8 години

Този на снимката не е ли онзи на когото му набиха камбаната преди няколко седмици?!?