26

Анонимен

преди 8 години

Като се е стресирал, защо не се взривил до майка си ?

25

Чекист

преди 8 години

Синът ми не е искал да убие никого. Взривил се е от стрес! - Емиии случва се... Не всеки издържа на стрес...

24

Ангел

преди 8 години

Тая *** кадъна кво друго да каже!Тя като родител възпитател носи не малка вина за това.Като са се събирали по семейно кой знае как са плюли по нас неверниците.Въобще не трябва да живее тая!

23

мюсюлманин

преди 8 години

Абе що не вземат да я взривят и нея ей така от стрес?!Да видим тогава дали зарад такива *** като тях ще страдат и невинните мюсюлмани и др.хора?

22

Mitko

преди 8 години

Разбирам го човека, за първи път му е. От стреса явно не е успял да се взриви където трябва.

21

Анонимен

преди 8 години

До ИСТИНАТАКолкото и да сме съпричастни на жертвите от руския самолет,- флаг на путинова русия в профилите си няма да сложим.Понял?

20

Иван

преди 8 години

Идосва *** жината...дали да не испадна в стрез!?

19

Анонимен

преди 8 години

@17А СТИГА СИ ПЛЕСКАЛ ЕДНА И СЪЩА ТЪПОТИЯ С ДНИ , бе Матросов!!!!Разбира се че бяхме съпричастни за смъртта на руските пътници в самолета. НЕ ЛЪЖИ.Само че не се знаеше (а и до сега) със сигурност дали това е било терористичен акт, А Русия отричаше дори, и още официално изявление от Русия няма.

18

Анонимен

преди 8 години

Ако кажем че ни взеха за *** ще е малко....взривил се от стрес,а преди това да не би да е удушил автомата?

17

Анонимен

преди 8 години

Добре, че не имал махмурлук, щото половин Шенген за едното добро утро можеше да изпедепца!

16

Анонимен

преди 8 години

От къде на къде ,ще ги приемаме в Европа тия търтеи ,диви ориенталски що не си ги приберат по Арабските държави те са си мюсулмани сега джамии ли да им строим на тия търтеи мързеливи

15

Коко

преди 8 години

До АнонименСъгласно ислямските писания синовете и са станали мъченици на исляма и са пренесени в техния си рай дето ще се радват на безкраен сех с обновяеми девици. Сигурно майката тайно се гордее с тях а на неверниците лъже-маже.

14

европеец

преди 8 години

Платете и обезщетение!

13

НААКАН АТАКИСТ

преди 8 години

Гледам тук коментират едни и същи хора и докато на други статии отричат , че е имало атентати/което си е параненормално/ , то тук започват да плюят майката и арабите за случилото се! Хайде парадементните изчадия на болен да си пият редовно хаповете!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Колко невинни ще да са завърналите се от Сирия? Често четем какво казал бивш боец от ИД, завърнал се в Европа. Безумие! Колко да е бивш такъв?И роднините и приятелите все не знаят нищо и са безкрайно учудени. Някой вярва ли го това?

11

ИСТИНАТА

преди 8 години

Наистина това което се случи е грозна работа и всички сме съпричастни към френския народ, НО защо толкова много медиен шум не се вдигна около Руския самолет който погреба доста пове4е хора, ами атентата в Ливан, а този в Турция? Те по-малко хора ли са от французите?! Гледам и по Фейсбука си сменят профилите с френският флаг...лошо няма, но преди не видях някой да слагаше руски флагове, турски или ливански....много лицемерна ми се види цялата работа и пак играе и танцува двойният аршин!

10

ауслендър

преди 8 години

Би трябвало сега от стрес, роднините на жертвите да ви пратят при аллах!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Аз не мразя мюсюлманите и разбирам нормалните от тях ,че не им е приятно това....НО..защо не видях един мюсюлмански духовник да осъди това ??? ЗАЩО ?

8

Анонимен

преди 8 години

Това семейство много стреснато!

7

Анонимен

преди 8 години

Въй, глей ти до какви неща водел стреса, тц, тц, тц. Не искал да убие никого, ама убил. Не планирал да убие никого, ама го направил. Не било негов план, ама го изпълнил. Изобщо, много добро момче бил. Бааси кретенизмите!Майката на един от атентаторите от януари разправяше същите небивалици.