253

Анонимен

преди 8 години

197 лева трябва да е винетката и глупендерите във форумите да си стоят в къщи вместо да се трепят по магистралата. ..Никакъв протест. Да ходят само ония шемети от бАтака.

252

иво

преди 8 години

Трябва увеличение не само на винетките,на всички стоки цената трябва да бъде увеличена и то в пъти.САМО ТАКА !С БКП НАПРЕД!НЕ ВИ ЧУВАМ!!!!!!

251

Брaнник

преди 8 години

бaрaбaр с руски лекетa ревящи зa еФрaзия и русиAтa, aз нa протест не стъпвaм

250

Анонимен

преди 8 години

Тиквата и лилето отслабнаха хладилника празен и затова дигат винетката

249

Даяна

преди 8 години

ПРОТЕСТ

248

Анонимен

преди 8 години

Да ни е честит нашият вожд Винетку, ама те другите са по-зле и от него даже.

247

Анонимен

преди 8 години

Ако сте минавали през Хърватска това,което се случва в България с винетките ще ви се стори рай.Такова дране на кожи,ум да ви зайде.

246

Shark

преди 8 години

А в Гърци се готвят за 24 часова всеобща стачка........................................ А, не че нещо, само да кажа, знам че няма значение за вас, вижте там дали имате ракийка за тази вечер и салатка и си лягайте там мирно и тихо. А, и да не забравите да гледате турския сериал и биг брадър, ами да, че да сте в час утре за коментарите. Нали това са темите на деня ви !!!!!!

245

Анонимен

преди 8 години

Да са ни Честити винетките на Винету , скоро и лулата на мира в Истамбул.

244

Анонимен

преди 8 години

Щом гоблин-рецидивист може да изнасили две баби на 80 години или малко детенце и нищо да не се случи в държавата, какво остава за една винетка!? 1000 лв да я направят, пак ще ръкопляскат на ГЕРБ.

243

Спрете се

преди 8 години

Виждате до къде ни докараха....НИЕ, народа, обществото да се караме и да се сравняваме.Всички на ПРОТЕСТ! Нека ни чуят мнението по въпроса.

242

Асен

преди 8 години

НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО !

241

Брaнник

преди 8 години

328 Зa кaкво " предaтелство" ревеш бе червенa шундо? Зa товa че ритнaхме по глaвунятa рускaтa ти мaмaшкa ли? Ми ще я ритaме още 100 пъти по 1000 години товa е положението! Инaк със глупaвите срaвнения нa мИнистЪркaтa нямa кaк дa съм съглaсен, знaчи " сaмо" в Румъния винеткaтa НЕ СЕ ВДИГAЛA, ми дa питaм нaшите доходи НЕ СA ЛИ ПО- НИСКИ ДОРИ ОТ РУМЪНСКИТЕ??? Зa Европa изобщо дa НЕ МИ ДAВA ПРИМЕРИ, зaщото техните зaплaти и пенсии сa ПО ДЕСЕТ от нaшите! Aмaн от нaглеци в тaзи държaвa

240

койчо

преди 8 години

Не можаха да дръпнат юздите на МВР за безумните облаги, сега ще натоварят хората с коли т. е. всички!!!

239

Лют Гражданин

преди 8 години

Така ще бъде и занапред.Нали трябва да се избият парите за заемите които взеха и своевременно окрадоха а да не забравяме и КТБ - кой ще връща милиардите... разбира се данъкоплатеца.Къде винетчица, къде данък я тук-таме некоя таксичка да им праснеме и после живей народе злочестиви.Няма по мутренска държава от нашата.Това не е демокрация - това е деспот и тирания.

238

Анонимен

преди 8 години

Браво на ГЕрБ! Така се прави, но трябва да е 200 лева винетката и *** и пульо ще си стоят в къщи вместо да се трепят по магистралата. Лакеите на Сидер Ага няма кой да чуе по форумите.

237

селчо

преди 8 години

И ти ли ***,Лило,и на теб ли парета ти требат?Не се наядохте,ей!Нали гурото ти праи само нови пътища,за ко са ти пари за подръжка?

236

до 17761

преди 8 години

моите уважения но има колеги предприемачи който са срам за човешкия род ,не желаят да плащат.не внасят осигуровки и си мислат че са над закона

235

Ричи Б

преди 8 години

Лилето отново показа,че е най-неразбиращата от нищо в това министерство с тъпите си обяснения! Всъщност какво ли може да се очаква от наследствена партизанка? Жалко,че в Правителството се поставят такива несретници!

234

Анонимен

преди 8 години

326, грешка, и ти трябва да си пиеш ракийката от 5, за да не се наложи да ти плащаме лекарствата за нерви, кръвно, стрес, лудница - да не дава Господ!