32

Анонимен

преди 8 години

Избирате ненормалници в парламента като тоя Гроздова Караджейка а после се чудите защо са ви *** законите.Ами продължавайте да се чудите.

31

56

преди 8 години

Видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака-това сме ние ,скандинавските страни може ,а ние къде сме от тях,ако има *** ,като нашите сигурно и арабските страни ще въведат зимни гуми -така е като *** и пурьо стават депутати.-отворковци.

30

jns

преди 8 години

Интересно ми е на моторджии и колоездачи дали ще им наложат такова нещо,защото ако им наложат сезона им свършва на първи ноември.или пак ще има едно шикалкавене...за едни може за други не

29

Анонимен

преди 8 години

Откакто паля ламбите много сигурен се чувствам. Сега като сложа и зимните гуми при 20 градусовата ноемврийска жега и хептен сигурен ще се чувствам.

28

Бай Иван

преди 8 години

Този закон ще важи ли за автобусите на градския транспорт в София ?

27

Анонимен

преди 8 години

Не 20, а 40 заплати заслужават.

26

До 26ти от МВР

преди 8 години

А кого да визирам?Чистачката на блока ли?

25

Анонимен

преди 8 години

До фактТи само в Бургас ли караш ?

24

факт

преди 8 години

A в Бургас ,като не е падал сняг от 2 години ,защо да купувам зимни гуми !! Ако Бойко ми подари ще ги сложа !!

23

експерт

преди 8 години

не винаги грайфера помага . например при голям студ в Русия на състезанията карат с гуми тип "*** " защото по добре лепнат към леда.

22

Анонимен

преди 8 години

Не е лош закона но както винаги ... детайлите прецакват нещата. В Сърбия също от 1. ноември се кара с зимни гуми.

21

Ако е вярно,

преди 8 години

досега тези двамата трябваше да са установени и задържани за разпит, защото явно са от хората, поръчали и платили изменението на закона на групичката нагли лобисти. Очевидно вече са си направили график как ще си "възвърнат" инвестицийката в закона, ама пусто не са проверили дали е минал...

20

Анонимен

преди 8 години

Ако и..тите в парламента гласуват такъв закон, това ще е поредното безумие на *** кратуни!От къде на къде ще задължават хората да купуват други гуми?Все по-гоголяма част от годината в БГ пътищата са сухи, много хора когато е киша не пътуват.А дали си слетни или зимни гуми на мокър паваж- РАЗЛИКА НИКАКВА!!!!Поредният опит на управляващите да увеличат доходите на милиционерите-те винаги сасе грижили за тях. ЗА НАРОДА НЕ ГИ Е ЕНЯ>

19

Анонимен

преди 8 години

Нали ривахте, ела Бойче, спаси ни от Ореха. Докараха го 500 000 *** и още толкова надписани и добавени. Сега чакайте нови "мъдри" решения с които ще ви скъси живота. Данъци, такси, винетки, ток и какво ли не ще вдигне ЗАЩОТО ДРУГО НЕ МОЖЕ. Бизнес, производство, икономика - няма. Той и здраво покрадва и изнася в офшорки. Подсигурява старините защото като се сгромоляса държавата той ще избяга. А тези които му целуваха шлифера и станаха съучастници в разрухата, ще им простим ли?

18

Салахадин

преди 8 години

Добро утро колеги.Тази транспортна комисия ,не е ли оназ дето "ФАРОВЕ" там нещо а?Да не стане объркване?И пак ГРОБ.Бъркам ли колеги? :)

17

zeus

преди 8 години

Крайно време е да разберем, че държавата е договор. Не може само да ни се вменяват задължения и да се измислят нови данъци, а от другата страна да не получаваме нищо. Крайно време е държавата да си изпълни задълженията по договора, в противен случай народа трябва да си я вземе, ако трябва и с оръжие!

16

Анонимен

преди 8 години

Ей това е измета, който цяла седмица се търкаля из центъра на София!Във всяка държава правителството не би допуснало такива кокошкари да носят Униформа! За това хората мразят милиционерите, защото са нагли и корумпирани.

15

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега подкрепяйте тюфлеците зада налапат и по 20 заплати за награда.Иначе съпругите и отрочетата им реватпо форумите.Заслужавали парите.Каквобезсрамие.Какъв позор за пагона.В Грузия уволниха 80% от полицаите ипрестъпността падна драстично.Защо?

14

Анонимен

преди 8 години

Очевидно искат населението да се придвижва с градски транпорт, пеш или с колело. Винетката като вдигнат и сложат една камара допълнителни изисквания, гуми, фарове, простотии... ОСТАВКА! ОСТАВКА! МАФИЯ!

13

...

преди 8 години

До AzamaraИмало закон за ВСИЧКИ МПС-та... Глупости говориш. За камиони и автобуси зимни гуми НЯМА. Как тогава ще ги задължат тях? Отговори ми ако обичаш