69

Анонимен

преди 8 години

Абе, тия дето крадат и процъфтяват с далавера покрай ГЕРБ ги разбирам, но тия дето нямат и *** на г..а си не мога да ги разбера и това е!

68

Анонимен

преди 8 години

До До Кольо от ЙорданТук не става дума за хулиганщина. Това е само повод. Сидеров поставя под въпрос евроатлантическото бъдеще на България и ръководната роля в държавата на нашите по-старши партьори от Вашингтон и Брюксел. Това ще бъде урок за всеки които тръгне срещу евроатлантическото развитие на България. Сега ще го разкатаят от дела по съдилищата.

67

До всички нормални!

преди 8 години

Спасявайте се! Настава диктатура на мафията ГРОБ - ДПС - БСП - АБВ - НФСБ - БДЦ.Или ставаме всички и го омитаме или си стягаме багажа и се спасяваме! Няма да има живот в тази държава! Ще взимат само заеми, които ще връщат и нашите деца и децата на нашите деца! Не се заблуждавайте, управлява ни мафия!

66

До Кольо от Йордан

преди 8 години

Хулиганщината не е толкова сериозно престъпление. Не е кражба, убийство и т.н. Няма системен характер. Не застрашава националната сигурност. Всъщност, хулиганството дори не е престъпление, а е просто хулиганство. Обикновените футболни хулигани, като пречукат няколко фена на противниковия отбор, просто защото не им харесва цвета на тениските им, какво получават? Сидеров дори и това не направи. Напротив, самият той бе бушониран от хулиган. Този хулиган ние го направихме герой. Ние май сме лудите?

65

до 84

преди 8 години

Вас явно всяка вечер ви "бушонират" бежанците.

64

волен травеститдолен

преди 8 години

Сега първа деница ще напусне кораба....детето сойде точно в момента в който властта и парите си отидоха.Оттук натам носталгични спомени гарнирани с безпаричие и посещение в градинките на някой евтин софийски квартал и чат пат във съда

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен1-0 за санитарите от Карлуково

62

Анонимен

преди 8 години

1на 0 за нарко мафията.

61

Анонимен

преди 8 години

Бушонирай Волен - спаси България от руски продажници !

60

ист

преди 8 години

В централния почистват депутатската килия.

59

Кольо

преди 8 години

До До Кольо от ЙорданТочно защото е депутат трябва да могат да го побъркат заради хулиганщина. Недопустимо е народен представител да дерибейства безнаказано, че и да наглее, защо видиш ли, му искат имунитета. Сидеров е един нагъл народен представител, който вече не трябва да пазят от народната любов, а да го разкъса тълпата за назидание. Тогава да видиш как Тиквун и сие ще се стреснат!!!

58

:):):)

преди 8 години

Най-големият проблем на Бантустана, че пияницата Сидеров правил циркове до някакъв клекшоп. Боко Тикварев всеки месец взима по няколко милиарда, а два дни полицията парализира страната, журналята обаче пишат само по "опорните точки" дадени им от Партията.

57

АТАКИСТ

преди 8 години

Само Сидеров ,Сидеров Оле,Да живее Сидеров.П.С. до 69 -Брат къде раздават пиците?

56

Да аааааа

преди 8 години

Фарът - десният още свети! Много ток е включил дребният и за една бройка да изгори!

55

Анонимен

преди 8 години

72Трол говори за ***, хаха, браво. Избийте се взаимно.

54

Кольо

преди 8 години

Чл. 387. (1) Който злоупотреби с властта или със служебното си положение, не изпълни задълженията си по служба или превиши властта си и от това произлязат вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до три години. Отново от НК. Онзи изперкалият определено превишава правомощията си! Време е прокуратурата да му покаже, че не е безнаказан!!!

53

До Кольо от Йордан

преди 8 години

Кольо, много свободно четеш законите. Сидеров, без значение харесва ли ни или не, е народен представител. Не мога да повярвам, че сме свидетели на толкова евтина порнография и имунитетът на народен представител е свален заради хулиганска проява! То е ясно, че на никой не му се харесва такова хулиганско поведение: защото не е красиво! Но в България има много други хулигани: по футболни стадиони и по улици и паланка. НО ТЕХНИЯТ ИМУНИТЕТ Е ГАРАНТИРАН, защото НЕ са народни представители. Чат ли си?

52

Анонимен

преди 8 години

Всеки нормален човек със средно образование не би гласувал за атака. След тази случка атака ще имат не повече от 10,000 гласа на следващите избори и то главно купени.Хубаво е , че Атака вече е ликвидирана и техните *** вият на умряло! Започва унищожението на атака! Поздрав за всички *** !!

51

Анонимен

преди 8 години

Аууууу, проблема на България се реши. Най-после!!! Ще заживеем сега богато, мирно и много щастливо!!!

50

Анонимен

преди 8 години

Какво ще прави сега без имунитет в тая грипна епидемия