38

ПОЛИЦАЙ

преди 8 години

ТИ ПО КАКВА РАБОТА СИ МИНИСТЪР В МВР КАТО НЯМАШ И ГРАМ ПОНЯТИЕ ОТ ТАЗИ РАБОТА.ПАРАШУТИСТИ СТЕ ВСИЧКИ, НО МАЖЕ ДА НЕ ВИ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА

37

Анонимен

преди 8 години

Ха дойдохме си на думата-ще разселваме бежанците из страната. Що ли си мисля,че това с кметските победи никак не беше случайно, а част от пъклен план

36

8

преди 8 години

БЕЗОЧИЕ,НЯМАМ ДУМИ.КУПИХТЕ СИ ИЗБОРИТЕ С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА И СЕГА ДЕРИБЕЙСТВАТЕ.ОСТАВКА

35

Анонимен

преди 8 години

Тая *** (депотати министри кметове и саветници) и трябва 9 септемви зада може да се почне на чисто.

34

служител

преди 8 години

колеги , ще трябва ба блокираме МС и тогава да видим ТИКВАТА кого ще извика ,,неговите мутри,, ли ? .... кой , защо изчака да минат фалш изборите , ами нали наближават и следващите и нали се сещате че тогава тия 45000 мишлета ще покажат среден пръст и ще трябва пак фалшиви бюлетини и някое ново Костинбродче, а и граничарите ще се наложи да си отместят погледа в др. посока и тия дето са уж бежанци да си ходят дето си щат те и без това ще ни резнат простите шишарки съвсем скоро.

33

Анонимен

преди 8 години

Заплата за полицията 1500 лева.Осигурени нормални работни условия и средства технически, но и 22 дни в месеца работни плюс нормално пенсиониране като останалите - това е реформа.Ако и това да поражда нужда от съкращения.Плюс задължителни курсове за квалификация и обучения.

32

АЗ

преди 8 години

ГОСПОЖО, И АЗ НЕ СЪМ ДОВОЛНА ОТ ВАС И ВАШАТА ПОЛИТИЧЕСКА ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ.ПАРИ ЗА СЛУЖЕБНИТЕ ВИ АВТОМОБИЛИ ИМА ,А ЗА ПАТРУЛКИ-НЕ.НЕ ВИ Е СРАМ

31

господ

преди 8 години

Що не измета всички от този свет и да започна отначало?!Този път Адам и *** няма да пипнат ябълката като им кажа,няма да ми се оправдават със змията.

30

Анонимен

преди 8 години

А как се канеха да вдигат цените и ТАКСИТЕ още първия ден след изборите ! Подайте си ОСТАВКИТЕ !Нищо не правите , само се размърдвате за изборите ?

29

Анонимен

преди 8 години

Огледайте се как ни настройват едни срещу други, за да могат спокойно да си цоцат от нашите пари... хора, не се връзвайте на провокациите. Не е редно един полицай да взима 500 лева заплата. А и питам се къде ще отиде разликата от вдигането на всякакви държавни такси /веднага се сещам за винетна такса, но и много други ще са завишени от 2016/, а намаляват перо заплати и привилегии на редовите държавни служители... Не скачайте срещу редовите служители, само заедно ще можем да ги изметем.

28

Анонимен

преди 8 години

А има ли доволен от съдебната власт?????? но съдии и прокурори взимат по 4-5 хил.лв. ,коледни надбавки ,бонуси и пр. и на тях момченцето Горанов не посмя да им резне заплатките

27

Анонимен

преди 8 години

Оставки !Заедно с Боко, който тд постави да го слушаш !

26

Гневен българин

преди 8 години

Невероятно неприятна,гнусна,двулична и мазна жена.Вижте само какъв поглед вади и ще ви стане ясно що за човек е,а се сетете какъв "професионализъм" има в нея.Толкова нагло и арогантно гледа.Зле нарисувана карикатура.И все с блещукащи очи.Тази жена май всяка сутрин утре по една стограмка .

25

Цола Драгойчева

преди 8 години

Климактериумът е страшна работа...

24

Неа

преди 8 години

И аз не съм доволна от твоята работа , Бъчварова ! Какво правим ?

23

Анонимен

преди 8 години

***.Вървете си.Такива като вас съсипаха достойнството на българския род.

22

Анонимен

преди 8 години

ВЪПРОС КЪМ МАТЕРИАЛА :РЕЖИМЪТ НА БОЙКО БОРИСОВ ЕДНОЛИЧЕН ЛИ ЕИЛИ Е ДВУЛИЧЕН ?

21

Анонимен

преди 8 години

И КАТО ИЗГОНИТЕ ПОЛИЦАИТЕ ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ, ОСОБЕНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, В ТОВА ЧИСЛО И МИНИСТРИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.

20

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВКА !

19

Анонимен

преди 8 години

Подай си ОСТАВКАТА ,калинката на Бойко !Която приема бежанците ( които не са никакви бежанци !) И тази знаели защо е там въобще , като е на конци !