189

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 250"Отивам на протеста не съм полицай но ги подкрепям сега са те утре сме ние"Не бързай, този път не дават пари за протест!

188

ббг

преди 8 години

Абе нали това, което правят е незаконно. СДа ги накажат тогава, не да ги милват с перце. Не ни трябват хрантутници, които гледат само собствения си интерес без нищо не правят за нас!

187

Анонимен

преди 8 години

До Ред армиаре бегай в Азия бе ушанко.

186

Анонимен

преди 8 години

До Narinкато не ти харесва бегай в масква

185

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 251Не си съвсем прав - заплатата на редови полицай е по-голяма от заплатата на професор в СУ!Само че в някои случаи професорът може да стане полицай, а обротното е абсолютно невъзможно!

184

Анонимен

преди 8 години

"Борисов беснее: Блокират, какъв пример дават?"----БЕСНЕЕ ВЪНШНО, пред безгласните си "министри". ВЪТРЕШНО ГО ТРЕСЕ такова ШУБЕ, че нямам думи.Сигурно си е спомнил февруари 2013.

183

Анонимен

преди 8 години

До t-rexАма и ти си разбрал едно нищо. Държавата иска да не изпълни договора си с работещите в системата на МВР т.е. привилегиите да отпаднат. Какво означава това: в целия цивилизован свят полицейската работа е направена по-привлекателна чрез различен набор от привилегии тъй като заплащането е сравнително ниско и все пак има риск за живота. Като ги махнеш привилегиите никой нормален човек няма да иска да работи в системата. Има и нюанси дали администрацията трябва да ползва пълните привилегии.

182

Анонимен

преди 8 години

Отивам на протеста не съм полицай но ги подкрепям сега са те утре сме ние

181

Narin

преди 8 години

Долу бойко долу гербвинетка 145нова лична карта 70уууу

180

Хризантема

преди 8 години

До червената армия. И като я подаде какво? Да ти отговоря ли - нови избори и пълно мнозинство за ГЕРБ. Ако това ти харесва - ОК.

179

Винету

преди 8 години

До Б.Б. Това Баш Будала ли значи? Как пък ги видя всичките тези неща - някаква сигурна информация имаш ли? Да не работиш в ЦРУ или в Мосад? Или в турското разузнаване? Аман от "разбирачи".

178

t-rex

преди 8 години

до 238Нещо не ти се удава математиката. Полицаите са стотици пъти повече от която и да е друга институция.Нямам нищо против полицаите и винаги съм ги защитавал в спорове за това какво и колко заслужават, ама в случая не са ви виновни от Министерство на финансите, а точно полицаите и техните началници. От много години се говори да си направят реформа в кочинките по райони, те се правят на глухи. Сега като стана време да се реже финансиране всички скочихте!

177

Бойко Т.Живков

преди 8 години

Блокират!?Как ще блокирате бе,блокира този които има пари бе......................

176

Ред арми

преди 8 години

Борисов вместо да беснее да вземе да си подава ОСТАВКА.

175

логичен

преди 8 години

До смешен наблюдател. Не ви ли омръзна да претопляте едни и същи манджи? Няма да го свалите в следващите поне 8 години. А гроздето киселее ли, киселее ли?

174

Анонимен

преди 8 години

Много тъпо Г-н премиер ! Пак прецакахте данъкоплатеца! Защо се огънахте под натиска на тези незаконни протести!!!

173

Б.Б.

преди 8 години

Бойко, хората ти дадоха много верен прякор-ТИКВАТА.Ни възпитание ,ни образование...Ти като си толкова праведен, я ми кажи защо не подемеш инициативата за парламент от 120 човека-от там ще спестиш милиони.Защо не се направи електронно гласуване,защото тогава няма да можеш да купуваш гласовете .Никой не ти вярва че си спечелил изборите.Ти ге КУПИИИИИИИИИ с пари откраднати от държавата ,с пари от контрабанда.....

172

Анонимен

преди 8 години

До 253Умнико , ако утре талибаните ти опрат ножа на улицата да не пискашна умряло - Помоооощ...

171

Зад Бойко съм

преди 8 години

Това е въоръжен метеж!Не само как не ги е срам. За разстрел са и за уволнение всичките.Те не работят, те служат. На какво служат? Не на гражданите а на задниците си и на *** мутри, които охраняват.Зад Бойко съм!

170

до 253

преди 8 години

Не се подигравай с хората и те семейства хранят !