58

Анонимен

преди 8 години

Днес сутринта пред парламента на "шествието" на Батака се извърши и паралелно преброяване на психично болните в БГ.За наша радост те са един вагон,пък и повечето,като бабката от Елхово,бяха дошли с/у 20 лева и парче пица "да видят Софията",а други пък бяха за забавление.Хахахаха-тея Батакистите като че ли са им възложили задачата да уморят българския народ от смях.

57

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 84Руският народ, не Путин.Ние обичаме руснаците, мразим управляващите ги.

56

Анонимен

преди 8 години

Кой изнесе албума със снимките на Сидеров ??? Кой ? Кой ?Засрамете се бе ! Засрамете се бе ! Засрамете се бе !

55

Анонимен

преди 8 години

България,2015...Болен бори наркотрафика...Хахаха...Пилета бият прасета,брат...

54

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До АТАКЛАРЪМунчоИмунитетНеДаваИскаЛинч...

53

Анонимен

преди 8 години

Пак ли е имало сидерова клоуниада по улиците на София?Не прокуратурата,а психодиспансера да се самосезира.Той си е чиста чебурашка-грозен отвън,кух отвътре.

52

Анонимен

преди 8 години

Хахаха снимките са велики. Браво! :)

51

До 67

преди 8 години

Е, ако ти си "нормален" човек, то тогава по-добре да съм волно кученце, отколкото такъв "човек" като тебе. Това ***, не да се криете за "чебурашки", а и зад дебли бетонни стени да се скриете, народната мъст ще ви стигне. За предателството на родните интереси няма давност!

50

Анонимен

преди 8 години

Тези композиции... Много е примитивно и непрофесионално... О, колко много пари се харчат за глупости! Обаче това е забавно за слабите умове - хайде напред!

49

Колаж

преди 8 години

Ето например първата снимка спокойно може да се замени Путин с Обама и Волен с Боко. Само, че няма да е много правдива, защото Обама не само не го дундурка, а по-скоро му подхвърля коричка/мухлясала/, докато Боко стои на задни лапи и си проси манджа. Това разбира се го пиша, защото съм възпитана, пък и ще ме цензурират. Може и по-нецензурни описания да се дадат за това, какво точно му правят на Боко. Та хайде нецензурните да ги оставим, но тия творци да изтворят някой по-възпитан колаж за Боко.

48

до 67

преди 8 години

Извинете нежни другарю, ежеминутно ли се дрогирате?.

47

Петров

преди 8 години

Усмирителната риза най-много му подхожда. Браво за фотосите! Адмирации!

46

Анонимен

преди 8 години

Този *** има толкова общо с Путин, колкото меркелицата има общо с Бисмарк.

45

Анонимен

преди 8 години

Господарят на Сидеров е Путин, ок. А кой е господарят на Борисов и на Радан Кънев? Нещо за карикатури с техните господари? Жалка история.

44

до Varg

преди 8 години

Защо освен картини си снимал и концерта на ГЕРБ .Нали никак не ги понасяш !

43

Колаж

преди 8 години

До до 51О, усърдието и талантът на управниците в съсипването на България също си бива. Много усърдно действат по въпроса и са доста талантливи, резултатите го доказват. Освен това се пише масово по форумите за продажническата политика на правителството, тоест хората си знаят, то аз наблягам върху безопасността да се осмива Волен и това, че не им стиска на тия същите да направят нещо в тоя дух срещу някой управник. Волен е удобен, другото е опасно, кво да правиш-демокрация.

42

ИИ

преди 8 години

ПУТИН ЗА НА ВАС МН ПРЕЧИ А КО НЕ ТОЙ ЗА КАКВО ЩЕ ПИШЕТЕ

41

Анонимен

преди 8 години

Днес сутринта пред парламента на "шествието" на Батака се извърши и паралелно преброяване на психично болните в БГ.За наша радост те изобщо не са много,пък и повечето,като бабката от Елхово,бяха дошли с/у 20 лева и парче пица "да видят Софията",а други пък бяха за забавление.Хахахаха-тея Батакистите като че ли са им възложили задачата да уморят българския народ от смях.

40

ИИ

преди 8 години

ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ

39

до 51

преди 8 години

Почти прав си, но патосът, усърдието и талантът на бялата Златка, са катализатора на народното творчество, даващо малко светлинка в сивото ни ежедневие!