51

Анонимен

преди 8 години

Тъжното в случая не е театрото на Сидеров, а това, че ние плащаме за него...Да ни е сладко!

50

Анонимен

преди 8 години

САМО БОЙ ПО ИМУНИТЕТИТЕ ЩЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА !!! НИЩО ДРУГО !!!

49

1123

преди 8 години

Като гледам му прилагат удушаваща хватка, само дето е пропуснал с дясната ръка да хване лявата. Явно са решили да го убият Волен

48

Анонимен

преди 8 години

Ето до къде води липсата на адекватна медицинска помощ. Ако на Сидеров личния лекар му беше дал направление за 4-ти километър, а не за НАТФИЗ нямаше да се стигне до такива отоци под очите. Очевидно му е объркал и рецептата за да се получи оток и такава силна алергична реакция в областа на дясната скула. Трябва да се обърне към специалист, "горкия" псевсо-националист !

47

Жалки атакисчета!

преди 8 години

Цъкайте минуси атакисчета, че пицата ви изстина! Хахаха жалки малки човечета, слуги на една бяла златка! Защо болният ви лидер не отиде в някоя ромска махала? Защото там нямаше само да го бият, а щяха и да го забременят!

46

asd

преди 8 години

В конституцията къде пише, че е утежняващо ако нападнеш човек с имунитет. За имунитета виждам само, че го пази от разследване и задържане?

45

Анонимен

преди 8 години

Отвратително поведение на Сидеров , с което отврати и малкото останали нормални привърженици на "Атака"! Той опорочи думата "националист"!

44

Анонимен

преди 8 години

Така и така сме ги подкарали с шамарите, дайте да продължим с другите политиците.

43

?

преди 8 години

Дали не търси таткото на малкия Волен?

42

Георги

преди 8 години

До Бан ЯнукаТочно така, те не само не са националисти, те са предатели, врагове на Националната Идея! Целта им е да отвратят всички от национализма, да го направят грозен и омразен за честните българи! Тези "националисти" съзнателно съсипват всяка идея за НАЦИОНАЛНОСТ.

41

Анонимен

преди 8 години

Напъвам си цялото въображение, но не си представям как това би станало в страна като Германия примерно.

40

AncientPedestrian

преди 8 години

Обидно е да има такива хора в парламента и после да ме карат да гласувам.

39

Анонимен

преди 8 години

АМАН ОТ ИМУНИТЕТИ

38

Бан Янука

преди 8 години

До електората на Атака : жалки социопатчета, занимавайте се с нещо друго, кръжок някакъв, нещо моделчета да си правите, да си лепите заедно. Така ще имате и принадлежност и теми за разговор. Само не се занимавайте с глупости, вие НЕ СТЕ националисти и освен да тежите на тая държава друго не правите.

37

<><>

преди 8 години

Идеално начало за български Майдан :) Само къде няма кой да продължи и да подпали парламента .......преврат в България може да го направят само имигрантите ...афганистанци и сирийци ! Тогава ще стане страшно !

36

Луцифер

преди 8 години

Ще бъде голяма грешка, ако сидеров бъде отстранен от политиката и общественото пространство! До момента той е най сполучливият и и действащ анти дот (противо отрова) срещу зараза обхванала една част от наивните българи русофили. Толкова гнусен индивид просто не може да се измисли!

35

Анонимен

преди 8 години

Сидеров се пенсионира, с парите от театъра ще си гледа детето......КОЙ изпрати Сидеров в НАТФИЗ?

34

Анонимен

преди 8 години

До 35 , 36 ,кой знае какво са замислили кукловодите на мястото на волния луд , той целенасочено си разиграва долнопробните постановки , разбира срещу заплащане :)Целия цирк е в това , че гюрултията почна пред НАТФИЗ и завърши пред КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР , ахахаха

33

Анонимен

преди 8 години

Диагноза - душевно волен.

32

Анонимен

преди 8 години

Сидеров работи за Борисов и Местан!!!!!! С бежанската криза на преден план, това което провокира Сидеров е нечуван отлив от доверието в националистическите движения. Мислете бе!