112

Анонимен

преди 8 години

Такива са българите. И винаги са били такива. Отвреме навреме се появява някой читав, който бива смачкан от мнозинството.

111

различен етнос

преди 8 години

Статията е изключително описателна за българите. Сърдите не сърдите българите не ставате,като народ. И Славейков ви го е казал: "не народ а *** "! Вие не обичате да работите, винаги някой друг ви е виновен, не желаете да виждате малцинствата в позиции над вас, които макар и заслужават да заемат!

110

Анонимен

преди 8 години

не знам Мария в какво метро си се возила, но аз колкото и рядко са ползвам услугите на СКГТ винаги съм виждал отсъпващи мястото си хора! Това, че си попаднала на един случай не значи, че това е практика и това няма нищо общо с поводи за гордост, избори и имигранти...

109

Брaнник

преди 8 години

руските *** ликвидирaхa Бългaрскaтa индентичност съвсем умишлено, зa дa я нямa Бългaрия! Бесило и дръвник зa тия мекеретa, не лaгери!

108

До173

преди 8 години

А ти къде беше през тези години? Ти какво промени?

107

Преминаваща

преди 8 години

Нека ви разкажа две случки, които ме изумиха:- Истанбул, преди две години, двете с майка ми, жена на 66 години, се качваме в трамвая. Бели жени, добре облечени, очевидно туристки. Моментално мъжете скочиха, за да направят място на майка, въпреки че жената очевидно можеше да стои и права. Като се огледах - НЯМАШЕ стоящ прав възрастен човек. - Париж, тази пролет, в метрото, отново двете с нея - веднага я сложи да седне един ИНДИЕЦ, който вдигна седемгодишната си дъщеря.Коментара оставам на вас.

106

Анонимен

преди 8 години

ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ 26 ГОДИШНИЯТ "ДЕМОКРАТИЧЕН" ПРЕХОД.

105

изборна тъпня

преди 8 години

Електронния вот е излишен и е по-добре цялото правителство с парламента барабар да напуснат България и да се преместят в Истанбул, Брюксел или Вашингтон заедно с гражданите за ГЕРБ и СДС. То и без това в България пенсионерите вече са повече от работниците и те не искат да гласуват заради мизерията. A и българите работници в чужбина са повече от българите в България и ГЕРБ и СДС ще може да са по-близо до емигрантите.

104

ДС

преди 8 години

Много вероятно е историята да е измислена но идеята е ясна. Българина е злобен, страхлив и завистлив.

103

Анонимен

преди 8 години

Пепи Москов ли!? Е нали и той е в мафията на герб и бойко

102

Пепи Москов

преди 8 години

Направи най -много .За малко да избие цяло поколение деца ........То и без това сме на първо по аборти ,защото няма християнство ,а езичество .А ти българко ,защо ходиш в салон за красота и се предлагаш по улиците .

101

Анонимен

преди 8 години

А, ти, българино, както направи за българщината днес? Какво направи за християнството? Защото паленето на свещичка на Рождество и Възкресение не се брои.Не, бежанците, ние сами ще се погубим като българи.

100

РОМ

преди 8 години

Е нема да станем българин,точка! Само заради измишльотините на Мария Нестерова.Много пошло от страна на сайта

99

Соломон Паси

преди 8 години

И аз съм Българин по принцип , но на практика не ...

98

знайко

преди 8 години

до до ГенадиИскаш да говорят за премиер с Турско име???!!!

97

Шахин

преди 8 години

БРАВО МАРИЯ. МАРИЯ НЕСТЕРОВА

Защо седите цели 25 години? Бъдете българи - скочете! Народ, на оръжие!

95

51900

преди 8 години

Националната идентичност няма нищо общо с правенето на място в метрото. В Лондон някои хора стават, други не. Някои се пререждат и бутат за място, други го отстъпват. Националната ни идентичност е размита, и се появява само под формата на псевдо патриотизъм. След като всеки 2 ри казва,че мрази държавата, но обичал родината за каква НАЦИОНАЛНА идентичност можем да говорим. Ние в самата си нация сме разделени на ние и те.

94

Генади

преди 8 години

Когато ходих в Германия ме впечатли как всички спазват реда, плащат си данъците, грижат се за държаватаНапример ако се качиш в трамвая и не си дупчиш билет, хората около теб ще ти напомнят че трябва да дупчиш, ако не си хвърлиш *** в кошчето, ще ти направят забележкаДокато у нас е обратното, който дупчи билет го смятат за ***, а който прецака държавата, като не плати данък, му ръкопляскат, сякаш е геройЗатова Германия е богата уредена държава, а ние си тънем в мизерията

93

Petar, NY

преди 8 години

Българските евреи не са спасени от българи а от българин. Да не си преписваме заслугата.