23

Ястреб Османлията

преди 8 години

Този авганистанец и преживял войната в Авганистан, където са го бомбардирали повече от 30 държави в продължение на 10 години, за да бъде убит в балканския бантустан Булгарист***н!

22

odessa

преди 8 години

naruschavaneto na dyrjavna granica e problem typak. strelite granichari.

21

диоп

преди 8 години

До АнонименНе е бежанец ,а нашественик пресякъл незаконно границата на Б-я.

20

Анонимен

преди 8 години

*** радващи се на някой дето убил невъоръжен бежанец. А утре роднините му като искат отмъщение и отрежат главата на някой от вас тогава какво ще кажете?

19

Анонимен

преди 8 години

Соросоидната *** защитава яростно главорезите от ИД и плюе истинските българи.Факт!

18

Анонимен

преди 8 години

Ясно -подразделение на талибанитеталибанитеРумяна - кадидатката за еврокомисар точно на въпроса за талибаните я " скъсаха" на изпита за еврокомисарки. Беше казала, че ще им иска съдействие. А я бяха "подготвяли" експерти на Герб.

17

крият нещо

преди 8 години

Европейци трябва да разследват случая. На нашите не им вярвам. Нещо крият! Установили в "интегрираната" си система на границата 54 бежанци. Сега се говори за 34 човека? И изпратили 3-*** полицаи в Дюлево. На 50 километра от границата, да ги пресрещнат? Бежанците били 20-30 годишни, но убития е на 56 години? Полицаят бил опитен стрелец, но стрелял под мост на рикошет, съзнателно рискувайки своя живот и живота на другите?

16

"оператори"

преди 8 години

Група главорези, снимали убийствата , които са правилиЗащото убитият френски журналист нямаше такива клипчета в телефона сисиНяма ли Хага за тия главорези

15

ДА ДА

преди 8 години

Загражденията да се продължат по цялата южна граница. ВЕДНАТА. И повече гравичари ама по браздата не по пътищата.

14

Хорейшо:

преди 8 години

И в крайна сметка пак не казрат защо преминават нощемИ кой ги води?Аз не разбрах името на водачаТелефони два броя - данните в тях го идентифицират Така се държат гузни хора. Какъв е мотивът?

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 61Значи за нищо,а?А бе ти *** ли си,или още не си се събудил!?

12

Анонимен

преди 8 години

Унгария затвори цялата си южна граница , за мигранти - с Хърватия и Сърбия !Те как могат ?- нали са също в ЕС !Бългавия защо не го направи ???Тези " бежанци - убийци , снимали насилия ( как бягат от тях , като са присъствали на насилията ) . Ние гледаме техни кливове , които пускат ! Тези ги носят в телефоните си !Върнете ги в Турция , държавата, която вече ги е приела !

11

СОПОЛАН ПАСИ

преди 8 години

евро гей -ЧЕТАТА сега ще реват ,се видя кой защитава БЪЛГАРИЯ,

10

Анонимен

преди 8 години

Абе е така си го убиха човека, за нищо. Избягал от афганистан за да го убият в България нашите полицаи, даже герои били.

9

Калина

преди 8 години

Хора, хайде да млъкнете малко с простащината си! Само за миг!В безумното време, в което живеем, един българин направи най-българското нещо, което да ни припомни кои сме! Нека се фокусираме на този факт! Иначе знаем, че сте "големи спецове и го можете"

8

Ангел

преди 8 години

До #35Би го познавал ако беше бял. Ама той намерил на хляба мекото- възползва се че кържалийските турци с лекота минават за зулуси и сега се ползва от всички привилегии на черните.Даже го приели в училище да разказва за българския апартейд- времената когато турци ги взимаха студенти само да могат да четат,него го изритали и станал трудовак:-))))

7

ко

преди 8 години

Човекът си е вървял, не е рязал глави. Или и ти като смешниците с официалната версия - били 20 годишни и в добра физическа форма значи са терористи. Да се смееш ли да плачеш ли.

6

Анонимен

преди 8 години

До не се притеснявам Ако отреже главата на твой близък, вероятно ще пледираш да го пуснат веднага?

5

Анонимен

преди 8 години

Що ние да го пипаме? Има си съд за тая работа. Утре в тъмното ако още един н*aкал се от страх стреля по дъщеря ти, пак така ли ще говориш?

4

Анонимен

преди 8 години

Афганистанеца не е убит, а загинал от нелеп инцидент.