15

призив

преди 8 години

ПРИЗОВАВАМ-Всички българи,които живеят на прага на минимума ,както и ромите ни ,да се придвижат към френската ревиера, Монте Карло и някои други скъпи курорти ,в ролята на мигранти..и да им се дадат жилища,бенефити и други всякакви подобни екстри

14

Анонимен

преди 8 години

Писна ми от прекалената толерантност вече. Това не е толерантност, това е апатия вече. Всичко си има граници. И държавите си имат граници. Това, което стана в Унгария с стотиците хиляди нарушители да минат границата е абсолютно недопустимо. Това са непрекосновенни държави. До преди 20 години се стреляше и това е НОРМАЛНО. Има правила и закони, има аворитетни органи, по дяволите. Нека всеки самозабравил се арабин си го набие в глават. Ако ще и 50-те да бяха разстреляли, пак щеше да е заслужено!

13

Анонимен

преди 8 години

Госпожи и господа автори на материали по случая край Средец, Много сте зле с математиката.Задача за втори клас.След сблъсъка с граничните полицаи 54 са прибрани на топло. Един е убит.Колоко са били нарушителите на българската граница?54+1=55Азмисля, че са били и повече и тези дето са били въоръжени са избягали в тъмното и бродят някъде из милата ни родина, ако не са пребили някой нещасдтен шофьор на камион и не са запрашили към Германия.

12

akut

преди 8 години

всеки нарушител на една държавна граница е престъпник и при неподчинвние може да бъде елиминиран щом това се налага

11

Анонимен

преди 8 години

Поклон на нашият граничар!Това място за него е било Шипка и е удържал.Опълченците на Шипка биха се гордели с него.

10

Анонимен

преди 8 години

И сирийците са лоши, ама афганистанците колко са лоши, ножари,биткаджий, к.урвари! Просто София ще се хване в приключение, и не само София! Познавам ги много добре, преди трийсе години съм си имал работа с афганци, просто са диваци

9

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че е крайно време да се въведе принципа за неприкосновеност на частната собственост, и използване на оръжие за защитата му...

8

Анонимен

преди 8 години

Човека НЕ е искал да го убие. Това е просто нелепа случайност !

7

Потребител

преди 8 години

Без значение дали е било рикошет или от упор граничния служител е изпълнявал служебните си задължения.Това му е работата-да спира нарушители на държавната граница.Надявам се някоя медия да представи точно историята защото съм сигурен че докато излезе доклада на комисията доста журналисти ще се "поупражняват".Също така не е работа някакъв дупедавец в Брюксел да "настоява" за прозрачно и бързо разследване. Ако толкова знае - да заповяда той да пази на нашата граница 3 месеца и тогава да коментира.

6

Анонимен

преди 8 години

БИЛ СЪМ ГРАНИЧАР ПРЕЗ 1977 ГОДИНА. ТОГАВА СА СТРЕЛЯШЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. ТАКИВА КАТО ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ БЕЖАНЦИ ЩЯХА ДА СТАНАТ НА РЕШЕТО. ПИЛЕ НЕМОЖЕШЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ КАМО ЛИ ЧОВЕК ДА МИНЕ. А СЕГА РАЗГРАДЕН ДВОР. КОЙТО КАКТО И КЪДЕТО СИ ПОИСКА ОТ ТАМ МИНАВА. НЯМА КЛЬОНОВЕ НЯМА БРАЗДА НЯМА ГРАНИЧАРИ НИТО КУЧЕТА. *** ТИ ДЪРЖАВАТА.

5

въпрос

преди 8 години

Народът пита, а защо останалите нарушители на държавната граница не са застреляни?!

4

Анонимен

преди 8 години

Нито е "трагичен" инцидента, нито тези са "мигранти", "имигранти" или пък "хора, търсили убежище". Това са ислямисти - главорези, здрави-прави мъже на по 30 години, въоръжени при това (защо в тази статия не се споменава за иззетия от мъртвеца пистолет?), които не само, че нелегално влизат на територията на страната, ами и се дървят на граничарите.

3

Анонимен

преди 8 години

За каква драма, за каква трагедия става въпрос - просто нещастен случай. Драма е чче всеки ден по пътищата загиват трима и повече!

2

Hiter

преди 8 години

Полицаят до живот в затвора,а на чужденците по 1000 евро на месец .Така е редно, защо е стреля,какво си позвоялва.

1

ами

преди 8 години

Да се увековечи моста!Да се напише,че това очаква всеки преминал нелегално границата на чужда държава!Ще се замислят тогава!