80

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Всъщност поляците не ги вземали за ремонт... - а за скраб...

79

Анонимен

преди 8 години

Да спорят, да обжалват, на челна стойка да застанат ако искат. България приключва с Миг-29 след изчерпване на ресурса и с болшевишкия като цяло. Идват Грипените!

78

Анонимен

преди 8 години

След 1990 когато двете Германии се обединиха - ГДРейските МиГ-29 останаха на въоръжение в бундесвер-а. 1995-6 германците си закупиха ремонтната документация от МАПО - МиГ съвсем легално. Когато Полша закупи немските МиГ-29 - вероятно са закупили и документцията.

77

Анонимен

преди 8 години

Да оспорват алкашите. Ще им изпратим български *** да ги успокоят

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 104 Имат ги за това, за което пред това ги имаха в Германия - използват ги за "противник" при учения. САЩ също имат минимум 12 МиГ-29 - купени втора ръка от бившия СССР.

75

Анонимен

преди 8 години

До 97 По време на израело-арабските войски имаше "военни съветници" от СССР - колко от тях не се върнаха? Само за един ден при среща на 8 МиГ-21 с израелски Мираж-и - 7 руснака повече не пиха водка.... Като свърши войната - понеже "балона" с превъзходната съветска техника се спука за пореден път по тези земи - Ануар Садат би шута на руснаците.

74

25г.

преди 8 години

92 Ама разбира се ти си самолетен инженер, как не се досетих, разбираш много повече от някакви си мижави експерти дето с това се занимават цял живот. :D Я кажи колко на колко са били полетите? Или това е тайна? :D Много удобно премълча този факт, я кажи кой колко бойни действия е имал и в какви условия? И това пропусна да кажеш господин експерт. (освен това казваш че и американските експерти не стават за нищо ... ама те правят любимите ти ф15 и ф16) :DКакто казах само за кравар ставаш.

73

Анонимен

преди 8 години

Той за пореден път увери, че Русия не е издала на Полша лиценз, нито я е снабдила с актуализирана техническа документация за ремонт на двигателите на МиГ-29.------------------------- Полша има 20 МиГ-29 от преди 1989, после закупиха екс ГДРейските и тяхните станаха 44 машини. Не е известно нито да имат катастрофирала машина, нито пък полските да са ходили на ремонт в Русия. Ремонтират си ги сами.

72

Анонимен

преди 8 години

Ти да видиш.... Сега всички дето карат 20+ годишни коли и не ги ремонтират във фирмените сервизи - да търпнат! Очаква се VW да си вземе всички GOLF ове от Перник, а BMW да направят бургаските "батки" пешеходци...

71

Ремонт

преди 8 години

Ремонта на техниката е свързан с подмяна на износените движещи се части и на тези които е променена якостната характеристика.целта е да се гарантира сигурността и надеждната експлоатация.Русия няма как да носи отговорност за руски самолет , на които са подменени и ремонтирани тези най съществени елементи.Освен това е абсолютна истина , че тези елементи са патентно защитени и правонарушението е повече от очевидно.Какво странно има в руската позиция?

70

25г.

преди 8 години

88Ди и на 80 да си пак няма да съзреш логика, дори да е 25 санта и да те бие по челото. Казах ти, ходи се радвай на краварите, там е голяма гордост да си кравар, тъкмо място като за падар като теб.

69

Анонимен

преди 8 години

До 25г.Това че си само на 25 години обяснява защо си толкова неосведомен и заблуден от руската пропаганда. Да считаш че Русия е нормална държава и руския народ е един нормален народ е връх на невежеството.

68

Анонимен

преди 8 години

Има нещо друго. Нали сме нация техническа? Монтьорите ни в един домашен гараж оправят коли последен модел с чук и гидоре! Имаме една руска С 300. Разглабяме, копираме и започваме да произвеждаме примерно Б 500. Може и да не цели от всеки път, но ще направим повече бройки и защитата на небесата е гарантирана. Рекох!

67

25г.

преди 8 години

85Ами явно не ги бива по тенджерите, ама виж на тема самолети ... всеки световен експерт казва че руските самолети са най-добрите в света, ще цитирам един американец ''движат се над времето си'' Даже Обама в едно интервю призна че небето е руско. :) Ходи се радвай на каубойте, купувай тенджери от кравари, че по-голям акъл от кравар не може да вземеш.

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 80Хора дето не могат да направят една тенджера като руснаците си представи какъв самолет ще направят. Айде стига сте въздишали по тия некадърни и крадливи руснаци.

65

25г.

преди 8 години

75Извинявай ама да не сравни камион камаз със самолет миг 29? Разликата е че едното е направено за блъскане, колко западни камиона за такава цел, можеш да ми изброиш дето са не на 30г, а на 15?

64

Анонимен

преди 8 години

До рошав Хпод Айфоня имаш предвид Дмитрий Медведев вероятно, защото точно по този начин с точна тази абревиатура е известен на рускоезичния свят.

63

до 72

преди 8 години

Извинете, вие да не сте дърт гей от подскачалите 1989 година?.

62

Анонимен

преди 8 години

Тук пишат доста платени сорисо-п.....сти при това дрогирани.

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 75Какви КАМАЗИ какви 5 лева ти нещо май живееш с някакви комплекси от миналото.Виждам че нищо не разбираш от авиация и затова спирам да споря с теб.Живи и здрави ще поживеем и ще се види какво ще стане. ай със здраве!