43

Анонимен

преди 8 години

Нашата граница се пази колкото да се отбие номера.Тиквуняка изкраде парите за ограда и сега сме като разграден двор-Оставка на ислямистите от герб и да отиват да строят ровове и огради по границата!

42

Анонимен

преди 8 години

Кървавото хоро, докато горяха войниците ни, го игра Виденов, а не Станишев.Но пак е същата работа - комуниста е човекомразец.Червените са сбркани по рождение.Руснаците също.

41

Анонимен

преди 8 години

Бойко е единствения разумен премиер от 25 години насам.Хората го одобряват, защото виждат как всеки ден се строи нещо ново.Но кремълските *** се дразнят от това, те искат разруха и бедност като в пиянска Русия!

40

почна се

преди 8 години

Не е ли странно след срещата между тиквоний и феса и когато има заседание в Брюксел точно в този момент да се случи въоръжени "бежанци" да се опитат да нарушат границата. Това ми прилича на подсещане от страна на феса до евро лентяите какво може да ни проводи като армаган ,ако не се отпуснат достатъчно пари от ЕС.

39

Анонимен

преди 8 години

Най вероятно терористичната тумба е открила нашия смесено граничарско-полицейски патрул блаженно да си похърква под някое дърво.Тихо са се приближили да гепят поне едно пушкало но нашите са се събудили и в последвалия търкал е станал инцидента

38

НФБ

преди 8 години

До Ястреб ВеликолепниТе идват въоръжени и многобройни. ...Много са...

37

Анонимен

преди 8 години

Оставка на Тиквунестия и партийката му да се оттегли от участие на изборите защото иначе България си отива-ислямистите от герб ще ни затрият!

36

Анонимен

преди 8 години

Атакистите *** форума рано рано. Граничните са страляли предупредително и е станал рикошет. Не са били въоръжени афганистанците и са арестувани всички.

35

Анонимен

преди 8 години

Борисов се прибира защото е имало граничен инцидент, а Станишев игра хоро, докато 13 войничета изгоряха в камион!Борисов е следващият премиер!

34

Анонимен

преди 8 години

Еродоганестия ни е пратил армаган.40 въоръжени бежанци да преминат цяла Турция необезпокоявани странно звучи, а дали наистина са бежанци и то от Авганистан

33

Анонимен

преди 8 години

Помощ-пиша от границата-едвам удържаме тумбите бежанци-атакуваха ни със тежък минометен огън.Боко като се върне от Брюксел да прати малко от своите гавази защото може да не оцелеем до сутринта.

32

Анонимен

преди 8 години

По мое време 84-86год.бях гранични войски,това беше нападение на България тоест ВОЙНА.Ние знаехме това---зад нас бяха нашите бащи-майки ,братя и сестри и бяхме ДЛЪЖНИ дори и с цената на живота си да ги защитим....Който е бил войник го знае.В това време викачите започваха да известяват запасни офицери и войници.Всички гранични поделения и под-гранични се превеждаха за бой.Питам се сега какво ще правим???Дали да събираме помощи за нещастните бежанци или направо да ги пуснем в домовете си???

31

Анонимен

преди 8 години

Новият Бай Тошо почна май да стреля по границата. Голям майтапчия. Новият Брежнев е Обама, а новият Хонекер - Меркел. Да живее международното положение - евтин петрол като от СССР.

30

Ястреб Великолепни

преди 8 години

Ама не ривахте га пращахте българския контингент със скъсаните кубинки в Афганистан! Защо ми подсмърчате сега????

29

Муньо

преди 8 години

Бойко, веднага повишение в чин за човека изпълнил дълга към родината. Това е война! Щото сл. път ще влязат 500 с автомати и кво праим? Народа ще им посочи Парламента, да видим дупетатите как пазят Родината!

28

янев

преди 8 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТИ ТОВА ЩЕ СТАНЕ ЕЖЕДНЕВИЕ ЗА ТИЯ КОИТО ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА НО ЛОШОТО Е ЧЕ НЯМА С КАКВО ДА ГИ СПРЕМ АРМИЯ НЯМАМЕ ЗА РАБОТА ПОЛИЦИЯТА НЯМА КАК И НЕ Е ТЯХНА РАБОТА ЕДИНСТВЕНО ЗАПАСНЯЦИ СЛУЖИЛИ ПО ВРЕМЕ НА СОЦА И МОБИЛИЗАЦИЯ НА ЛОВНИ ДРУЖИНИ МОЖЕ МАЛКО ДА ПОМОГНЕ

27

Анонимен

преди 8 години

Средец е поне на 25 км. от границата ни. Това е много сериозно нахлуване.Полицията е могла да се организира и не са били "3-*** пикливи полицаи", както пише един потурнак.Трябва армия по границата!!!

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 62Вече ДААА

25

Анонимен

преди 8 години

Стрелба на границата!!! По мое време на това се казваше ВОЙНА..Но това е нищо почакайте още малко и тези който приказваха ама те са бежанци трябва да им помогнем тогава да ги питам а сега на къде....

24

Ястреб Османлията

преди 8 години

Подзаглавието кърти мивки "40 въоръжени афганистанци се опитали да навлязат незаконно"!!!Ако тия бяха наистина 40 въоръжени афганистанци, досега да са го превзели целия балкански бантустан до Видин бе юнаци балканоидни! 3 пикливи полицаи ще спрат 40 въорежени афганистанци!?!!! ХА ХА ХА ХА !!!Такава способност имат само Чак Норис и Бай ***!