8

Вуте

преди 8 години

Кичка им лелина на всичките.Отвратително.

7

това е

преди 8 години

Това е "елит" подходящ за държавата ни...за съжаление. Тия хора ще дърпат нацията напред...

6

Анонимен

преди 8 години

Проблема на Кичето е, че се държи, като булдозер... мачка всичко на пътя си без да мисли. По-зле е от кон с капаци. Ритонците са някакви застарели злобарчета с една пресен през целия си живот... да си ходи товя крякало Здравчето в зарзаватчийницата и да си продава компира и кукурузите... Катюшата е евтина интригантка, голяма мишка.

5

teo

преди 8 години

ТЕЖКО НА БЪЛГАРИЯ С ТАКИВА ВИП ПРОСТАЦИ !!! БЪЛГАРИО ДО КОГА ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ И ЩЕ ИМ СЕ РАДВАМЕ - ДО КОГА ??? ОСВЕН ГОЛЕМИ ЦИЦИ И СИЛИКОН ИМА САМО ПРАЗНИ ГЛАВИ С ПЪЛНИ ДЖОБОВЕ !?!? ДО КОГА ???

4

Анонимен

преди 8 години

Господи,колко звезди по земята.умря* да ги хвали.

3

Димо

преди 8 години

Иван Ласкин е много гнуслив към ставащото в Къщата, но е платен коментатор, а жена му е водеща, т.е. хранят се от простотията. И Гъмов е симпатяга, и е много критичен, но какво търси там, ако му толкова криво-естествено, пари. А пари има заради сеира, който продават.

2

Анонимен

преди 8 години

Алооо сашо попов, как заради "някой лев отгоре" Ритон се нави да влезе в къщата? 280 000 лева е хонорара им за участието им. Ако това за теб е някой лев отгоре, то ти значи си милионер. И аз за толкова пари ще се правя на *** и ще си покажа най-нисшите страсти да ти кажа. Само че не ме канят!

1

Анонимен

преди 8 години

Гъмов трябва да спечели! Много голям! Огромно чувство за хумор и не само.А тая Кичка и Луна са егати изпростелите самовлюбени женици! Нямам думи!