8

Петканчо

преди 8 години

Едва ли и този път ще си вземем поука.Днес сутринта по радиото съобщиха, че наказанието на някакъв 20-тина годишен престъпник, прегазил миналата година момиче на спирка, била променена на 3000лв глоба. 3000лв глоба, за това, че си осакатил напълно един млад човешки живот, че си карал в града със 120км/ч и че помел цяла спирка. Няма оправия, няма!Няма шанс. Затова инциденти като този ще стават все по-чести, защото населението е малоумно и цари беззаконие навсякъде.

7

Жан Габен

преди 8 години

Тези от първите коли казаха - Камион влекач се е завъртял и застанал напреки на пътното платно и поради голямата скорост не са могли да спрат и са се ударили в камиона. А след тях другите коли също не са могли да спрат и така една след друга са се навързали 50 коли. А каква е причината за завъртането на камиона никой не знае. Възможно е да му е гръмнала гума и да го е поднесла...

6

хм

преди 8 години

мирише на атентат. Едва ли е дизел, защото той би се запалил при толкова катастрофи и искри. По-скоро е масло.

5

Жан Габен

преди 8 години

Повредени спирачки, изтъркани гуми, висока скорост и никаква дистанция - това е причината за катастрофата а не нещо разлято на пътя. Щом са се нахакали 50 коли, значи трафика е бил натоварен. Как така преди 2 минути като са минали другите не е имало нещо разлято на пътя и изведнъж от нищото хоп, нафта на пътя и всички за скраб? Хайде дайте малко реално да гледаме на нещата, а?

4

Анонимен

преди 8 години

Я да видим сега кой ще поеме отговорността за тази предизвикана пързалка !Какво ?! Никой ли ....? ...както винаги...

3

водач

преди 8 години

Причината са основно тировете.Те са неконтролируеми.пПолицията спи.Не ги спира.Те летят и са безкомпромиси.Всяват ужас.Да се забрани на тирове да вървят сами , а само в конвой и без пиково време.Иначе е ужас.Който пътува често ,ще потвърди това. Заедно срещу тировете!Да спрем самоволието, наглостта и ужаса на тези убийци-тировете.

2

Ben Gan

преди 8 години

Тази статия я чета 4-ти. Разликата е в броя на редовете иначе е едно към едно.

1

Чико

преди 8 години

Каква е разликата в миризмата на "разлят дизел" и "налят дизел"? А думата нафта, що я забравихте.