62

Мен

преди 8 години

България няма да е фронтова държава щото народът няма да воюва с/у освободителите си. Ти наред ли си или се влияеш от думи на натовски клоуни като Роско чехльото и Боко. Стане ли война аз ще се бия и умра за Русия.

61

men

преди 8 години

Ехх, толкова много съм писал под статиите ти,че вече нямам сили...........*** ти си......и думи нямам!!!

60

Айде , фантазио...

преди 8 години

Май ...никой не вижда---- "кво са обърнали руснаците"!!!Видяхме само убити и ранени хора в Сирия ---ПОКАЗВАНИ ОТ Ал Джазира...!НЕМА И СЛЕДА -----ОТ "РЕЗУЛТАТИТЕ" НА ПУТИН и АСАД!!

59

Анонимен

преди 8 години

Sunitite ve4e sa obqvili Rusia za vrag nomer 1 i sa dali zapoved da se izbivat vsi4ki rusnaci po sveta kadeto i da se namirat te,struva li si zaradi edin kasapin ASAD deto izbi polovin milion ot svoya narod

58

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости, предназначени за слабоумни.

57

Анонимен

преди 8 години

Да де, мълниеносна и ефективна! Коалицията на краварите къде дряма? Или си помислиха че Путин преди седмица показва само мускули в Ню Йорк? Няма кравари, няма проблеми. Набийте си го в единствената мозъчна клетка.

56

Анонимен

преди 8 години

джуджето в Кремъл ще запали трета световна война само от страх за кожата си.тогава държави като България ще станат фронтови държави

55

Ха,ха,хааааааааааа..

преди 8 години

Е...как нема да е "мълниеносна"акцията на Русия ...като никой от бунтовниците нема самолети..ха,ха,хаааааааааа...нито ПВО.Руснаците бомбандират ...като "на парад"....!Малко преносими ракети .....и ше падат , като зрели круши при тоя "боен ред"!!!

54

Анонимен

преди 8 години

"Запада" се скъса да бомбардира и гони ИД и терористи и файда йок. Руснаците за 3 дни обърнаха нещата. Да се чуди човек.

53

Анонимен

преди 8 години

До ПешуPutin kaza che trqbva da rabotqt zaedno s Erduvan za tvoe neshtastie zashtoto znayat che turchina digne li se se bie do posledno

52

До 80

преди 8 години

Какво е изгубил Путин в укрината бе? Че това недоносено образование вече се разпада на части, за какво му е на Путин да се хаби? Крим се скъта, Донбас и те вече са в рубльовата зона, а останалите райони още малко им тряба и .....ще духнат. Путин знае къде да си праща крилатите ракети, на него му трябва цялата Украина, като братска страна, без тия бандеровци, които са си лика-прилика с терористите от Сирия. Но тях той ще им ги прати в еуропката, при техните си хора!

51

Аз Малдив

преди 8 години

Е, доживях да чуя, че имало "най-умерени бунтовници". Благодаря ти Днес.бг

50

ИСТИНАТА

преди 8 години

ПУТИН ПОДГОТВЯ СУХОПЪТНА ОПЕРАЦИЯ,НО НАРАСТВА БУНТА НА РУСКИТЕ ВОЕННИ КОИТО НЕ ИСКАТ ДА СТАВАТ ПУШЕЧНО МЕСО И ДА УМИРАТ ЗА ДИКТАТОРА БАШАР ХАВЕЗОВ АСАД-Руски войници на бунт, не искат да воюват в СирияГрозят ги до 20 години затвор за държавна измяна"Не искаме да ходим в Сирия, не искаме да умрем там", разказва пред "Газета.Ру" Алексей, един от войниците. "Тази командировка изглеждаше странна от самото начало", допълва той.

49

Анонимен

преди 8 години

Не мог ада разбера за какво реват турците , израелците, американците . Толкова години бяха господари на сирийското небе. Е какво свършиха досега ? Та сега ревът че една седмица не им дават да имитират дейност.

48

Пешу

преди 8 години

Днес Ердуган разбра от интернет за 26 те крилати ракети изстреляни от Каспийско море срешу бункерите на Даеш. За първи път Падишахът загърби Мека, падна на колене в посока към Кремъл и започна с молитвите си към Аллаха и Неговият пророк Владимир. Неговият колега Обама получи "хранително натравяне" и не излезе през целия ден от тоалетната. В Англия управляващият рептилоиден елит съблече човешкия комуфлаж и се гмурна в лондонските хекатомби. В Израел пък изразиха съжаление, че са емигрирали от Русия и седнаха да пишат молба да се върнат обратно, за предпочитане в Крим. Идил приключи своето същес

47

FMC

преди 8 години

Абе стари стари самолетите, ама свършиха повече работа от 2500-те удара на американците за една година. Срам и позор за Америка.

46

Контрабандист

преди 8 години

А западни "специалисти" ни убеждаваха, че ударите на Русия нямало да повлияят на цената на петрола. Погледнете борсите. Раздвижиха се в полза на петрола. "Горките" турци -няма вече петрол по 17 $ долара за барел краден от Сирия. Мъкааа. "Хубави" хора са турците. Самаряни по отношение на комшийските държави и братя по религия. Нашия премиер нали ги похвали специално преди 2 седмици.

45

за 99...

преди 8 години

....да немаш предвид SS-22...ха,ха,хаааааааааааа....

44

Анонимен

преди 8 години

Nato trqbva da izbiva teroristite v Donbas koito kolqt i izbivat ukrainskite voynici

43

Анонимен

преди 8 години

След като краварите изградиха военни бази по цялата планета, като естествено стягат обръча около Русия, крайно време е Русия да направи нещо. В момента краварите са шокирани от мълниеносната акция на руснаците. Само руснаците знаят какви оръжия имат там, не някакви самозванци. Така е, Черно море, Близкият изток и дори Средиземно море са меко казано забранени за краварите. И още такива зони ще се появят. Дай Боже да натикат краварите в краварника. Достатъчно поразии сътвориха.