80

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

до 93Не осъзнаваш сериозността на ситуацията в България. Мафията БОСТАН унищожава останалия бизнес с откровен рекет, монопол и бюрократичен терор ! Тя сама себе си поддържа по принципа на източването на КТБ. Накрая народа плаща сметката, а като краен резултат имаме смачкана икономика и изнемощяло население. Тиквата нищо не е направил за държавата, а за обръчите от фирми. Тиквата и БОСТАНА копаят яма, а 2% са счетоводни трикове и нови дългове, и всичко ще се обърне !

79

анонимен

преди 8 години

Този път съм съгласен с него,наистина каквото сам си направи един народ никой не може да му го направи.Избра мутрата,държавата си отива,некадърници я управляват -е това е положението народе сам си го правиш.Но това ще го проумееш след години.Добре че дойде Орешарски за една година да му оправи бъкиите в бюджета.И пак почна на чисто,и пак ще обърка всичко.А за заемите които ви трупа вие после ще плащате.

78

до 89

преди 8 години

До голяма степен съм съгласен с теб.СИгурен съм, че Борисов си има договорки и с Доган и със станиш и с всички олигарски и мофиозота от Варна до Кюстендил.Само че поне оставя нещо след себе си, стабилизираха и бюджета, икономиката тая година ше отчете ръст от 2%, може би и повече.А, че е гъст с Доган не се съмнявам.Въпросът не е да се изолира ДПС от властта, зад тях стоят 13% от избирателите.Преходът показа, че за съжаление това е невъзможно.Въпросът е да се изчистят и да не са такива клептомани

77

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

до 88Бащата на Болен Ибрикчиев, Доган е на власт, той управлява с ТИКВАТА, и ТИКВАТА усложливо захранва обръчите от фирми с евро поръчки. И за ГОЦЕ има, и за КОСТОВ има и за Парчния форонт и даже за Позитано. Питай свиняра Гергов. Мафията е симбиоза.

76

Анонимен

преди 8 години

Бе като не ви харесва, излизайте на протести мишки.Оп забравих, от Позитано могат да съберат единствено Шамара, Петното и няколко баби.А пък на сидеров нискочелите борчета не искат вече само пица, ами и някой лев.А той горкия съвсем го закъса като баща му Доган не е на власт.Може да ни презирате, мразите до мозъка на костите си и да искате да ни избиете, но така наречените от вас "***" ви дърпаме на шията си.Ние работим и произвеждаме в тая държава, плащаме ви пенсиите и социалните...

75

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Тиквуня харчи едни 16 милиарда осигурени му от БОСТАНА, харчи едни европари и се има за държавник. Държавата на мафията, държавата ба БОСТАНА ! Накрая пак раята ще плаща сметката, а Тиквата ще е с високо кръвно в правителствена !

74

до 84

преди 8 години

това са им опорните точки на кутевчетата и сидерчетата.Забравил си да добаш:юдео-масони, илюминати, ***, евроаталнтици...За *** връзката между тикви, бойко,илюминати, каубои и *** е очевидна :)Нищо са с максимум средно образование от провинциален техникум, ама цялата световна конспирация, която цели да ги прецака тях милите русофили, им е ясна и я знаят на изуст.Питай всеки пицаджия и мияч на коли.Аааа да и таксиджиите, те са най просветени хахаха

73

До Атакистите

преди 8 години

Колко ви плаща сидеров, за да пишете глупости по форумите.Създавате впечетление, че сте доста, а на изборите едвам минавате 4% :)Ей тва пропагандата е страшно нещо, учили сте се от школата на КГБ.Ашколсум, другари башибозуци атакисти, ашколсум.

72

тролгеносен

преди 8 години

Речникът на ТРОЛЪТ руски:Бокотикватабанкянскиягейберастеврогейплевнятасоросоидикравари/разбирай американци/дебелата свинка- Л. Павлова"гарантирано от герб!"............кво ли да ви изброявам другите...вие си го знаете. От години е тук на хранилка руска, свинята ***, безродна.....

71

ДО 80

преди 8 години

Аз съм с теб и те подкрепям.Не се гордея с Борисов, често ме дразни какъв *** е и какви глупости говори, но направи много за България и то в най-трудните години след 2008-а - най-бруталната световна икономическа криза от голямата депресия насам.Пак ще гласуваме за него колкото и минуси да ни нахакат еничерите от ДПС, Атака и БСП.

70

Анонимен

преди 8 години

Абе Бойко, на тези ли първокласни пътища, които строите викаш магистрали, вие вижда ли ли сте истински магистрали. Смешници.

69

Анонимен

преди 8 години

Наистина не мога да разбера защо само действате.От ДПС, Атака и БСП сме видяли само и единствено спрени еврофондове, спрени проекти за милиарди, кражби за милиарди, безочливи назначения на мутри и главорези, Пеевски за шеф на разузнаването, източването на 4 милиарда от КТБ...Борисов и ГЕРБ са далеч от нужното управление на страната ни, но са по-добри от всички.Колкото и да ме убеждават в обратното трябва да си сляп или фанатик, за да отречеш, че се справят по-добре от БСП във всяко отношени

68

Анонимен

преди 8 години

Прав е...И за съжаление няма алтернатива.

67

Ностромо

преди 8 години

Само мостове,магистрали и спортни зали има в главата на гения от Банкя!А хората да ***,вече едва преживяват.Много тъжен преход е това...

66

Огнян Минчев-соросои

преди 8 години

През два часа пазача на бай Миле изплющява по някоя лакардия. Ето, сега пак се е изходил на метенето.Този изключителен *** няма равен на себе си не само у нас. Преди 20-на дни този тъпан каза пред 10-на хиляди глави *** в зала "Армеец", че пожалил руските пилоти на самолет, който минал над страната ни. Той е забравил, че държавата ни разполага само с един МИГ-19, чийто двигател е в Полша за ремонт.

65

Стенли

преди 8 години

Ако този човек не финтира, а си вярва на тъпотиите, които бълва без мярка, то той е за психиатрията, а не за Министерсия съвет. Това е престъпление към народа.

64

Стоян Марков

преди 8 години

Ако този човек не финтира, а си вярва на приказките то тогава той е за психиатрична клиника, а не за Министерски съвет.

63

Анонимен

преди 8 години

Гарантирано от ГЕРБ! ГЕРБ живота подобри, като престъпността и смъртността сред Българите увеличи!

62

NACO

преди 8 години

Но за сметка на това,бяха ВАШИТЕ хора от БСП и ДПС другарю Борисов!?

61

Айде Бойко

преди 8 години

Вие гледахте ли вчера ALFA. Предаваха как Сидер предава България. Сега клакьорите му заливат мрежата. Предполагам са им обещали премия я за нова година, я за велик ден.