23

Анонимен

преди 8 години

Немците говорят за евреите и турците на маса същите нещата, които си говорим ние за и турците. Меркел съвсем скоро ще е сред най-мразените хора в страната.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23Не си политически коректен,не разбирам как днес-овците все още не са те изтрили!?

21

Анонимен

преди 8 години

Германците са странен народ. Ако не ги изгонят всичките тия навлеци от солидарност ще скочат в другата крайност. Меркел освен че съсипа политическата си кариера, унищожава и много немски животи и съдби. Интересно ще е какъв човек ще я замести.

20

Анонимен

преди 8 години

Да работят ли???? хаха! Това е *** от необразовани/ полуграмотни и мързеливи ***, които искат безплатен обяд за цял живот.Ще се впият в социалната система и ще се размножават като африкански скакалци. Единици ще се заловят с нещо сериозно. Но немците, обладани от гнусно еврогейско лицемерие, нека опитат- да ги пратят в заводите мерцедес. Ще им вдигнат производителността и качеството!!! А дъртата комсомолка къде изчезна?

19

Анонимен

преди 8 години

Преди 90 год излиза първият том на "Моята борба" Разплатата.Имам чувството че се пише второто издание вече.Моля автора да ми прати един екземпляр за идеята.

18

Анонимен

преди 8 години

Бас хващам ,че Германия първа от ес ще се откаже от своят химн и флаг.Само гледайте

17

Анонимен

преди 8 години

Хмм на снимката все малки деца и беспомощни жени.

16

Анонимен

преди 8 години

Е, сигурно заради отношението си към бежанците Меркел била фаворитка за Нобеловата награда за мир!

15

Анонимен

преди 8 години

Епидемия от изнасилвания на малки момичета и жени, извършени от пришълци-мюсюлмани залива Германия! В същото време медиите крият тези гнусни престъпления срещу собствения си народ, за да не предизвикат "език на омразата"!

14

Анонимен

преди 8 години

MNOGO MUSULMANSKI OTREPKI SA DOSHLI V EVROPA ZA SEXS,TUK IM OBESHTANO PO STO SVOBODNI GENI.

13

Анонимен

преди 8 години

ХахахааааСкапани шваби. Най накрая ще си го получите. Най долната нация в европа ще се затрие от собствената си безгранична глупост.

12

хммм

преди 8 години

преди 2 дни отидох да се запиша в Джоб център с цялата ми идея да уча немски език безплатно както се полага на всички жители от държави членки на ЕС. За мое голямо учудване след като видя БГ знамето на личната карт веднага получих отхвърляне и ми беше обяснено как има нов закон за българите и нямам право вече. Бях в щок, аз съм 24 годишно русо момче от държава членка и нямам правото да се интегрирам, а около мен сирийци и пакистанци получаваха документа за записване.На къде отива Европа бе хора?

11

Евреин

преди 8 години

Ха ха. Така им се пада на фашягите. Евреите им били виновни, чиста раса. Ха ха е сега да видим. Всичко се връща. След време Германия ще е чисто мюсулманска държава и ние с Америка спокойно ще можем да си я бомбандираме. За да върнем демокрацията разбира се.

10

Анонимен

преди 8 години

И всичко това заради психото Меркел,но и германците са виновни.До сега трябваше да са я окачили на Райхстага за назидание.За предателство към християнска Европа и налагане на исляма.

9

Анонимен

преди 8 години

турците се връщат тези ще заемат тяхното място

8

Кукувица

преди 8 години

Големия майтап с работата е, че от няколко месеца има гласуван закон за минималната надница. Тя е 8,40 евро. Отначало говореха, че минималната надница нямало да важи за бегълците, обаче социалистите се противопоставиха и сега е ясно, че ще важи.Е, кой ще вземе такъв полу-дивак за 8,40 на час? За друго може немците да не са у ред в главите, ама когато става въпрос за пари си знаят сметката. Тея ще са си социални до края на света.

7

ХХХ

преди 8 години

А Хитлер беше лошия ...................

6

Анонимен

преди 8 години

Утре пак гласувайте за Герб дано са ви уврели главите най после

5

Анонимен

преди 8 години

Положението е нормално, дали са им една седмица бежамците и след това си показват рогата. Ай сега да ве видим колко сте съпричастни и толерантни, помагайки им с отвпрени обятия. Да се приготвят за по екстремни ситуации. Последствията тапърва предстоят.

4

Анонимен

преди 8 години

А като дойде и студеното ...