9

me

преди 8 години

Какъв свърхдефицит бе тикви, нали си взехте 16млрд., за какво сте ги планирали - за совалки на правителството между София и Вашингтон ли? Кои са точно тия социални разходи, защото не виждам нито помощите да са вдигнати, нито нови соц. програми, нито вдигане на заплатите на хората в соц. сфера, които са по-ниски дори от помощите дето ги дават, нито има бюджет за наука (ФНИ е разгромен), нито за образование, нито за ваксини, нито за нищо. Явно и за изтребители няма. Е къде са парите тогава?

8

Анонимен

преди 8 години

Варшавски договор-250 самолета! Страните наоколо имаха респект от БНА!нато-два самолета и половина и един фалкон дето колесника се отваря на принципа тука има-тука нема...Скоро двата самолета и половина ще заминат да прашлясват в някой полски хангар и ще останат 0.00 самолета и сакатия фалкон.

7

ХХХ

преди 8 години

Аз ли да те уча Бойо ....дърпаш 20-30 милиарда заем ....вземаш 2-3 изтребителя и готово ........дори са много ....1 изтребител колкото да има там и това е !

6

Анонимен

преди 8 години

Що свръхдефицит, бе?! Нали уж приходите в бюджета се увеличавали, излишъци, ала-бала... И трите милиарда лева всяка година за социалното обгрижване на родните *** и безбройното им потомство, откъде ги намирате? На външни заеми ли се крепи държавата вече?!

5

Анонимен

преди 8 години

Всичко едно по едно гърми. Днес е армията фалит, утре какво ще е по ред?

4

Анонимен

преди 8 години

Задълбахме яко във военно отношение. Тоест сега сме разграден двор така ли? Значи да се радваме че никой не му се занимава с нас да ни атакува, че ще го посрещнем с прашки и хвърчило

3

Анонимен

преди 8 години

Голяма драма стана с тези самолети. Военния министър оставка. Този ни докара до просешка тояга с неговите PR акции и реклами

2

zdr

преди 8 години

16 000 000 000 ?

1

Анонимен

преди 8 години

Мда-16-те милиарда бяха профукани за норматив от гроб-Януари нов заем иначе фалитос...