18

Жена

преди 8 години

до 22Хахаха, да приема да бъда обичана? От кой бе? От мъж, дето ми обяснява, че щял да остарее с мен, че съм негова, че ме обичал, че съм БОЖЕСТВЕНА и после изчезва като *** залято от водопада Виктория?Аре моля ти се!

17

Пешу

преди 8 години

Благодаря госпожо, още един въпрос и ще получите отговор. Рошава ли сте?

16

Жена

преди 8 години

до 16Не, Пешо, нямам деца. Отговаряй сега.

15

Жена

преди 8 години

до 16Нямам абсолютно никакъв проблем със самообичането.Ако имах някакъв досега да бях пукнала.Имам проблем с безсмислените хора, които срещам и с които очевадно и душеизвадно трябва да решавам някакви нерешени неща (затова ги срещам), но те не желаят и бягат, а аз нямам време да си играя на Човек и Робот, на Мъж ли съм, Жена ли съм, Обичам ли тъ или ни тъ обичам, *** ли си ми, не си ли ми ***,сърби ли ме,не ме ли сърби. Не мога да се оправям с такива.В себе си вярвам. Нямам проблем с тва.

14

Discovery

преди 8 години

А бе... те и сега ги продават, тея реалистичните върват от $ 2000 и стигат до $ 20 000, и тва което съм виждал е че тея за по 20 хилки са уникални, просто толкова са яки че няма на къде, и са наистина като истински, адските мацки... Иначе коментарите надолу са кой от кой по верни, но какво да правиш... живот

13

Анонимен

преди 8 години

Булка, роботите ще променят пазара на търсене и предлагане за сексуално удовлетворение, никой не говори тук за човешки отношения! А веднъж широко навлезли , куклите просто ще изкоренят човешката проституция , няма да може дори и дума да става за каквато и да е било конкуренция . Куклата такъв секс ще е способна да засуче, че кварталните кифли само ще могат да пелтечат с отворени джуки !

12

Пешу

преди 8 години

Госпожо, бих ви отговорил, но ме интересува имате ли деца?

11

Жена

преди 8 години

до 10Пешо, не се притеснявам. Аз съм робот с телесна температура 36.5 градуса, инкубатор за землянин. Донорче търсим и съм готова. Ще родя един велик достоен Чиляк! Емоциите Пешка, цар ли си, кралица ли си, топ ли си, умряха.

10

Анонимен

преди 8 години

то днешните лапета са като роботи в леглото...така че разлика почти няма да се усети....

9

Анонимен

преди 8 години

една бабка пита друга,пено имаш ли малко грес да намажа моя рубот че почна много да скърца.

8

Жена

преди 8 години

до 10Пешо, отговори ми на коментар 11. Дай да те видя.

7

Жена

преди 8 години

до 7Че то да обичаш в 21 век си е равно на дива прецаквация. Защо да си го причиняваш? Ако ми изброиш три причини да имаш доверие, на някой, който ще ти се изплюе утре в лицето и ще ти каже, че си цитирам: "***", че си го възприела за мъж, само защото е бил в мъжко тяло и е употребявал думи, които ми ...напомняха, заблудиха ме, че са мъжки... та обясни ми, напиши ми, три причини, за да си даваш емоциите, душата, парите, леглото, бъдещото на ***, които се оказват лъжци...дай, спаси ме!

6

пешо до жена

преди 8 години

жено, стига си правила трагедии от глупости. това с роботите ще бъде просто една стъпка над самозадоволяването. няма как да замести любовта и секса между хората и не е това идеята. така че не се притеснявай за своята божия искра толкова много...

5

Жена

преди 8 години

до 6Жоро, не се заблуждавай, винаги ще има пазар за ***, опа за жени, които печелят с междукрачие и междуустие. Мъжете са такива. Няма шанс. Докато не еволюират до степен ...наддолноглавова, тоест надроботова, винаги ще има бизнес за тези женски. Разсъждавай реално. Както има ***, така има и бисери, просто се движат на различни магистрали. *** е, като се засичате, но и това е част от живота. Опит.

4

Georgi

преди 8 години

Това означава че селските мърли и кварталните кифли няма да могат да си осигуряват съществуването само и единствено с помоща на задниците си ! Ще им се наложи да се преквалифицират и да опъват каиша както всеки почтен човек.

3

Жена

преди 8 години

до 3Нали? Друго си е да не трябва да се размърдва мозъка ти или сърцето, че да мисли за евентуалните емоционални последици в това, нещо което е обхванало в устата си твоята най-голяма ...ненужна...гордост, която копнееш да подариш на робот. Предполагам се чувстваш изключелно горд, като виждаш жени в порноклипчетата ти, така любими, със СИГУРНОСТ, как се таковат с разни машини.... Колко тъжно може да е това, разбираш ли, момче? Разбираш ли. Робот искал да му прави фелацио... трагедия.

2

Жена

преди 8 години

Нищо чудно. 90 процента от живите хора в момента на Земята правят секс друг жив човек, без да имат каквато и да е емоционална привързаност към този или тази, с която правят секс. Всичко е във фантазиите им. Просто им трябва нещо топло и мърдащо, включват си в главата клипчето от порното, почват секса, приключва се и това е.Проблемът е, че скоро няма да се раждат деца създадени с обич.Всичко ще е инвитро.Божията искра умира,драги мои.Само наблюдавам. Аз лично, се примирих. Инкубаторите са тук.

1

кънчо

преди 8 години

ръка...робот...какво значение има