156

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 245 да бе както стана в Либия. Там няма ИД нали?Тези ги разправяй на баба си!

155

Анонимен

преди 8 години

И как видя че са деца жертвите? Беше там и ги видя или така й казаха да каже от ЦРУ?

154

Въпрос

преди 8 години

Може ли двама ненормални да ви правят на луди- не им обръщайте изибщо внимание и те ще си говорят сами. Към госпожа сирийката имам въпрос: къде беше нейната организация, когато ИДИЛ избиваха деца, изнасилват жени и т.н.

153

Чекист

преди 8 години

Вие тука може се надъхвате колкото искате, но на САЩ и НАТО поне им е ясно какъв САП ги чака ако се пробват с демокрацията си в РФ.

152

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Алах акбар го изрича всеки мюсюлманин по 5 пъти на ден когато се моли.Едно е на едно чердже и да се молиш тихичко "алах акбар", друго е с калашник в ръка и светнал поглед да крещиш "алах акбар".Егати умерената опозиция....Като умерените джихадисти в Либия

151

Блокиран в Дневник

преди 8 години

САЩ водят борба с ИД от 3/словом три/ години и резултати не съм видял.В резултат на тази борба ИД се разшири и засили драстично.Откъде изпълзяха тези на втория ден от руските операции да коментират?Не мой ли така поне един месец да изчакате.Умерена опозиция - екзекутира заложниците с пистолет, а крайната опозиция ги обезглавява.

150

Учен

преди 8 години

Овации за ниската интелигентност на американските *** Одисей и Разпутин! Заслужихте първо място в класацията за най безсмислен повтарящ се коментар. Счупихте прибора измерващ нивото на интелигентност в отрицателната му скала! Сега може да дадете информация за договорите по време на втората световна война и да обясните защото по време на буржоазна България е имало страшна експлоатация на детския труд! Защо фабрикантите са живели в лукс а трудовата класа в мизерия

149

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1А бе ей, Белград да е водил война с американците? Само от бомби в мирен град загинаха над 2000 души. Помниш ли кадрите с разрушената телевизия там?Ще ми сравнява Чечня с Белград !!!На Одисей пръдните!

148

Анонимен

преди 8 години

А стига с тези шиити, сунити алевити и незнам какви си религии ,комунизми,фашизми и др. Утопии.Невиждадаме ли ,че цивилизацията загива!

147

Иван

преди 8 години

Тази опозиция крещи по всички клипове "Алах акбар". Е, не са ли и те терористи?

146

Ш

преди 8 години

До Григорий РаспутинКефиш ме как нападаш като ощипана ученичка! Всеки средно интелигентен човек държи на критика а ти само квичиш цял ден сигурно в подобни теми без дори да се замислиш защо постовете ти са предимно с (-)-и!

145

!

преди 8 години

С две думи - в момента в Сирия има 5 групи, които воюват помежду си. Сирийската армия, Ал Кайда, ИДИЛ, т.нар. опозиция и кюрдите. Това, че опозицията бе съставена в голямата си част от крайно настроени фанатици и членове на Ал Кайда е вън от съмнение. Случи се разцепване в Ал Кайда, което породи ИДИЛ. С една дума - освен кюрдите и държавната армия всички са си терористи....някои просто са по-големи перковци.

144

анонимен

преди 8 години

що не ходите да се биете с асад ами давате акъл от българия

143

Джона

преди 8 години

Скъпа госпожо Аломар, такова животно като умерена сирийска опозиция НЯМА. Всички са ислямисти, всички са терористи и единствения изход е да се изтрепят. Втора Либия никой не иска .

142

!

преди 8 години

Изобщо кой дава гласност на тия сирийски опозиционери вместо да им набие шутовете обратно към Сирия?!?!?! Надали забравяте, но точно Ракка беше бастион и на сирийските опозиционери и доста странно сега е столицата на ИДИЛ! А на руснаците почва да им писва и поради наличието на 2-3 000 чеченци на страната било то на Ал Нусра (Ал Кайда) или ИДИЛ ще влязат с танковете и накрая ще останат само кюрдите, които се бит за себе си и силите на Асад. А Европа и САЩ май вече са доволни и на тоя вариант.

141

Ш

преди 8 години

До Григорий РаспутинЕй как не млъкна значи.... ти си .аси досадата! Как те траят околните и родата не знам? или и тях си продал за зелени хартийки.

140

+

преди 8 години

До Григорий Распутин Твоите конкретно са ***

139

Анонимен

преди 8 години

дежурните *** одисей и разпутин доста центове заработиха сигурно за днес вече имат 5 - 6 долара в сметките ама се напъват за още явно са решили днес да стигнат предела от 10 долара Дерзайте предатели вас всички българи ви мразят!

138

vesko02

преди 8 години

Странни хора са сирииците,бягат от войната ,но не при освободителя Путин ,ами в Европа за да живеят "нормално"

137

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Та значи признаваш че заради САЩ в ИРАК са загинали 1 000 000 /един милион/ човека.Браво имаш напредък.