42

Анонимен

преди 8 години

до 67Хайде бе, верно ли....аууууу.И ракети викаш, и бомби...Лелееее *** те били велики тия севернокорейците бе...ау ау ау хвала на великия лидер ким кус кус.Стягай куфарчетата и беш към КНДР...опа забравих там няма да имаш интернет и порно...

41

Анонимен

преди 8 години

А бе я вместо да се драчите, си пуснете песента "Идт война народная, Священная война!"

40

Анонимен

преди 8 години

КНДР която живее в мизерия увеличи населението си от 10 на 26 милиона. И има собсвена космическа програма и собствени балистични ракети с които може да помели сащ. И това при десетилетия икономически санкции и изолация.

39

от 65 до 63

преди 8 години

Ето първия :) Много знаеш ти как живеят в Северна Корея.Това, че си некадърен и беден не значи, че 85% живеем зле.Не гледай само от собствената камбанария.

38

Анонимен

преди 8 години

В Северна Корея 100% от населението има по-висок стандарт на живот от 85% от българите.

37

Анонимен

преди 8 години

Остави Северна Корея, време е да поспорим за Путин, тикви, обонго, ***, ***...Нека опорните точки ни отведат към любимата ни дискусия, която водим от 2-3 години.

36

Анонимен

преди 8 години

Средната заплата в Русия е към 50 хил рубли - около 900 долара. В евроатлантическа българия е 200 долара.

35

Анонимен

преди 8 години

Коментарите за това колко е велика Русия и как само Сидеров може да изправи България на крака ще започнат след 3,2,1....

34

Анонимен

преди 8 години

Въпрос към коменданта на лагера: другарю комендант, вие комендант на лагер на смъртта ли сте, или директор на санаториум? Защо в лагер на смъртта държите жив лагерник и го храните цели 24 години за сметка на трудовия народ. И като гледам от снимката, добре сте го хранили и добре сте се грижили за него, че чак в Англия сте го изпратили да разказва на "Метро" за ужасите в лагера на смъртта!

33

Анонимен

преди 8 години

И още нещо 37, ще има дълго да чакаш руснаците да излезнат на площада заради санкциите, просто не познаваш народопсихологията им.

32

Анонимен

преди 8 години

Цените паднаха от 103 долара за барел през юни 2014 година, до 45 долара днес, а американският шистов петрол е неконвенционален и скъп. Повечето нефтени кладенци имат нужда цената да варира между 60 и 80 долара за барел, като тя е само колкото да избият разходите. Компаниите за шистов петрол започват да банкрутират.

31

Анонимен

преди 8 години

След обезценяването на рублата вноса на повечето стоки стана труден, дори невъзможен. Западните компании губят милиарди от износа в Русия. В същото време местното производство бележи ръст. Все повече се търсят местни стоки коиото да заменят на по изгодни цени вносните. Оборота на местните производители расте, производството се развширява, инвестира се в подобряване на продукцията, търсят се работници, безработицата е символична, заплатите растат.

30

Анонимен

преди 8 години

Толкова е смешно и жалко. Стигнахте дъното с евтина манипулация и после защо ставаме нация от ***

29

Do 29

преди 8 години

1923 е имало военен птеврат д много зверстеа, но не е фашистки. Просто езе още не е имало фашисти, още по_малко в България. Тоеа е следствие простотията на червените терорости от 21година А да не дава Господ сатрапо от рода КимПото ците на съветския гражданин Ким Ир Сен са по_жестоки от ислямистите

28

Анонимен

преди 8 години

Рубларта загуби 50% от стойността си. Но руските нефтени разходи се изчисляват в рубли, а не в долари. Така че, цената в долари на произвеждания петрол от Роснефт е намаляла драстично днес от $5 за барел преди санкциите до само $3 за барел сега. Докато разчетите на шистовата индустрия в зависимост от областта и компаниите са пуснали цени в диапазона от $60-80 за барел, дори само за да пробият. Шистовите компании се крепят на кредити и са изправени пред масов фалит който ще завлече и банките.

27

Анонимен

преди 8 години

Това с момчето съблечено голо и окачено над огън кърти мифки! Веднага повярвах!

26

Анонимен

преди 8 години

37 не ги мисли ти Руснаците, държава с територията на Русия може спокойно да изгради икономика независима от вноса и ..... дреме им на ембаргото :)

25

Анонимен

преди 8 години

До КОШМAРA-AТAКAЕ, за разлика от теб, добре, че не четем само дневник. Щото на други сайтове четем, че китайския самолетоносач Liaoning-CV-16 и той вече е до Сирия...

24

на 20 декември

преди 8 години

На 20 декември 1943 г. по заповед на подпоручик Константин Йорданов войници разстрелват на шосето край село Ястребино (западно от Омуртаг) 18 души, включително двама старци и шест деца от 7 до 12 г. Децата са Надежда на 12 г., Иван на 9 г., Стойне на 7г., близначките Ценка и Цветанка по на 13 г. и Димитринка на 11 години.

23

Анонимен

преди 8 години

Да ви се похваля че срещнах лично автора на книгата на една сергия в Илиянци,даже ми даде автограф на севернокорейски