48

Анонимен

преди 8 години

Войната официално започна оня ден когато във ООН пиха по чаша шампанско .Виждате как лека полека ще се разпалят огромно конфликти,само гледайте сега арабите какво ще направят с Европа,те чакат знак.Русия не напразно каза ,че започва свещена война.Бас хващам ,че сега елитите ще разиграят нов цирк срещу Русия

47

Анонимен

преди 8 години

НАТО до като си бърка по дупките и прави Шарли Ебдота и тем подобни........ То Русия ДЕЙСТВА да спаси света !Европейският Съюз е напълно неадекватен в последните години !

46

Ggg

преди 8 години

A Boko Rapona pital li e

45

Ха-Ха-Ха

преди 8 години

Русия удря ИД, а САЩ крещят, че удряли "опозицията". И едните и другите са прави - Опозицията са ИД!

44

Анонимен

преди 8 години

Колко удара в сурата може да понесе боксьорчето ИД преди треньора му САЩ да развее бялата кърпа и да го изтегли от ринга?

43

Анонимен

преди 8 години

Хубаво беше като за начало да ги ударят с големият чук за да разберат за какво става въпрос.Градът да е подравнен берачите на скраб да нямат проблеми.Бързо да се приключи с войната.Сирия да победи,а ние бързо да им върнем мигрантите там да лежат!?

42

до 74

преди 8 години

Нежни другарю, погледни първо себе си и после давай оценка на световни лидери. Виж се в огледалото на какво приличаш, "мъж в женски дрехи с тежък грим и женственни маниери".

41

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 73Добре де, ама след 4 год. война в Сирия и 240 000 жертви не е ли нормално Асад да подаде оставка, явно държавата не върви на добре и не се справя?

40

Да живее Русия!

преди 8 години

ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ И ДАВАЙ ЖЕРТВИ....ДЛЯ "ОСВОБОЖДЕНИЕ АСАДА"...!В РУСИИ :..."ЖИЗНЬ----КОПЕЙКА"....!!!!!!!!!!..."Кровь---красного вина"!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 8 години

Удрят И.Д ама там е една американска галимация от обучена уж " опозиция", някакви клонове на АлКайда !И като подбереш цялата тая американска *** !

38

Анонимен

преди 8 години

На снимката - смешника лилипут, Владими Късий. Смехотворното кремъслко джудже продължава политиката за избиване на невинни жени и деца водена от години от Башар Асад.

37

Анонимен

преди 8 години

След като свърши с ислямската терористична ***, на връщане за Русия не е зле да се отбият за 3до 4 дни в България. Да я прочистят от соросоидо-седерасткият терористичен ***.

36

Луд с Мотика

преди 8 години

До ?Всеки си мисли че победителя в Сирия е ИД. Не е, права е била Ванга. Русия ще е победителя

35

?

преди 8 години

Част от интервю с Ванга, едно от последните :..Европа няма да стане по-млада. Америка ще приеме брадатия и ще разбере, че страхът е по-лош от любовта. Сирия ще рухне в краката на победителя, но победителят няма да се окаже този, който се очаква. Пришълците няма да искат да делят знанията си със силните. Женските страни ще отстъпят пред мъжките, но ще запазят своите замисли. Малък човек ще ви управлява цял живот...Не е хич ясно, но има стряскащи съвпадения.

34

Луд с Мотика

преди 8 години

Ако някой не знае - от днес във въздушното пространство над България кръжат бойни самолети на НАТО. Бойни... Както каза навремето баба Ванга - Третата световна война ще започне от арабска държава. Честито, войната започна. Терористите от ИД ще удрят хаотично с камикадзета. Страни от Европа и хаотично. Призовавам всички българи да се приберат в България. Не казвам че България също няма да е цел на ИД, но поне да си умрат в родината. Навсякъде очаквайте удари от ИД.

33

Анонимен

преди 8 години

ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ!

32

Анонимен

преди 8 години

Големият въпрос след срещата в Ню Йорк: Изпрати ли Путин в пенсия Обама?В предложенията на руския президент се криели два дипломатически смъртоносни удараВладимир Путин се върна в ООН след десетгодишно отсъствие и с един удар отбеляза три победи. Той нокаутира обезсиления Барак Обама, завоюва вниманието на Генералната асамблея на ООН и върна на Русия статута на велика държава, пише анализаторът на италианското издание Il Giornale Жан Микалесин в публикацията Putin-Obama, scontro all'Onu E Mosca torna grande potenza.Путин не можеше да загуби от Обама, тъй като от едната страна беше

31

Спас

преди 8 години

А ето ви и резултата!!!! Много аллах "акбар" и "руси", "руси" !!!!!!kp.ru/daily/26439/3310710/

30

Анонимен

преди 8 години

Днешната Операцията значи е успешна , след като САЩ първи уреваха света и говорят за лидерството си ?

29

Русия ни нападна!

преди 8 години

Русия вероломно нападна противници на Асад тренирани от САЩ! Значи, това е прокси война със САЩ! А войната с натовската държава САЩ означава и война с България!