51

Анонимен

преди 8 години

Гледам ги и виждам - бъдещите българи, дано са по-добри от нас. И по-малко долни, прости и злобни от нас.

50

АЯ

преди 8 години

До АнонименНа теб, ако са ти близки по ген и манталитет, то на мен не са ми, Нито съм черна, нито съм агресивна и така нататък.

49

от мърша до 77

преди 8 години

отворим ли границата за тези 500 индивида утре ще дойдат на границата 5000 .

48

УУУУУУУУУ

преди 8 години

ПАЗАРА НА РОБИ КЪДЕ ЩЕ Е ?.КОГА ЩЕ СЕ СЪСТОИ ОГЛЕДА НА СТОКАТА..6.500еврака ВЪРВЯЛО ПАРЧЕТО. БОНУСИ ПРОМОЦИИ ЩЕ ИМАЛИ.САМО ПИТАМ.

47

inyernetlumpen

преди 8 години

Странно, но тия "мили, клети бежанци", имат смелостта да воюват с граничните власти на Унгария и ЕС, но не и за своята родина.Престанете да обвинявате българския народ в безсърдечност и бездушие и погледнете към лицемерието на управляващите и "правозащитниците" извън България.

46

Саламандър

преди 8 години

До АнонименАбе то и ние сме ***, ама като ни смесят с тия 22каратови ***, ще се получи висококачественна тор, която няма да има аналог в Европа.

45

internetlumpen

преди 8 години

Българио, докога ще се влачиш като влечуго от едно робство към друго.Радой Ралин

44

Анонимен

преди 8 години

Абе, УСА-то що не спретнат една "Арабска пролет" на Суадитска арабия, Катар и Обединените арабски емирства?Що сгазиха другите арабски държави, а тези ги пожалиха? Имат ги за демократични ли?Лицемерна работа!

43

Анонимен

преди 8 години

До вчера искаха Германия, днес искат да ходят в САЩ и Канада, утре мизерниците ще искат на Луната или на Марс, мюсюлманската наглост няма край...

42

Валентин

преди 8 години

"Не ви ли е срам, Не искаме гостоприемството ви, Искаме да си тръгваме"еми тръгвайте си бе, кой откъдето, притрябвали сте някому

41

Анонимен

преди 8 години

До Анонименне бъркай ...Катар , Саудитска Арабия са врагове ...между мисюлман и мисюлман има голяма разлика! За това тези държави не искат и да чуят за бежанци !

40

Анонимен

преди 8 години

Идват да пребиват и изнасилват групово руси шведски девойки. Такива са им обичаите и традициите.

39

Анонимен

преди 8 години

Ако тези бежанци дойдат и поивеят тук 1 месец, надали пак ще скандират същото.

38

а стига

преди 8 години

"Искаме просто да преминем през България. А крайната цел - където и които ни приемат, независимо дали е Германия, Канада, САЩ, която и да е страна - от тук нататък вече не сте бежанци , а икономически емигранти и да престанат нашите политици да ни облъчват , че сте "бежанци", ние не сме вчерашни. Законите са еднакви за всички.

37

АЗ

преди 8 години

ДА ЗАМОНАВАТ ЗА ИЗРАЕЛ...*** НАПРАВИХА ВОЙНИТЕ ТАМ...ДА СИ ГИ ПРИЮТЯТ И ХРАНЯТ...ДА АМА *** НИКОЙ НЕ ХРАНИ ТОВА Е ПРОБЛЕМА...

36

Gogo

преди 8 години

Как пък един път не чух някой от тези страдащи хора да каже,че иска да отиде в Русия.Всичките само на Запад искат.Нали Съветите са освободители,борци за правда,демократи дето се вика.Дали е случайно,че всички към Запада се насочват.Едва ли,колкото и да им се иска на Съветите да е така.Освен,че не искат и да сменят един режим с друг,ама ми се струва има някаква насока външна.

35

ААА

преди 8 години

ТЕЗИ НЕ СА БЕЖАНЦИ, А ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ !

34

ХХХ

преди 8 години

Защо ли си мисля че бъчвата ще се спука отново и ще изтече някой друг "литър" към България !?

33

минувач

преди 8 години

Добре де, а защо, каквото искали, трябвало да ИМ СЕ ДАДЕ - в случая, да влезнели в ЕС някъде ?! Кой така дава нещо, просто така ??? Не им харесвало в Турция...хаха...ами и на нас не ни харесват много неща, ама не викаме, че искаме нещо от другите, а само викаме против нашите си (политици предимно)...Кой ще ти влезе в къщата, ако ти не искаш ?!?

32

Спартак

преди 8 години

И аз да попитам къде са ония брадатите ислямистки братя от Пазарджик? Нали са много богати и ербап, що не дадат подслон на две-три семейства и да ги издържат? Какво е за тях, бълха ги ухапала. Нека да покажат нагледно колко човечна и мирна религия е исляма. Ама май не ги бива за нищо друго освен да пускат бради и да ядат л.***.