23

Одисей 1

преди 8 години

До Човек: колко ти е голям,за да го лапна и хвърля ли много.Ако имаш приятели групово да ме обладеете кажи.

22

Анонимен

преди 8 години

оди сей, точно с ТТИП ни гласяха "строгата" каишка на врата и донорство за ТЯХНАТА икономика с разрушителни последици за здравето ни и икономиката. За янките няма съюзници, има само донори.

21

Одисей 1

преди 8 години

35 Малко по-добре от теб познавам германците и за това смея да твърдя , че те разсъждават като мен

20

Анонимен

преди 8 години

оди сей, не говори от името на германците, не са те упълномощили, ***....

19

зъъъън!!!

преди 8 години

Сега е редно след,като е осъзнала грешката си Меркел да излезе и да се разкае пред цяла Европа и да каже,че Орбан е прав и тези"бежанци"да се депортират в собствените им страни.

18

Одисей 1

преди 8 години

29 Е няма как да може човек да отговори на всичките ви щуротии .Само ще вметна , че в резултат на бежанската криза преговорите за свободна търговия между Ес и САЩ бяха замразени . Кой има сметка от това и кой няма .Кой има сметка от разпадащ се ЕС и кой няма Кой иска да се разправи поотделно със всяка страна Кому е угодно слаба и разпокъсан Европа Това не е Америка , най-малкото защото на нея и е необходим силен и крупен преговарящ като контрагент .

17

Анонимен

преди 8 години

За да не ни натресат бежански лагери и да станем буферна зона на ЕС, трябва незабавно да станем членове на Шенген. Така ще се увеличи натиска по границата ни, но и възможностите ни за противодействие.

16

Одисей 1

преди 8 години

Има ли тук пичове с големи хурки да ми напълнят задницата с безработни човечета,както и устичката да ми напълните?

15

Одисей 1

преди 8 години

24 извинявай , ти в Германия стъпвал ли си , къде я видя тази окупация имаш ли представа какво значи окупация . Та германците са безкрайно благодарни на Америка за това което направи за тях след войната . Благодарение на Америка се възстановиха и станаха първа сила в Европа и америка ги запази от Съветския комунизъм

14

Човек

преди 8 години

Одисейке гейска, дупето държи ли още или вече толкоз е разширено като язовирна тръба?

13

Одисей 1

преди 8 години

22 Темата е мигрантите и решението на Меркел ,а България в момента е силно мигрантска страна защото има 2 млн българи зад граница , което е 20% от населението на страната и е равно на бежанците от Сирия като % . Сирия са 23 млн и има 4 млн зад граница Така че за това вмъкнах какво получваме от нашите емигранти и какво изнасят от страната руските имигранти в посока Русия

12

Анонимен

преди 8 години

Германия е окупирана страна, бъкана с американски бази. Всеки канцлер преподписва зад океана с назначаването си канцлеракт., с който потвърждава този факт.Трябва да знаем, кой им дърпа конците и да не очакваме от немците решения в полза на Европа. Всъщност по най фин начин ставаме протекторат на САЩ. Те нямат сметка от силна и конкурентна Европа. А инфилтрирането тук на мюсюлмани изисква много пари и хора от европейците, като е доказано, че и третото поколение не се цивилозова.

11

Анонимен

преди 8 години

Ако нашето правителство се подчини и приеме да стане буферна зона, трябва всички да се обединим и излезем на протест. Не бива да позволяваме това да се случи!

10

До Одисей 1

преди 8 години

Русия ни продава газ, а Бг няма какво да и продава какво се чудиш? И как това е свързано с темата за Германия? Изчерпа ли ти се въображението какво да смучеш от пръстите си в защита на тези престъпници? Хайде почини малко и преосмисли какво правиш и защо! Сигурно си се пребоядисвал веднъж и сега не занеш как да се обърнеш отново. Няма проблем много от нас се вързаха на демократичната пропаганда навремето и после проумяха. Да не си публична фигура? И да си, може да се скриеш и покаеш в тишина, никога не е късно!

9

sinbat

преди 8 години

Eu monarhii i tehnite slugi pes i oon si podgotviat vnosna armia da gi pazi ot lubovta na evropeicite?

8

Смегма

преди 8 години

Остава и Бакр Ел Багдади да се изсели в Берлин

7

Анонимен

преди 8 години

Оди сей, писна ни от твоята едностранчива и платена от "Америка за България" пропаганда. Разбрахме, че руснаците са изчадия адови, а янките ангелчета с крица на гърба. Да напишеш нещо като БЪЛГАРИН? Защото нито руснаците, нито янките са запремитали за нас, нито ни бръснат за слини, всеки си гледа интереса. Вероятно и ти това правиш с писанията си. Поне се надявам да си продал скъпо душатаси.

6

акуд

преди 8 години

меркел не е това което беше, германия и ес имат нужда от истински твърд фюрер

5

СС

преди 8 години

А бе къде е баба Меркел ?

4

Анонимен

преди 8 години

Меркел няма много място за маневри и никой на нейно място няма да има, освен ако не е готов да поеме огромен риск, понеже от края на втората световна, статута на окупирана страна за Германия никой не го е оменял. Златото им лежи във волтовете на американците и когато си го поискаха преди година, им отпуснаха някакъв миниатюрен процент и не им разрешиха никакъв аудит на останалото. Също така, американските войски и бази не са напускали.