55

Анонимен

преди 8 години

Те пуснах вълка в кошарата и сега ще залостват портата, хитро. Само чакайте да поотраснат вълчетата и да се народят още вълци.

54

Арабела се завръща

преди 8 години

Това не са никакви бежанци, а джихадисти. И не искат демокрацията на Европа, а ислям.

53

Анонимен

преди 8 години

ЕЕЕЕЕЕ, хайде сега .....проверки....че защо?!?Нали преди 10 дена посрещаха тази *** като герои от войната.Много е *** тази Меркел, жалко че скоро няма да има избори,но тя може да си подаде оставката и сама.Тези хора нямат място в Европа - трябва да бъдат ЕКСТРАДИРАНИ незабавно, преди да е започнала зимата.Това е нагла *** - където мине, трева не никне - нали видяхте снимките с ***, които оставят след себе си.Не искат дори елементарна чистота да пазят - ние сме длъжни да им слугуваме

52

италиянеца

преди 8 години

Мислех да се прибирам към БГ ама тук Италия са в шенген със Словения и са на ново че прават митница, смешници какви са тия глупости *** народ. Има разлика от митница и митничат. Просто са сложили хора по границите да гледат кой минава и клко минават

51

Не съм вярвал, че...

преди 8 години

Европейците излязоха големи ***. Обама ги скара с Русия (разбирай и Китай), разбута арабските кочини и предизвика преселението на народите. Ако продължават така, след 10 години западняците ще са по-бедни от нас и ще искат визи за България, за да избягат от арабските си приятели.

50

:)

преди 8 години

Германците си правеха сметката да оберат истинските бежанци с документи, професия, образование и т.н., а другите да ни ги върнат на нас "глупавите" българи, унгарци и т.н. НО не им се получи. Орбан излезе истински мъжкар и скоростно избута паплачта към "белите" държави. Браво ОРБАН ! Добре, че има и мъже в Източна Европа ! Ако беше наш Тиквун, досега в БГ-то щеше да има 500 000 араби в лагери с издръжка 1000 лева на месец, от които 500 щяха да влизат в банковите му сметки.

49

АНТИ

преди 8 години

ДУПЕ ЕВРОПЕЙСКО ДА ИМ Е ЯКО....

48

Снежната кралица

преди 8 години

Тетка Меркел към новопристигналите в Германия т.нар. сирийски бежанци (докато спуска пред тях кепенците на дома си) : "Страхотни селфита си щракнахме заедно, благодаря ви че наминахте и всичко най-добро !"

47

timi77

преди 8 години

червените паспорти пак се връщат във европа за патуване май пак ще се върне проверка на границата

46

Анонимен

преди 8 години

КАКТО БЯХ ПИСАЛ ПРЕДИ 14 ГОДИНИ ЕСС Е ВАВИЛОНСКА КУЛА КОЯТО ЩЕ СЕ СРУТИ С ГРЪМ И ТРЯСЪК. ТОГАВА МНОГО ОТ ТЕЗИ КОИТО СИ МИСЛЕХА ЧЕ ЕСС ЩЕ Е ВЕЧЕН МИ НАЦАКАХА МИНУСИ. Е И СЕГА ЩЕ МИ НАЦАКАТ ОБАЧЕ КОГАТО ИСТИНАТА Е НА ЛИЦЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ.НЕМОЖЕ ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА НЕЩО КОЕТО Е СЪЗДАДЕНО ИЗКУСТВЕНО. ОСОБЕНО ПЪК КОГАТО СЕ ИЗПОЛЗВА ТОЛЕРАСТИЯ КОЯТО ВОДИ ДО УНИЩОЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВИ И ИНДЕНТИЧНОСТ НА НАЦИИ. НАЙ ВЕЧЕ ВОДЕНИ ОТ БЕЗМОЗЪЧНИ ТРИПОЛОВИ СЪЩЕСТВА КАТО ТЕЗИ ОТ БРЮКСЕЛСКОТО ЗЕЛЕ.

45

Рекордер

преди 8 години

Това беше целта на Путин и путинистките му - да намачкат Германия. Обама гледа умно и си трайка защото и той е скрита ***. Сега, Европа или ще се стегне и ще стане Държава, или ще се разкапе с всички гадни последствия за всички, в това число и за путинистите.

44

до евроатлантик

преди 8 години

Трябва да спреш да смесваш наркотиците с алкохол.

43

бг

преди 8 години

Слава Богу говедата Плевнелиев и Борисов не изпратиха хеликоптера срещу Либия.

42

Анонимен

преди 8 години

Хохохох представям си какъв вой ще нададат немските мошоци, дето идваха да ни режат оградата.

41

Анонимен

преди 8 години

Неприятностите тепърва предстоят

40

Анонимен

преди 8 години

Падай в трапа Франкенщайн, творение краварско!

39

до 45

преди 8 години

Писна ми САЩ да са на всякъде където има проблемиДавам ти за пример Урогвай които дълги години бяха под техно влияние е кажи добре ли са там хората.

38

бг

преди 8 години

Отановските Гасударства,които бомбардираха Либия,те да приемат всички муслемски бежанци.

37

до 34

преди 8 години

Ми те утре ще нападнат и Русия !И по СНН ще кажат как гадните Руснаци убиват войниците навлезли на РУСКА земя.Ти тук пак ще пишешеш ,че по добре ще е Путин да се предаде за да свърши войната

36

Анонимен

преди 8 години

vse edni anglia se vliza be3 da te proverqt i 4e ne naslagaxa,pokrai tynela pod lamansha kordoni not policai,da vardqt emigrantite ta sega tia revat 4e germania si vardi granicite