110

V

преди 8 години

do 149 Съвременните немци хич ги няма в работата.Знаят само, как да си вземат свободни дни, и да говорят в какьв стрес са:))Ха-Ха:))

109

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости. Ако не беше Хитлер Сега София щеше да е само равно поле . Вместо да пишете глупави и пълна измислица статии напишете как Хитлер е спасил София когато САЩ са решили че искат да я заличат и са я бомбардирали. Хитлер и негови съюзници по него време Русия са поискали от САЩ Бомбардировките да спрат . А сега въпреки че са ни спасявали не един път Русия ние се кланяме на САЩ и теглим шута на руснаците. Но ще дойде момент когато САЩ бързо ще ни забравят и тогава горко ни.

108

Истината

преди 8 години

П.П. - Не ме разбирайте погрешно - не споделям идеологията на Хитлер! Твърдо против съм, не съм антисемит, но съм анти-лъжите!

107

Анонимен

преди 8 години

Абе дрогирани, дрогирани, ама запалиха чергата на цяла Европа, а и не само!!

106

Анонимен

преди 8 години

До Димо - да де, *** то и Чърчил е пил по кило виски на ден, Рузвелт болен човек и той все на лекарства, а Бащицата не са го и балсамирали, така се е бил спиртосал, че не е имало нужда!

105

АТАКИСТ

преди 8 години

до139 барманаНа тъпият ти въпрос какво да отговоря? Значи щом ти си си купил турски дрехи или обувки си туркофил? Или ако си закупил японска техника си японофил? Или ако караш Сеат си Испанофил???Не ме занимавай с глупости, бе!

104

Анонимен

преди 8 години

Поздрави на всички евреи, Германия вече не съществува. Така и се пада на тази фашистка ***!

103

Накратко

преди 8 години

А днешните германци, които за 70 години станаха най-силната икономика в Европа, след 2 световни войни, тотално разбита инфраструктура, дефицит на мъжко население и купища репарации ... пак ли са на метамфетамин? Или може би още ги държи от войната? Повечето учени/откриватели са от немски произход. Явно дрогата оказва благоприятен ефект върху техническото развитие на нацията. А Вермахта са просто наркомани, нищо, че зад гърба си имат най-добрите технологии/инфраструктура.

102

Анонимен

преди 8 години

Обаче продължавате да ни пробутвате глупостите, че Хитлер се е самоубил?! Точно ФеБеРейците са му дали политическо убежище в Аржентина и са замазали нещата. Доказано е чрез ДНК анализ на черепни фрагменти от въпросния бункер, че Хитлер и *** Браун не са и стъпвали там - ДНК то не съвпада. Има и разсекретени документи, ама продължава да пише в учебниците, че Хитлер се е самоубил. Ходи вярвай после, че няма световна еврейска конспирация - опитват се да замажат нещата, както и с т.нар. "холокост"

101

Истината

преди 8 години

Обаче продължавате да ни пробутвате глупостите, че Хитлер се е самоубил?! Точно ФеБеРейците са му дали политическо убежище в Аржентина и са замазали нещата. Доказано е чрез ДНК анализ на черепни фрагменти от въпросния бункер, че Хитлер и *** Браун не са и стъпвали там - ДНК то не съвпада. Има и разсекретени документи, ама продължава да пише в учебниците, че Хитлер се е самоубил. Ходи вярвай после, че няма световна еврейска конспирация - опитват се да замажат нещата, както и с т.нар. "холокост".

100

Анонимен

преди 8 години

От пп "Юруш" са си на стимуланти и в мирно време.

99

Ротшилд

преди 8 години

Браво на Волен Сидеров! Същото куку е като Хитлер и като му дойде времето, ще го издигнем за лидер на България.

98

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Е...какво толкова.Руснаците не са по добре с техния любим медицински спирт за който е доказано и описано че е наркотик ама кой смее да каже че евреите са наркомани?

97

Доктора

преди 8 години

Абе тия в редакцията на " Днес. бг на какви анфети са днес ми е много интересно ?Но са прекалили с дозите - това е сигурно !Заглавието е достатъчно доказателство.Памфлета по - долу не е задължително да бъде изобщо четен !:(((

96

Анонимен

преди 8 години

Станишев е виновен!

95

Анонимен

преди 8 години

Баси майтапа, всички подозрителни за тероризъм щели да ни ги набутат в концлагер България, щото нашите не смеят да гъкнат, да не им спрат хранилката. Смятайте, че това дето ще ни го изпратят от Германия и Франция са четири елитни батальона на ИДИЛ.Боко е за бесене!!!

94

Барман-кузнечик

преди 8 години

До АТАКИСТИзбягваш въпроса. Явно не искаш да кажеш защо Волен гребе с пълни шепи от всички благинки, които предлага западния капитализъм, а на обикновените хора им опява за руски православни ценности.

93

Математик

преди 8 години

Ми тез 200 м хапчета на 35 м войска няма да им стигнат за седмица бе. Що за глупости.

92

Димо

преди 8 години

До АнонименЦитат : " Хитлер е на поне двайсет наркотика - личният му лекар му дава коктейл от стимуланти и устокояващи, в края на войната Адолф направо не знае къде се намира. Нацистките подразделения, особено специалните СС служби ползват активно метамфетамини и други дроги..и бла...бла..."------------------------------------------------------------------------------------------------ С личният му лекар, навярно лично сте се познавали, та знаеш какви "коктейли " му е забърквал. ?:))

91

Курбалай

преди 8 години

До АТАКИСТВолен е агресивен само, когато е придружаван от биячите си. Ако е сам, не смее да гъкне, защото знае, къде ще му натикат пищова, който размахваше срещу хората по улиците.