19

до 24ss

преди 9 години

Много сте прав колега. Пропагандата се води от гей-протестанстка мрежа под ръководството на *** фондации. С една дума , шепа "нежни" софийски евроатлантици платени от американското посолство пишещи по всички вестникарски форуми срещу Русия.

18

чест и гордост

преди 9 години

За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети ни бомбардираха през Втората световна война. Бяха убити над 4200 души. Ако не ни бяха бомбардирали, ние щяхме да потънем в неизвестност. И никой нямаше да знае за нашето съществуване. 70 години по-късно, като благодарност за бомбардировките, ние станахме васали на американците и доброволно си подлагаме долната част на гърба за третиране от тяхна страна.

17

в прав текст

преди 9 години

Щом плевела казва, че България е суверенна и независима държава, значи, че България не е суверенна и е зависима държава.

16

SS

преди 9 години

Много интересна тенденция наблюдавам последно време. Наближавам 30 г. и ми се е случвало да живея на няколко места из България, а мога да твърдя, че познавам хора от всички български региони и до сега не съм срешнал човек с анти руско мислене, просто не познавам такъв.Единствените хора дето съм виждал да говорят срещу Русия са били по телевизията и те такива заплеси дето пишат по форуми и тем подобни. Така , че се зачудвам дали това не е някъква специална политика за промяна общественото мнени

15

без халюцинации

преди 9 години

Сащ ги е страх, че руснаците ще нападнат ИД. И скоро войната в Сирия ще приключи. Това не е в интерес на американските концерни. Които печелят по 10 милиона долара на ден от продажбата на оръжие. Включително и на ИД!

14

снимки на двамцата

преди 9 години

Най-важният приятел на Ислямската държава е Джон Маккейн. Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, кой е по-големият терорист и враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

13

МРАВКА

преди 9 години

ЧЕТЕИКИ СТАТИЯТА И ПОНЕЖЕ СЪМ ДОСТА ГЛУПАВ ЗА МЕН ИЗНИКВА СЛЕДНИЯТ ЯЪПРОС. КОИ В БЪЛГАРИЯ ИЗПЪЛНЯВА ЖЕЛАНИЯТА НА С.А.Щ. ВМЕСТО ДА ГЛЕДА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ? И СИ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА СА ДАНИЕЛ МИТОВ,КУНЕВА,ПЛЕВНЕЛИЕВ,БОРИСОВ И ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА *** В БЪЛГАРИЯ.

12

?????????????

преди 9 години

ЗАЩО ТАКА БРЕ СИРИЯ ДА НЕ Е ВЕЧЕ АМЕРИКАНСКА И НА ИД.ЧЕ ДА РИПАТ СРЕЩУ РУСИЯ И ЗАБРАНЯВАТ НА РОБИТЕ СИ ДА НЕ РАЗРЕШАВАТ ПОЛЕТИ НАД ДЪРЖАВИТЕ. ИМ.ЧЕ ТО НЕБЕТО ДА НЕ Е НА ТОЗ И ОНЯ.И АЗ ЗАБРАНЯВАМ НА ПТИЦИТЕ ДА ПРЕЛИТАТ НАД ДВОРА МИ ,НО ТЕ НЕ МЕ ЧУВАТ .ХИЧ ЛЕТЯТ И ПРЕЛИТАТ

11

zeus

преди 9 години

Нали нашите вчера обясняваха, че сами са спрели полетите на руснаците, дори Прецедента беше много доволен, че се е почувствал поне веднъж мъж с това си решение, ама както се и очакваше истината е съвсем друга :)

10

Анонимен

преди 9 години

Мечката ако удари една *** на орела и ще хвьрчат пера до небето

9

Анонимен

преди 9 години

слава на великия американски народ с който нашия има обща история тези руснаци дето умряха на шипка какви ни се падат?я колко американци са умрели за нас.гласувайте пак за агента на фбр б.б

8

Анонимен

преди 9 години

Кого интересува какво ще реши Обанга. Вчера Путин започна мащабни учения на 70 км. западно от сирийския бряг. Руснаците предупредиха че ще се провеждат бойни стрелби и че който не се е скрил после да не се сополиви, плаче и оплаква.

7

Анонимен

преди 9 години

волен може да е наркоман може да е скандалджия но никога не си е позволил да говори срещу русия и не ми говорете че това е защото като на бойко работата-платено от вън.дори и така да е обаче във сегашната ситуация повичи от наложително е да се гласува за проруска партия защото отиваме към война с русия и сащ ще ни гледат сеира.

6

Анонимен

преди 9 години

точно така.пускаш за герб пускаш ислямските орди у нас.

5

Анонимен

преди 9 години

Е то за изборите е ясно-всеки гласувал за герб все едно подкрепя Ислямска държава...

4

Анонимен

преди 9 години

снощи гледах как американския герой -роки разби руснака .по *** нация от американската няма.и филмите им все политика и противопоставяне.руския боксьор го направили като изверг дето сутрин на закуска изяжда малки деца.

3

Анонимен

преди 9 години

поне на местните избори да загубят герберасите.като спахме за парламентарните чуете ли че някоя партия подкрепя нато и ес това са предателите.

2

Анонимен

преди 9 години

гласувайте за атака защото ще ни докарат до война с русия тези мръсни гейчета и национални предатели.ако пуснете пак за винету спукана ни е работата.поправка може и да няма.

1

Анонимен

преди 9 години

а така да не ми говори *** че това било лично решение на българия.вече и децата разбраха че 50 човека в правителството и извън него ни продадоха за долари в банковите си сметки на пентагона.