62

Луцифер

преди 8 години

Майко мила,какво ни треснаха на главите САЩ. Какво ли ги чака децата,внуците ни?

61

Анонимен

преди 8 години

А украинските бежанци създадени от руските терористи, някой ще помисли ли за тези хора?

60

Анонимен

преди 8 години

Дори да приемем, че Путин и Русия са виновни за бежанската криза, тогава казвам егати ЕС, егати САЩ, егати и НАТОТО, щом толкова елементарно може да ги изклати някаква държава със статут на бензиностанция.

59

до 63-ти Мъндьо

преди 8 години

"тия 200,000 трябва да се пратят в Москва... понеже именно Путин УМИШЛЕННО създаде кризата в Сирия!"............Бежанците не са само сирийци.Основно са либийци,иракчани,афганистанци,африканци.Сещаш ли се за "демократичните военни агресии и окупации срещу Ирак и Афганистан" и "цветните революции в Либия и Африка",кой ги организира и защо потока на бежанците е точно от тези страни?

58

Анонимен

преди 8 години

интерестно Сирийците питат ли се как така изведнъж в родината им се появи толкова много Руско оръжие. сега джуджето със скъпия анцунг доволно протрива ръце. наказа Европа за санкциите

57

Анонимен

преди 8 години

Границите трябва да бъдат затворени, а бежанците и *** като тоя от ООН да бъдат изритани.

56

ККК

преди 8 години

От тия 200 000, поне 50-60 са прави здрави мъже. Ако ги въоражим и върнем в Сирия ще са достатъчно голяма армия да изринат Ислямска държава и да си върнат земята. Хем за тях по добре, хем за нас .... че и по евтино ще излезе. Жените и децата им ще ги храним докато мъжете спечелят.... Вярвам че никой няма да е против това хуманно решение на проблема.

55

Анонимен

преди 8 години

Снимката е показателна за какви хора става въпрос.

54

Анонимен

преди 8 години

до фашунгерите от БСП и Атака:"10,000 Icelanders offer to house Syrian refugees after author's callGovernment says it is looking at offers and will consider accepting more refugees after initially saying ..."Ето ви пример за една от европейските ценности, които "уж" изповядват родните социалисти - солидарностЗащо Ислендърс не прилагат същата ценност към нашите или румънските роми,които заради неспособността си да се интегрират в собствените си страни,живеят в мизерия на Запад?

53

Анонимен

преди 8 години

тия 200,000 трябва да се пратят в Москва... понеже именно Путин УМИШЛЕННО създаде кризата в Сирия!

52

Анонимен

преди 8 години

гости се канят а не разпределят

51

Анонимен

преди 8 години

Ща трябват повечко джамии.. :)) Че са много малко за толкоз мюсюлмани

50

До52

преди 8 години

Абе,човече,ти с всичкия ли си? Когато Русия е виновна,да. Но в случая цял свят знае,че дядо ти Сам е винове,само глупаците не.

49

Пешко

преди 8 години

до фашунгерите от БСП и Атака:"10,000 Icelanders offer to house Syrian refugees after author's callGovernment says it is looking at offers and will consider accepting more refugees after initially saying it would only take 50."Ето ви пример за една от европейските ценности, които "уж" изповядват родните социалисти - солидарност

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37Я не бъркай боя с другото. Аз питам като равноправен член (май българите ни имат повече за членове, отколкото за равноправни) на ЕС, а не като имигрант. Нали сме едно семейство, солидарност, граници, общност, тинтири - минтири.

47

Анонимен

преди 8 години

Тоя гуте незнам си какво да даде личен пример, като остъпи половината си къща за пришълци.Хайде сик*** на тая европростотия.

46

Анонимен

преди 8 години

Да си ги прибере кремъслкото недоносче, лилипут...

45

Анонимен

преди 8 години

Това е руската политика...Подкрепяща ***, които генерират бежанска вълна. Продължавайте да подкрепяте руската ***...

44

Търговския

преди 8 години

До Анонимен Ти знаеш ли кои сме ние ма_г _л , аре трай че плоската ти глава само за хари потър мисли и даже го сънува . Автобуси чавдар не съм се возил и няма да се возя за разлика от теб . Еи ама пълно с граждани със селски манталитет като теб .

43

Анонимен

преди 8 години

А с украинските бежанци, които руските терористи принудиха да напуснат домовете си, някой ще каже ли нещо?