195

Анонимен

преди 8 години

374 Не си прав Америка не си е мрьднала прьста за Бьлгария а и президента им е *** Русия са славяни те са ми братя а *** са вампири пият крьв

194

РЕАЛНОСТТА

преди 8 години

Чували ли сте поговорката - двама се карат, ТРЕТИЯ ПЕЧЕЛИ? Ако влезете в дълбок анализ ще разберете, че нито САЩ нито Русия ще спечели. Единствените, които печелят са хората: Ротшилд, Рокфелер и други трилионери психопати-сатанисти. Ако разчитате на медиите да ви показват всички гледни точки, сте се объркали. Точно те се контролират от тези сатанисти на върха. Излезте от новинарските сайтове, а се разровете в Google за теми като - илюминати, масони, комитет 300. Успех!

193

Анонимен

преди 8 години

Путин ще е на власт още много години за ужас на краварите зад океана МУУУУУУУУУУ не че после на власт ще дойде Борис Елцин ама както и да е.

192

АЛТЕРНАТИВА

преди 8 години

Спрете с делението "аз съм за САЩ", "а аз за Русия". Света се контролира от шепа хора психопати с интереси, които контролират политиката и бизнеса И в САЩ и в Русия! А медиите, които се държат от тях се опитват да ви накарат да заемете една от страните за да се стигне до нова война! Прочетете повече за задкулисието - илюминати, масони и ще ви стане пределно ясно кой управлява света. А Путин и Обама са само хора за пред телевизора.

191

Анонимен

преди 8 години

СЛАВА НА ПУТИН СЛАВА РУСИЯ УРА ТАВАРИШИ

190

Анонимен

преди 8 години

Американците трябва да са благодарни че президент е Путин а не Жириновски иначе Америка вече да беше радиоактивна пепел

189

Го4о

преди 8 години

По-долу стана въпрос за "космическите запрати" в Русия!? 10,000 рубли месечно при цена на един 1 лев = 30 рубли означава скромните 330 лева?????? "космическите 330 лв."!

188

Обективен

преди 8 години

Най-коментираната статия към момента в сайта... Жалко, жалко, много жалко. Дори само броя на коментарите е показателен за умствения багаж на българина. За съдържанието им да не говорим. Айде като се разберете на кого ще се кланяме ми пишете. На Русия ли, на Америка ли или на ЕС.Превърнали сме се в толкова жалка нация, че сме готови със зъби и нокти да браним името и честта на други народи, но не се замисляме за нашите интереси.

187

П.Петров

преди 8 години

До 360Тъп си ти, червенотиквенико!Американците си правят добре сметката, ползват руски двигатели, защото им е по-евтино, а вършат същата работа, по същата причина произвеждат в Китай, а производството на електроника е едно от най-мръсните. Защото да се цапат,като могат да го произведат в Китай за 140$ компоненти(американски, японски,корейски)+10$ труд, а после да го продават в цял свят за 500$? Вдява ли промитата ти социалистическа тиква сметката? А Касперски вярно бива, но не е върха.

186

АЗЪ

преди 8 години

Прочетох доста глупави коментари като и самата статия.Защо Запада се опитва да се налага с най-лошото си?Защото са безсилни и бездарни да го направят по друг начин.Вижте Афганистан,Ирак,Либия,Сирия всичко върви надолу след налагането на техните възгледи.В държава която народа е изтърпял Сталин неможе да се очаква че ще надделее гейския запад с прогнила ценностна система.Щели да направят Украйна успешна държава.Лелееее кво ги чака там.Само ще си мечтаят да не са се забърквали с таз държава.

185

П.Петров

преди 8 години

До Анонимен 345Като имат от всичко по много, защо единствените продукти, с които са конкурентни на световните пазари са оръжия ?Кажи ми един продукт, не суровина и не оръжие, който руска компания произвежда и е конкурентен.

184

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Извинявайте много, но платените *** плюещи по Русия живеят някъде 19-20 век...По-точно те каканижат каквото им е наредено и никаква фактология или хронология не ги интересуват" Няма защо да се извинявате, ама и от тях има полза... смея се, а смях удължава живота...Много поздрави от Санкт-Петербург

183

П.Петров

преди 8 години

Продължение.Всяка външна намеса в политиката на Русия би имала обратен ефект. Руснаците трябва сами да разберат, че няма "единствено правилно" решение или "единствено правилен човек", устойчивите системи са колебателните, а не статичните, конкуренцията ражда прогреса и не означава само противостояние. Свободата да мислиш, публикуваш,избираш и предприемаш в политически и икономически аспект е основа на конкуренцията и от там на просперитета.Това след 100 години соц. разновидности е трудно да стане за кратко!

182

Алекс СПб

преди 8 години

До Защо така?"В Москва и Петербург се вият опашки пред чейнч-бюра и банки, населението изкупува долари и евро на поразия"...Малеее,като видях тоя коментар, се уплаших много силно..взех всичките си малко рублички и хукнах да търся чейнч-бюра с по-малко хорица да чакат отвън... Обаче после си спомням,че в Русия от десетина години вече НЯМА ИЗОБЩО ЧЕЙНЧ-БЮРА.Няма и опашки пред банки, сигурно защото повечето хора предпочитат да си купуват валута директоно със смартфона, компютър итн. :))

181

П.Петров

преди 8 години

Западът има дълбоко неразбиране на Русия и руснаците и тази статия е показателна за това !Западът не може да разбере, че за управляващите в Кремъл няма никакво значение колко руснаци ще жертват, за да постигнат целите си !Западът не разбира, че руснаците могат да изтърпят толкова много мизерия, колкото Западът не може да допусне, че е възможно да се изтърпи!Прелом в мисленето на руснаците може да стане,когато всичките им съседи, живеят по-добре, а Русия тъне в милитаристична мизерия-голи но въоръжени до зъби!

180

ЧАР

преди 8 години

Е МНОГО ВРЕМЕ МИНА БЕЗ ДА СТЕ НАПИСАЛИ НЕЩО ПРОТИВ РУСИЯ И ПУТИН. ОТ ВЧЕРА...."СЛАБИ ИНВЕСТИЦИИ БЯГСТВО НА КАПИТАЛИ КОРУПЦИЯ И БЕЗЗАКОНИЕ"....АМИ ТО ТОВА Е У НАС БЕ МИЛИ ХОРА БАРАБАР С МАСОВАТА ЕМИГРАЦИЯ. НАЛИ ВЕЧЕ СМЕ ЕВРОПА И ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ С ЯНКИТЕ. ЗАЩО Е ТАКА ???

179

Анонимен

преди 8 години

Долара пак си е хартийка без покритие, ресурсите на Русия са си на мястото и без пари не се предлагат. Борсите не са показател за реалностите. Как предизвикаха изкуствено борсова криза в 1929 година в САЩ? И изведнъж цялата икономика премина в ръцета на шепа хора, който и досега мътят водата на целия свят.

178

Анонимен

преди 8 години

Малиииий, като гледам ушанките как са се развихрили като им платят и утре курса на рублата ще стане 90 за долар :)))Кво ше ги прайти тия рубли ве?

177

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 321и с какво повече ти допада руснака? С това, че е пияндурник и че главата му е пълна със сърпове и чукове ли?

176

Анонимен

преди 8 години

До Завист!абе *** дотам ли я докарахте бе - да си мерите ушанките? Баси тъпата нация.