32

:)

преди 8 години

До (: 48ИД е много сложна организация, самата ИД не е едно цяло, а е сбор от парчета :)Командването и специалните части са ЗАПАДНИ АГЕНТИ ( Виж коментар 40 :)!!!!!), тези агенти са няколко хиляди, смешна цифра :)))Но ИД са завзели територии в които живеят над 10 милиона сунити - народът на Садам Хюсеин,които мразят американците , но имат доверие на турците и Ердоган, те могат да обърнат нещата за 1 ден, НО омразата им към САЩ е толкова голяма, че бездействат,НО пазят Турция и Ердоган :)))

31

Анонимен

преди 8 години

Европа подкрепя кюрдите,САЩ подкрепя ИДИЛ( снимката на Багдади с Маккейн)и отчасти кюрдите,Турция подкрепя също ИДИЛ,но е срещу кюрдите.Ако се стигне до договорка между ЕС и САЩ за създаване на кюрдска държава или анклав като буферна зона,Турция ще трябва да бъде компенсирана,а единствената възможност са Балканите.Кой е най-близкия сухоземен съсед на Турция на Балканите?България и Гърция.Северен Кипър Турция го взе преди 40 години.Сега е ясно кой ще дава територия за компенсация на Турция.

30

юнака

преди 8 години

Няма да се учудя ако кюрдите хванат не 13% а над 20 %.Кюрдите вече разбраха че са мнозинство в югоизточна Турция и държават трябва да се съобразява с тях.

29

(:

преди 8 години

Ердоган е в коалиция с САЩ и ИДИЛ срещу ПКК и Сирия.Вътрешните избори нямат значение,докато съществува тази коалиция.

28

до 42.

преди 8 години

Точно така ! Избори до дупка. Времето е такова. За силна и просперираща държава , това приляга. Иначе няма логика , да се качваш от лъскав мерцедес на счупено жигули.

27

:) !!!!!!

преди 8 години

НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ РАЗНИ НЕЩА :) СПЕТЕ СПОКОЙНО :)Да ви кажа какво става :) АКО не ме изтрият :) Моля не ме трийте :)САЩ и Турция прочистват пътя на новите петролопроводи и газопроводиот Близкия Изток за Европа - Иран, Ирак, Азарбейджан, Туркменистан, Узбекистан, Казахстан, Каспийско Море, даже има планове и за Катар и Саудитска Арабия :)Германия посредством КЮРДИТЕ, а Англия посредство ИД,също ИСКАТ ДА ИМАТ ВЛИЯНИЕ и СОЛ в МАДЖАТА,но САЩ и Турция НЕ ГИ ИСКАТ, И СЕ ПОЧВА ДЪЛГА И ШИРОКА :)

26

Анонимен

преди 8 години

Избори по герберски ли ще прави? Че само така може да спечели

25

:)

преди 8 години

До 36Писна ни вече от наркотрафикантите и наркодилърите от ПКК,В ТУРЦИЯ ПКК вече няма да отглежда и 1 килограм марихуана,нито мак, нито кокаин, нито хашиш -НИЩО?ПКК да си съберат нарко организацията и да се изнасят някъде, те и от Ирак ги изгониха, и в Сирия не ги искат, ПКК да отидат в Иран - ако ги приемат, АМАН ОТ НАРКОМАНИАЦИ :)

24

Анонимен

преди 8 години

Ястреб Великияпреди 5 минутиДо Анонимен 26Много пъти съм чувал за този "факт", че турците искали автономия преди диващината, наречена "възродителен процес", но незнайно защо, тези неща винаги ги чувам само от българи, и то - впоследствие=============Атентатите на гара Пловдив, във влака и то вагон за майки и деца,терристите, откраднали БТР и още много други сигурно са измислици.Турция много скоро ще вземе голяма част от България, освен ако не се ориентираме към Русия докато е време.

23

:)

преди 8 години

До 35Прилича малко на Йосиф Сталин, и на Ердо някоя от пра-пра бабите му е била грузинка,има нещо диво в кръвта му :)

22

Asiti

преди 8 години

Erdogan djihadist i fashist. PKK edna moderna sosyalisticheska i lqva partiq. Turskite djihatisti i fashisti nqmat shans. Kurdskiqt narod rano ili kasno shte lobedi sreshtu tezi varvari.

21

Анонимен

преди 8 години

Ястреб Великияпреди 5 минутиДо Анонимен 26Много пъти съм чувал за този "факт", че турците искали автономия преди диващината, наречена "възродителен процес", но незнайно защо, тези неща винаги ги чувам само от българи, и то - впоследствие.===========Залагам още 50 000 лева, идвам в България и ти го доказвам. В нашия вход още живееедин Джеват, в когото са открили материали кого ще заколи в селото си като вземат властта.Искаш ли да пътувам за Бг и ние двамата да го питаме?

20

:)

преди 8 години

До 27Ако напишеш всичко правилно, ти трият коментара :)))))))))Трябва да е малко объркано, защото тези неща се крият, има цензура за тях :))))Важното е , че си разбрал :))))))) Ти се радвай, че пиша на кирилица, и на български :)))))

19

:)

преди 8 години

До 26ЕРДО винаги е казвал, че ще зашити ВСЕКИ ЕДИН ТУРЧИН и мюсюлманин, ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ТОЧКА НА СВЕТА, до голяма степен, отделянето на КОСОВО е дело на ЕРДОГАН :) а Турция никога не е била по силна от 300 години насам :) Депутати на Ердоган си идват в България и си го приказват на ПУБЛИЧНИ МЕРОПРИЯТИЯ, а Ердоган ВИНАГИ споменва в речите си в Турция и Кърджали, интересното е, че никога не съм го чувал да казва България (Bulgaristan) , но никога не забравя да поздрави Кърджали :)

18

Анонимен

преди 8 години

Ястреб Великияпреди 2 минутиЗа незнаещите *** - това, което виждате на горната снимка е портрет на ВЕЛИК ПОЛИТИК!==========Залагам 5000 лева, че ти не си турчин, а си ***.

17

Анонимен

преди 8 години

до 20Не се притеснявай, в България няма НИЩО, Българие Балканите - Камъните,турците никога не са се интересували от България :)===========Дано да си прав. Фактите говорят обратното.Преименуването или т.н. Възродителен Процес бе проведен защото в началото на80-те години Турските тайни служби подкокоросваха нашите турци да искат автономиясъс столица Варна.

16

Цък

преди 8 години

Тоя *** продължава да си мечтае за новата версия на великата Османска империя, а себе си в ролята на нов султан!? ))))))Кво да го прайш, кът не си пий хапчетата редовно....Пък и кой да му намекне каква беше съдбата на най-верния съюзник на Щатите - Мубарак!?Мъ него го спасиха ВС на Египет, пък тоя *** бая врагове си създаде в турските ВС, тъй че, едва ли шъ си мръднат пръса да го спасяват!

15

ядосан

преди 8 години

За съжаление, когато мигрантите ни се наплодят и започнат да безчинстват, трябва да се признае, че най-близката армия способна да въдвори ред е турската!

14

:)

преди 8 години

до 20Не се притеснявай, в България няма НИЩО, Българие Балканите - Камъните,турците никога не са се интересували от България :)В Ирак и Сирия има петрол и газ, има ПАРИ :))))))))Затова е всичко :))))) Турските НЕФТЕНИ компании в момента източват,пък като източат всичко - камънак е :))))

13

o

преди 8 години

Sahin bey.az sam bg turcin.izkam da ti kaja ne6to.erdogan ne mi haresva kato politik.ne samo na mene,no i na 99 procenta bg turci ot stara planina i nagore.sa6toto vaji i za izselnitzite prez 89.6te mu doyde krayat i na nego.svetskoto ob6testvo ne go jelae.