105

Анонимен

преди 8 години

бе какво се чудят къде ще живеят...не трябва ли да се чудят как така не са в затвор всички тези хора...тa това не е ли нарушаване на десетки закони...строиш върху чужда земя, без одобрени планове, без разрешение, без да плащаш сметки...това ако е другаде няма ли да лежат в затвор тези хора ?

104

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСАМО АКО ПРИ ТЯХ СЕ САМОНАСТАНЯТ БРАТЯ РОМИ И ПО ЦЯЛА ВЕЧЕР ПРАЗНУВАТ, ГОРЯТ ГУМИ И ПРЕВЪРНАТ КВАРТАЛА ИМ В БУНИЩЕ. А ТОВА Е НА ТРИ СПИРКИ ОТ КАТЕДРАЛАТА ВЪВ ВАРНА. ПИТАМ ЗАЩО НЕ СЕ ОПЛАКАХА НИКЪДЕ, КАТО ГИ ИЗГОНИХА ОТ ПАРИЖ, ГЕРМАНИЯ И ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ. ЗАЩО ТОГАВА НИКОЙ ОТ ЕВРОПА НЕ ГИ ЗАЩИТИ?

103

Един Българин

преди 8 години

Какъв продажник трябва да си за да работиш срещу България? Колко трябва да ти плащат хамериканци и всякакви *** за да киснеш България, която и без това ще стане до няколко десетилетия?Забравиха и Вазов "хубава си татковино..." и Ботев "О, майко моя, родино мила..." , какво самосъзнае и какъв *** трябва да си, че да се погледнеш в огледалото на другия ден. Тези (и онези в Гърмен) са завзели земи на някой твой съсед, приятел, данъкоплатец най-малкото

102

аз

преди 8 години

А защо не питат от Страсбург как живеят българските деца? Каро са толкова загрижени за ромите,да си ги вземат при тях, да си ги интегрират и те и ние нпма да имаме грижа.

101

Анонимен

преди 8 години

NPO GLAVEN VRAG NA BYLGARIQ I BULGARITE DA SE ZABRANQT SYS ZAKON NE MOGAT DA STOQT NAD PRAVITELSTVA I ZAKONI NQMAT PRAVO NA TOVA

100

Легендата

преди 8 години

А някой от българска страна няма ли да сезира ЕС за това, че ромите не спазват никакви закони и норми и ни пречат да живеем нормално!? А този адвокат Михайлова на какво отгоре държавата и позволява да си развява така безнаказано коня? Трябва да се действа с твърда ръка срещу подобни антибългарски елементи.

99

Анонимен

преди 8 години

Имаше хора, които са на работа, и се прибираха към обед....По гЮмовете,по на хората къщите,мазите,таваните и в ромската АлО-аЛо централа....;))

98

Анонимен

преди 8 години

всички сме равни...ама някой са по-равни от другите...на това ми напомня постоянната намеса на Страсбург и ЕС

97

Анонимен

преди 8 години

SRASBURG KATO MUE TOLKOZ MILO ZA ROMCHETATA DA GI VZEME S VSE RODITELI NQMA DA NI LIPSVAT A STRASBURG SCHTE POKAJE KAK SE INTEGRIRAT U FRANCATA SCHTOTO NESCHTO GI GONQT OT TAM I IM RAZVALQT LAGERITE

96

до 136-ти

преди 8 години

Тези на които бутат бараките.Те ще го събудят.Всичко е верижна реакция която води до път без изход.Тези хора нямат образование и живеят "ден за ден".Тяхното битие е оформено с годините от режима на Правешкия "говедар"-и той като тях ***.Но за разлика от образованите българи те не люпят семки по протести.Ще дойде време когато такива бедняци/вкл.и български/ще са едничката надежда за някаква промяна.

95

Гост

преди 8 години

Предлагам ромчетата да ги натоварим и да им ги изпратим в Страсбург

94

Angelhell

преди 8 години

Ами то е крайно време собствениците на земите, на които си строят незаконни постройки да сезират Европейския съд!А адвокат Даниела Михайлова щом иска "Равни права" да иде да живее в махала.За последното съм убеден, че няма да го направи. :)

93

sante_dog

преди 8 години

как къде? заминаха за Страсбург!!!

92

Анонимен

преди 8 години

Манолски,имаш ли деца?

91

Анонимен

преди 8 години

AKO SE POSTRIAT DOMOVE NA ROMITE ,SHTE NAMALEE BEZRABOTIZATA,SHTE IMA RABOTA,IKONOMIKATA SHTE DRAPNE NAPRED,DARGAVATA SASHTO.OT NPO,,POSTROI EDIN DOM ZA ROM"

90

Анонимен

преди 8 години

Вълнуващи събития настъпват в ЕС и неговите метреси на Балканите.Ще има феерия......

89

Анонимен

преди 8 години

za6to ne im postroqt palat

88

Pulsator

преди 8 години

Защо питат къде са? Нали ги гонят от Европа и си ги връщат в Бг и Ръмънещи. КАто толкова ги е грижа да си ги приберат!!!!

87

Анонимен

преди 8 години

ТИКВАТА КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ДА КОНТРИРА СТРАСБУРГ КАТО ИСТИЕНСИ ПРЕМИЕР...С РЕЧ КАТО ЗАЩО СЪБОРИХА ВЪВ ФРАНЦИЯ КОЛИБИТЕ И ДРУГ ВАРИЯНТ КАТО СА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ДА ИМ ПРАТИМ СЪС ВЛАК ДО ПАРИЖ

86

108

преди 8 години

Лицемерна работа са тези акции. Ако са искали, по 1 незаконна къща на месец да бяха бутали за толкова години, в момента нямаше да се правят показни масовки и да ни търкалят, видите ли колко са лоши тия в Страсбург, ние правим необходимото, но европейците ни евават.