74

Анонимен

преди 8 години

Сетила се Мара да се побара!? Гоолем смех с тоя нашия Боцко! Къде правителството? Къде е ресорния министър по тези въпроси? Ти ли точно трябва да им напомняш да си гледат работата? В една нормална държава трябваше отдавна да си изгонил> Ама ка да стане като сте навързани като свински черва? А връзката ти и мушенгиите с Златев? Докога?

73

Анонимен

преди 8 години

Лукойл СМЕСВА бензина с 10процента БИОгориво направено от РАПИЦА.Добива на рапица и слонска трева се държи от приближени до ДСБ и СДСфирми+прокопи и цветелина бориславова-цеца секса

72

Анонимен

преди 8 години

Бойко си прави рекламни фотосесии сред народа, На тъпия матриял това му е достатачно

71

Анонимен

преди 8 години

Драматизъм тук няма.Има популизъм. В началото на м.септември ще започне поредната " атака" против ЕРП-тата за високите цени на тока.Бойко ще ги посочи с пръст,както това е на снимката и ще нареди на министрите си да проверят тези изедници народни. Медийте ще му помогнат да надуе свирката и народа ще ахне от възторг и викове :" Давай,Бойко ! Така им се пада " ! "Проверката ще открие 0.01 % завишени сметки в някоя и друга фактура , а медиите ще разпространят тези големи нарушения. Проверката ще установи,че от ЧЕЗ са закъснели с отчитане на периода м.август с ЕДИН ден и ще им бъде наложена глоба.

70

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 126 Видях доста снимки на пловдивския кмет Иван Тотев с регионалния енергиен мафиот Йорг Золфернер, който рекетира населението в новите жилища с плащане на промишлен ток,Всяко ново жилище което няма гараж регионалното министерство е издало наредба да се пише като ателие а живеещите в тях да бъдат рекетирани с плащане на промишлен ток,Борисов да престане да се прави на интересен. МАФИЯТА РАБОТИ С ДЪРЖАВНИ РЪКАВИЦИ

69

Анонимен

преди 8 години

До 121Когато в една държава започва да се въвежда ред, първо започват да *** от страх дребните мошеници. Май ти стана притеснено, ама ти си умирай от смях.

68

За Витков!

преди 8 години

Лукойл самоче няма кой да ги пломбира! от 2009-та е на власт и ся му светна на биботко за качеството, *** сигурно Орешака е ходел с туби да сипва терпентина да троши атъра на двойката за белот Златев/Борисов

67

Тъп избирател

преди 8 години

Всичко е PR.Идват избори и електората трябва да е възхитен.Има ли някой да не знае,че Лукойл и веригите играят заедно?Има ли някой да си мисли,че няма картелно споразумение?Има ли някой да си мисли,че който и да е на власт от всички дето се изредиха би посегнал на този картел?..Има такива хора,но те отдавна проумяха всичко и напуснаха България в търсене на нормален живот.

66

Асеновец

преди 8 години

бесен е от това, че са го хванали .....И всички разбраха за заигравките му с вальо златев

65

до 126

преди 8 години

Маминият си е опекъл работата, 25% за ГЕРБ и 25% лично за Боко Кратуната. От остатъка каквото може ще грабне той и другото ще се ползва да се направи нещо дето още догодина трябва да се ремонтира, за да може да се краде още!

64

Бойко

преди 8 години

Бързо оправяйте този проблем ,че Вльо Златев всеки ден ми звъни и бучи,даже колкото можете закривайте дребните търговци на горива

63

Анонимен

преди 8 години

Не сменяй пломбите а сменяй собствениците! Вкарай всеки измамник в затвора, казах измамник а не чистач на бензиностанциите

62

Анонимен

преди 8 години

Арест за пловдивския кмет Иван Тотев? Изплуват скандални обществени поръчки за 60 млн. лв.Разследването стига до Брюксел. ГЕРБ рискува да се дискредитира, ако издигне пак спорния градоначалник

61

това мисля

преди 8 години

Ще повярвам, че Бойко прави нещо за народа, когато горивата паднат под 1.95лв, учителските заплати станат поне колкото средната за страната, закриват се излишни университети и се направи сериозна реформа в енергийния сектор. Когато видя, че като управник извлича полза от отношенията и с ЕС, и с САЩ и с Русия, а не ближе за.нициДа спазва принципа "Винаги с Европа, никога против Русия"

60

Анонимен

преди 8 години

Ако не идваха местните избори да си помисли човек че вярно се е загрижил за хората, да ама то това положение хич не е от вчера, защо точно преди избори се сети че "кръщавали" горивата!? Селски хитрец като ментора си!

59

Анонимен

преди 8 години

Официално съобщете имената на фирмите в чиито гориво има нарушение,това ще свърши много по добра работа от какъвто и да е контрол.

58

Анонимен

преди 8 години

КАК ДА НЯМА КАРТЕЛ? Барел брент падна до 48$, а по бензиностанциите и една стотинка не е паднал бензина и нафтата. Не трябва да са повече от 2лв. в момента бензина и дизела!!!

57

Анонимен

преди 8 години

Премиера Борисов е шпионин на ЦРУ .. Познайте какво ще стане с него и целия му род когато господаря му умре.. Няма да го убиваме той сам ще си умре.

56

Анонимен

преди 8 години

Borisov pobeda!

55

Анонимен

преди 8 години

Г-н Борисов, отново премълчавате най-важното - ИМЕНАТА на бензиностанциите!!!!Представяте ли си някой журналист да го попита подобно нещо? Все пак напълно васлужено сме на над 100-място по свобода на словото.