12

Кънчо

преди 8 години

Такаааа, провъзгласяваме Валерката Божинов за втория трисексуален човек на света. Първия е един американски порноактьор. Честито!

11

Анонимен

преди 8 години

Защо ми триете коментара? Трябва да го наричам гей ли този гнусен ***? А тези, които гледат това предаване са по-виновни за простотията в държавата от авторите му. Защото те за тях го правят. И всеки път е все по-пошло и просташко.

10

Анонимен

преди 8 години

Деградацията на нацията е пълна. Не случайно всеки нормален бял човек с деца в България работи в посока децата му да живеят един ден ИЗЪВН границите на това сметище.

9

Анонимен

преди 8 години

Съществува ли изобщо по-пропаднало предаване? Примитивна селска свинщина и комплексарщина. ***. А най-големите *** са каналите които го излъчват.

8

белия орел

преди 8 години

Българи, не гледайте тази отврат, и подобните им предавания, зомбират ви по всевъзмони начини.

7

Песоглавец

преди 8 години

Най- добрата реакция на народа към тези ***, би била, просто да не гледа предаването.

6

сс

преди 8 години

продуцентите на това пошляшко шоу са най-долни *** и заслужават съд до дупка. тук не става въпрос за проверка на факти, а за нагли лъжи, които участниците в тази порнография са длъжни по сценарий и по заробващи договори да сипят ежеминутно. очудващо е как до сега тази клоака не е осъдена.

5

Анонимен

преди 8 години

СЕМ да се сезира и да премести тази боза след 12 часа, когато никой няма да я гледа!

4

conservator

преди 8 години

ама какво позорно нещо е казал. това че са се любили не е лошо.

3

hahah

преди 8 години

Няма лоша реклама :) Божката беше позаглъхнал малко напоследък.. Този сега яе се извини нова също и тн адвокатите ще си вземат хонорарите медиите ще си запълнят страниците и минутите, И накрая като в хубавия БГ израз и вълка сит и агнето цяло. Само Бг зрителя шаран ще слуша в захлас ч еи ние имаме гей скандали и ще кажем ейй по какво си приличаме с другите :)

2

Анонимен

преди 8 години

Дано Божинов ги осъди, ама дори и да ги осъди ще е за някаква смешна сума, а ефекта от подобна клевета носи на предаването много повече от няколкото хиляди лева глоба, които Божинов ще си получи чак след няколко години, ако изобщо.

1

Анонимен

преди 8 години

Този на снимката за пари ще каже, че и с баща си е спал! И това нещо го дават по телевизията???? Няма такова падение. А тези, които правят подобни предавания са за затвор!