89

Що?

преди 8 години

До Ж ГанчевАз ли съм бос или ти? Ти тогава не си бил роден. Искам да ти кажа, че това са *** конспирации, в които ТВЪРДЕ много хора започнаха да вярват, от както ни станаха правата повече от свободите. Типично е това за държави като САЩ, вече става и типично за нас. Стига вярвахте в нелепи конспирации, за които нямате НИТО 1 АРГУМЕНТ. Не знам, кой е по-бос при положение, че ти пишеш все едно си бил на подписването на плана, а вероятно не си бил роден.

88

Анонимен

преди 8 години

Нов начин на мислене и възприемане, нова гледна точка - нова реалност, по-висше ниво на съзнание!

87

Наблюдател

преди 8 години

По-точна и ясна атестация за тази политическа с-*** няма. Други управници дори с война не са имали такава "успеваемост" за ликвидиране населението на собствените си държави! Нашите ще са първите, коита са го постигнали по "законен" път и със сигурност ще влезнат в Гинес. Дори е възможно чисто нов раздел да открият за тях там.

86

Ж Ганчев

преди 8 години

До 123 от Що ?Я пак ми прочети коментара, ако трябва три пъти. Ти видя ли някъда да се пише за илюминати или триъгълничета ?Те са май само в твоята глава, а аз какво чета си е за мен, и не ме интересува ти в какво вярваш, вярвай ако искаш в Баба Яга никой не ти пречи.Но нищо не пишеш по материята, което озночава че си много бос !!!!

85

Анонимен

преди 8 години

До 2020 сме под 5 000 000 иначе САЩ губят битката с Русия за България!РАН!!!!!

84

Анонимен

преди 8 години

Дано да осъзнаете връзката на съзнанието с реалността и как начина на мислене влияе на поведението, и да се промените към по-добро.

83

Анонимен

преди 8 години

Властта е окупирана от хора, на които начина им на мислене е концентриран в личните им изгоди и дивиденти, не толкова в това народа и държавата да са добре, те поддържат народа в някакъв що годе поносим жизнен стандарт, докато те си живеят в лукс и хайлайф, докато често даже ви презират. Те дори и не искат да се захващат с проблема, сами виждате колко трудно се случва една елементарна реформа, независимо в кой сектор е, тя изисква нов начин на мислене и действане, неизгоден за тях.

82

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ВСИЧКО Е МНОГО ЛЕСНО ,НО НЕ ГО ПРАВИТЕ! ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ПАРИТЕ ДАВАНИ ОТ ЕС ! МОДЕРНИЗИРАЙТЕ ЗАВОДИТЕ,ТЕХНОЛОГИИТЕ И ЗАМЕНЕТЕ НЕПРОДУКТИВНИТЕ РУСКИ МАШИНИ С КАЧЕСТВЕНИ ЗАПАДНИ МАШИНИ ,С ПОМОЩА НА КОИТО ЩЕ ПРОИЗВЕЖДАТЕ КАЧЕСТВЕНИ СТОКИ С НИСКА СЕБЕСТОЙНОСТ ! ТОГАВА И БИЗНЕСЪТ ЩЕ ТРЪГНЕ НАГОРЕ ,НАРОДЪТ ОТ САМОСЕБЕ СИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПРАВИ ПОВЕЧЕ ДЕЦА ! А " ПОЛЕЗНИТЕ ***.И" НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ ПРАВЯТ ТОЧНО ОБРАТНОТО ,ПРАХОСВАТ ТЕЗИ ПАРИ НЕ МОДЕРНИЗИРАТ НИЩО И УГАЖДАТ НА РУСИЯ !

81

Територия

преди 8 години

От България ще остане само територия. Дошли сме неканени по тези земи, отвоювали сме ги с усилията на много жертви и страдания. Преминали сме през изпитанията на византийско подтисничество, на османско владение, на съветско влияние и сме устоявали. Сега, когато всичко зависи от самите нас и всичко е в наши ръце НИЕ ЩЕ изчезнем. Ако освен не се събудим и започнем отново с децата си (а не като ги натирваме в чужбина) да градим България. Просто е !

80

Как?

преди 8 години

До 2040 ще са към 2.5-3 милиона, до 2070 ще са поне 2 пъти повече от това. България никога няма да падне под 5 милиона, българите ще паднат обаче под 5 и то по-скоро от 2070!

79

jewnews до 81..

преди 8 години

...налага активна мисловна дейност и дейна воля за изява...както се опитах да подскажа в предишния коментар...Доста хора не са наясно с това и може би никога няма да бъдат, а то е толкова лесно за разбиране поне, ако ли не за изпълнениеНе мога да се сдържа да не подчертая, че колкото и дя цуцахме от БКПто преди, Съюза и т.н., същите тия бащици и децата им ни скроиха много тежко, но това е повод на друг коментар.

78

Що?

преди 8 години

До Ж Ганчев 122С това вашето четене между редовете започнахте да ми говорите за планове Ран Ът, секретни общества (илюминати), които контролирали света и промивали мозъците на децата, като рисували триъгълничета. То даже това с илюминати не звучи толкова тъпо. Стига вярва на видеа, а виж какво са направили ран и ът, поканени са да ни кажат как да не фалираме 100 пъти до 2000та година и горе долу са се справили. А тея видеа правени от 18 годишни комунисти, които не са били живи тогава-ГЛУПОСТИ!

77

Ж Ганчев

преди 8 години

До 118А ти какво чакаш да ти ги съобщят по тв. ли , или в нашата "независима " преса ? Чети, чети и между редовете /ако можеш / и ще разбереш .

76

Анонимен

преди 8 години

Реалността ви е отражение на начина ви на мислене, действията ви са резултат от начина ви на мислене, след като има такива действия, след които държавата става по-зле, то те са резултат от начина на мислене на тези, които правят действията. Като промените начина си на мислене и започнете да действате по начин, който да допринесе за добруването на държавата, тогава ще стане по-добре, но засега, властта е окупирана от хора с егоистичен начин на мислене, и затова България се топи.

75

zeus

преди 8 години

Ихааа, колко бързо ме изтрихте, евала :)

74

jewnews до 81

преди 8 години

Демокрацията е просто форма на управление, приетя с мнозинствено решение и скрепена с обществен договор-Конституция.Като такава форма на народно управление е стара, колкото диктатурата(като концентрирана, несменяема власт).При всички случаи власта е неминуема социална проява и нейната форма се заявява, приема от отделния човек, семейството му, общесъвото.Каква ще е тази форма е въпрос на избор.Демокрацията теоритично ти дава възможност за управленски решения, което пък от своя страна налага.

73

Що?

преди 8 години

До Ж Ганчев 116Аз тея работи не ги знам, интересно ми е ти от къде ги знаеш. И онова клипче в ютюб, кой шпионин присъствал го е направил.

72

Ж Ганчев

преди 8 години

До 109Аз съм чел достатъчно, а ти знаеш ли по коя покана идват те тук, и знаеш ли че е имало и секретно споразумение към договореното, а знаеш ли че тези които са го чели тогава, са им се е изправила косата от това което ще последва ? Това иеждаш ли го което стана тук, още там е било договорено...

71

Що?

преди 8 години

До ПрофесорМи ако сложиш германските уплавници с твърда ръка да ни управляват и наще мързеливи ***, които гледат само да крадят ги сложиш да управляват немците. Какво ще стане? Аз не казвам, че ще стане по-добре от тях, защото не е вярно. ОБАЧЕ ние ще се развиваме, онея ги чакат ядове.

70

Анонимен

преди 8 години

Виновен е начина ви на мислене!